31

Ъ.Йончев

преди 3 години

Хипотетична- ако някога в България се установи брутален фаш истки режим, залагам, че лидерът му ще е лекар.

30

АМИИИИИИИИИИИИ

преди 3 години

НЕ УМУВАЙ МНОГО А ВИЖ КИТАЙ ВЕЧЕ НЯМАТ БОЛНИ ДИСЦИПЛИНА СЪЗНАТЕЛНА А ТУК ОЩЕ ВЯРВАТ ЧЕ НЯМА НИЩО А ПУСКАТ САМОЛЕТИ НА НАТО НОЩНО ВРЕМЕ КОВИД

29

Анонимен

преди 3 години

Стига лъгахте народа! Ако измислените ви теории бяха верни сега в болниците нямаше да има място в коридорите и тоалетните дори. Щяха да се изсипят стотици хиляди сънародници от Столипиново, Факултета, Максуда и всички останали махали из цялата страна. Не ви е срам сребролюбци безродниЕвала на Мангъров и няколкото честни лекари в България, които казаха истината

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Локдаун до 31 март искааааам"И какво очакваш да се случи на 31-ви март? Не е ли ясно, че така ще си караме, докато не преболедуват или не се ваксинират всички?

27

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаешНовозаразените намаляват заради стадният имунитет. Не заради локдауна, който така или иначе не се спазва.

26

До 17 е прав

преди 3 години

И може би напипва проблема,.... За опазване на климата може да е целия цирк ,а не заради вируса !

25

Анонимен

преди 3 години

10 месеца стисках зъби. Сега вече ми идва да избия нечии зъби. Идва светъл християнски празник. Възпитан съм в християнските ценности, а не в евроатлантически. Те не са за нас. Дни на пости са и ще бъда смирен и няма да кажа това дет ми напира.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Науката няма теория защо аджеба заразените не намаляват въпреки всички мерки."Науката няма общо. За да намалеят заразените, трябва или пълно затваряне, или пълно проследяване на случаите.

23

Добре....

преди 3 години

.,..,ще стоим вкъщи без работа и пари за да сме солидарни , Но им спрете заплатите и на тях ,а за да могат да работят им давайте храна ! А по къщите им каквото стане без пари . Това е еднакво за всички !

22

Чистка

преди 3 години

Мерките са само за да не рухне и без това изтърбушената по цял свят система на здравеопазването, както повеляваха мъдреците на неолиберализма. А у нас си имаме и стихийното бедствие боковизъм, което почти я довърши. Иначе полза от карантини няма. През цялата история на човечеството е имало вируси, които отнасят първо хронично болните и генетично увредените. И да вием, и да се тръшкаме, все тая. В това се състои стискането на зъби, а не в демагогските призиви на обичната ни власт.

21

Анонимен

преди 3 години

Кой бизнес е в нокаут? Клошарските кръчми които крият оборот за да не плащат данъци и под масата плащат по 500 лв на робите.За тия ли плачете че фалирали?

20

Анонимен

преди 3 години

Тия *** поне си имат работа, че и бонуси, мноо други останаха без и гладуват.

19

До

преди 3 години

Лекарите да се ваксинират .Докато не се ваксинират не искам никакви съвети от тях. Да не обясняват това или онова. Те като не се ваксинират,остават най-големите разпространители на инфекции .Като имате предвид,кой ги посещава , те стават разпространители на инфекции при рискови групи на хора. Така че до като не се ваксинират ,като пациент не искам съвети от тях.

18

Анонимен

преди 3 години

Локдаун до 31 март искааааам

17

Знаещ

преди 3 години

Коментиращите пак пишат наизуст. Броят на новозаразените намалява на седмична база с 4,8%. И това е резултат от две седмици локдаун и то частичен. Ако се удължи до 10ти Януари и ако се спазват мерките спадът ще гони 50%.

16

Анонимен

преди 3 години

Ако не стане с карантина против грим сатанинското ООН ще въведе климатично извънредно положение, животите Ви трябва да станат непоносими.

15

Анонимен

преди 3 години

Бизнесите са в кокаут и всичко заради мерки, които не дават резултати.

14

Анонимен

преди 3 години

Науката няма теория защо аджеба заразените не намаляват въпреки всички мерки.

13

Ядосан гражданин

преди 3 години

Стига с тези безмислени мерки, те не действат! Само обричат хората на глад!

12

Анонимен

преди 3 години

Борисов и гербаджиите също ще ги лекуват във фургони, вервайте ми.