211

До 230

преди 3 години

Ами спрете да работите на три места и ще си починете -- не сте пък вие най нужните в държавата , всяка професия е важна ! Няма ненужни професии не сте вие най-- учените и най--знаещите ....

210

Ако частната болница

преди 3 години

Е наистина частна ще фалира за два дена.....в Бг те са нещо като хитреци използващи умишлено направени пропуски в законодателството специално за тях ! А като споменах Китай имах на предвид ,че за една седмица направиха от нищото болница ,а тук проспаха цяла година още малко....Като не можеш да схванеш логиката на някой коментар не го одумвай и тъпашки тълкувай ,колега писател .

209

Анонимен

преди 3 години

/Искат всички да умрем от глад!Няма такива/!

208

До 230

преди 3 години

Напротив. Лекарите искат да дмучат колкото е възможно повече заради измислената ковид пандемия. Сега е златна жътва за тях тъй като държавата отпуска пари според броя на заразени и болни от ковид на дадена болница. И заради тази алчност постоянно се увелипават заразени и болни, и даже умрели уж от ковид. Започвам да намразвам докторите

207

Анонимен

преди 3 години

До До 212Специалистите от частните болници лекуват болни. Викаш да направим кат в Китай без терор? Ти знаеш ли как е в Китай? Там 2м не можеше да излизаш на повече от 100м от жилището си. Всички, задължително минаваха на дезинфекция. Ваксината при тях ще е задължителна. Тук ако наложат това, кето предлагаш ще писнете до небето. Българските лекари искали пари вика друг. Не не искат - искат да се приберат вкъщи и да си видят децата, но шляещите се по улиците пречат.

206

Handel

преди 3 години

Под "лекарите" се има предвид шефовете на лекарската мафия. Давалерата да върви и парите да текат пък там хипократова клетва и други глупости... абе кучета ги яли българите!

205

Не знам

преди 3 години

Как за 7 милиона души няма осигурени 700 интензивни легла и 7000 болнични легла? Колко човека могат да си позволят лукса да се разболеят и да ползват луксозните ни болници? Но ще дойде видов ден и тогава който копае гроб другиму, сам ще попада в него..тогава ще видим крадливите ръчички

204

Анонимен

преди 3 години

Пълно е със странни kpeтeни в тая държава...Въобразяват си, че е реално хиляди хора да стоят вкъщи безработни, децата им да гладуват, монополистите да им спират тока и водата поради неплатени сметки и все пак тия хора да са послушни и да не избесят едни други хора по стълбовете. Без значение дали точно тези други хора ще са виновните или не.Ами ще ви разочаровам - няма как да стане.

203

Анонимен

преди 3 години

Лекари останаха само за цвят, всички останали са доктори, сиреч невежи и неграмотни комунисти. Странно защо толкова малко от тях вярват на ваксината?

202

K

преди 3 години

Подкрепям лекарите

201

34

преди 3 години

Бях в болница заради ковид-19 и не го пожелавам на никой - прекарах го много тежко, ако някой все още не е разбрал това е като война. Във нашия вход вече има два нови некролога на съседи. Лекарите и сестрите правят всичко което е по силите им. Повярвайте ми, да се грижиш за пациенти с предпазните облекла и маски които не сваляш по 12часа не е никак лесно.Смятам, че имат право да кажат да не се разхлабват мерките.

200

До 221

преди 3 години

Част от лекарите се месят в това което не им е работата !

199

Добре бе 220

преди 3 години

Това ли си е професионализма -- страна със най-голяма смъртност ? Това не съм го измислил Аз и изобщо не говори за професионализъм ! Пък ти си пиши каквото искаш и колкото и да се затваря накрая трябва и да се отвори и докога може да държиш насила хората затворени при положение ,че желаещите доброволно да се ваксинират ги няма .

198

До 215

преди 3 години

Не си мед сестра ,а коза учил съм точно 18 г. И сега си имам хобита свързани с учене и четене...

197

Анонимен

преди 3 години

"Според него не бива да се рискува да се стига до ситуация, при която лекарите трябва да решават кого да спасяват. " - поредното абсурдно мнение от доктор. Лекарите ще спасяват тези, които са си платили здравните осигуровки! Това е по закон и по съвест! Как не ги е срам изобщо да си помислят, че ще оказват помощ на хора неплащащи осигуровки и такива, който ги плащат? Кой им изработва лекарските заплати - тези, които плащат или тези, които не плащат?

196

Анонимен

преди 3 години

До Dokror 216 Не може всички да са доктрори,полицай и министри

195

Dokror

преди 3 години

До Ричи АлибеговА ти що не стана доктор, а стана барманче и ся търкаш цифката?

194

мед сестра

преди 3 години

До 210 Ти си един неук и *** човек ,който не знаеш за какво иде реч!

193

До 212

преди 3 години

Знаеш ли колко народ го е изкарал този вирус от медицинския персонал -- не знаеш ? А трябва да се знае и доброволци ще има които също са го изкарали има и много млади студенти които няма да боледуват ,всичко е въпрос на ПАРИ и организация ! В Китай със тоягата виж във какви мащаби се действа и тука може ! И то без терор на населението , НО има много нерешителни некадърници ! Къде са специалистите от частните болници ? Какви правиме изобщо ?

192

Анонимен

преди 3 години

Лекарите днес не са лекари, а мародери - от страха и болката на хората извличат финансови дивиденти изразяващи се в откровена кражба!Ако от лекарите зависи, ще живеем заключени докато не умрем, та те да си пълнят гушката!Стойте и вие без заплати една година и стискайте зъби, да видим дали и един ден ще изкарате - КРЪВОПИЙЦИ!!!