111

Лекар

преди 3 години

До Възмутен, а на такива като теб да съм им казал да си ***

110

Анонимен

преди 3 години

От т.ъп и невеж народ , нищо не става. Изпаднал в зависимост от внушения.

109

До 107

преди 3 години

Стига си ривал за тия ,, пътеки,, неЯсно ли ти е,че това не са някакви премиални, а заплащане за услугата.Ако сега нямаше здравна каса да контролира разходите, всички пари отдавна щяха да са похарчени.В момента е справедливо.За всеки болен се отпускат по равно средства. 1000 лв- за лекарства, храна, пране,ток,вода, заплати.Факт.Източникът е народа. Парите са в касата. Тя плаща за свършената работа.Целта не е в касата парите ,,да си стоят за черни дни,,.

108

Анонимен

преди 3 години

Последните 10 години Русия разработи най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. При това с бюджет 20 пъти по малък от САЩ. Ако Русия нямаше тези оръжия сега нямаше да има маски и мерки, ами шяхме да носим противогази, да вият сирени и да се крием по коледа в бомбоубежищата от ракетите.

107

Анонимен

преди 3 години

До Възмутен 107 Клинична пътека за Ковид -19 е 1200лв А сега клик в нета , виж цената на ремдесевирчето колко е , на останалите лекарства и смятай колко излиза лечението на човек , ако стои 10-14 дни в болница . Това са само лекарствата За неосигурени лица НЗОК не плаща на болниците нищо .

106

Възмутен

преди 3 години

За тези които не разбраха, изкарах К19, изгубих си обонянието, за няколко дни вдигах температура до 37 и това беше нищо друго, да и близките ми го изкараха, за тях се тревожех, като гледам как говорят по телевизията, а се оказа че и баба ми мина през него и дядо ми, цяло семейство, бях учуден, че мина много леко... затова ви казвам, това което Ви представят лекарите в изключително редки случаи е тежко протичане. В болницата пишат всеки от К19, без аутопсия, това е факт, поинтересувайте се!!!

105

Незнам

преди 3 години

Дали ще мрем от ковид, но от глад със сигуност, ако продължаваме в същият дух. Локдауни до откат. Ваксините са някаква подробност.

104

Анонимен

преди 3 години

Един грип направи лекарите смешни. Пълен провал, абсолютно импотентни и в пълна неведомост какво да се прави с болестта.

103

Анонимен

преди 3 години

До анонимния 81Кажете ни моля какво е менюто Ви - векидневното, което струва 110 лв. в домашни условия, без фрешовете, виното и ракията. Ще придобием някаква представа за средностатистическо хранене и ако имаме възможност да се стремим към този модел на хранене.Бъдете отзивчив и споделете.

102

До 113

преди 3 години

Лекарите не са нито твои, нито на Бойко, нито на СлавиХората ти казват мнението си.Ти нямаш ,,свои лекари,, с различно от това мнение.Дори глу па вия Мангъров се покри вдън земя щом видя част от трагедията.

101

Лекар

преди 3 години

Абе питах ли ви, да ви лекувам ли. Ще ви лекувам нанайси

100

Анонимен

преди 3 години

До Възмутен 95 Нямал къде да изпие едно кафе и оревава света . "Нобел - Нобел - Нобел" - крещеше тълпата

99

Бау

преди 3 години

До Лекарите !лекар бил ... :D

98

До 103

преди 3 години

,, отсрочване..,,Не, а предотвратяване.Второ отсрочване е добре, т.к Никъде по света няма здравна система, която да поеме на болнично лечение цялото си население наведнъж.Запомни го.Малко ли ти е да гледаш как хората се свличат по стълбите пред болницата?Малко ли ти е?Питам те - не се ли насити вече на човешкото нещастие.Още ли искаш?Човек ли си?

97

Анонимен

преди 3 години

Лекарите първо да спрат да издават фалшиви телкове и тогава да имат претенции за мерките.

96

Анонимен

преди 3 години

Основата на шведския модел е че спазват съветите как да се борят с вируса без да им ги налагат като задължение, а в България не се спазва и задължителното. Другото е, че шведите по принцип си живеят дистанцирано за разлика от по-южните народи.

95

Лекарите !

преди 3 години

Лекар съм и това което казвате е безпочвено ! Знаете ли колко колеги ще се ваксинират? 1% ! Правете си сметка , какви ги дрънкате !

94

Селяндур

преди 3 години

Възмутен, ти у вас кафе нЕмаш ли бре? Ила шти напраа ино, *** ша та мандръсам после, да си наясно. У назе кига дойде комшийка на кафе я мъндръсвам, ей я пари съм дал за тая инка ей.

93

Анонимен

преди 3 години

Честно казано вече ми е все тая дали ще отпускат мерките или не.На дискотека, бар или ресторант няма да ходя, празниците ще посрещна в къщи със семейството, без гости.Проблемът е в това, че дълбоко се съмнявам тези мерки изобщо да действат. Или ако действат, то слабо.

92

Възмутен

преди 3 години

До АнонименА за финансирането от здравните пътеки за К19 нищо не казваш, колко пари се източват от там?! Не ви пука за хората, искате да ви пляскаме докато трупате пари и ни държите затворени без работа, без забавления, все едно живи сте ни погребали!!!Лекарите в момента са нагли КРАДЦИ!!!