378

Handel

преди 3 години

До Анонимен 408:Ти си лош бе! Нима искаш лицето на България шкeмбе войвода да отслабне?

377

Handel

преди 3 години

След някое и друго десетилетие ще влезете като горди албанци.

376

Анонимен

преди 3 години

Мизерници,друг ви казва как да ви се нарича държавата - само това казва кои сте!Редите се на опашки за БГ паспорти,децата ви учат тука,правите търговия тука а ни плюете !Пълен игнор и никакви аванти за вас отцепродавци неграмотни!

375

Тиквена Путьовщина

преди 3 години

След окупацията на България от СССР руските мекерета от БКП начело с македониста Георги Димитров признаха македонско малцинство и вкараха учители от Югославия за да учели българчетата в Пиринско на македонски език. Принудиха българите да се записват македонци. Външната политика при управлението на БКП и слугите им от СДС е антибългарска - КГБ агент Желев и ДС явочник Филип Димитров набързо признаха Македония (по за повед от Кремъл) в период когато българите там искаха да станат част от България.

374

Самозванци

преди 3 години

Ще влезете като самозванци, които говорят самозвански език...

373

Нихилист

преди 3 години

Ще влезете през крив макарон! Такъв език и нация няма. Смешници!!

372

Гого

преди 3 години

Точно така това се казва силна дума и лидер

371

Сороски подлоги

преди 3 години

от днес бгдо кога ще ни занимавате с тези македонски фушнипульовци !?

370

Филип създателят

преди 3 години

До Уважаеми В древна Олимпия гърците са запазили зидовете и камъните където е била резиденцията на Филип II ,когато идвал да участва в Олимпийските игри.Обща гръцка държава дотогава не е имало - създава я Фирип II. Имало е говорим древномакедонски език,но аристокрацията се е обучавала и е пишела на гръцки. Днешната популация в С.Македония няма нищо общо с древните македонци. Дори куцовласите,които най се пеняват за истински македонци са хибриди от илири и траки,а още по-малко славяните.

369

Сержант

преди 3 години

Ще влезете като северномакедонци говорещи северномакедонски.

368

Диана

преди 3 години

До СпоредЗнаеш ли, аз съм чувала от една шовинистична молдавка, че всички на балканите вкл. и гърците произлизаме от едно племе Даки...Чувала съм за даките, но наистина не знам нищо. Но след като тази персона ми заяви, че Добруджа си е била румънска територия, а аз учтиво й посочих, че Добруджа е дошла в България само защото е била част от Турция, населена с българи на което тя не можа да ми каже копче, определено не мога да й вярвам за даките...Знае ли някой нещо за тях?

367

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 385Не бой се! Те още навремето ги шитнаха на Косовските албанци! А от Косово накъде са тръгнали танковете е божа работа! Да ги търсят ДАНС и прочее разузнавачи дето за това им се плаща!

366

Диана

преди 3 години

Без съмнение, че са македонци и езикът им е македонски, но историята им е българска и македонците без сърбите означава българи /македонци - сърби = българи/...Просто!...Но трябва да се предприемат някои формални мерки за уточняване на равенството...В ЕС не се допускат мошеници, интриганти и хора, подтъпкващи човешки права!

365

Али баба

преди 3 години

,,македонски'' това новото име на източно албанският ли е?

364

Според

преди 3 години

Според учени генетици настоящите македонци, българи, гърци, Турци и много други народи особено от балканския народ нямат нищо общо с античните си предци. Голяма смесица има в гените и мога смело да твърдя,че между балканите генетично няма разлика между Македонец, Българин, Гърк, Турчин, Сърбин и.т.н Разбира се това се отнася за групи от хора а не индивидуално. Така че каквото и да спорите особено за история е просто безсмислено и трябва да приемате всичко като приказка. За това спора ни е без..

363

Уважаеми

преди 3 години

Тези които пишат за Александър и Филип трябва да знаят че по тяхно време не е имало държава Гърция или както гърците я наричат Елада. Тогава е имало градове държави като Атина на пример. Древна държава Македония е имало за ваше съжаление. Няма как Филип втори да е бил гърк като тогава не е имало такава държава. Сега въпроса е каква върска имат днешните Македонци, Гърци и Българи с тяхните антични държави. Четете малко и спрете с комунистическата история.

362

Анонимен

преди 3 години

РазБойко, ако си свалиш гащите пред Заев, ще паднеш веднага, никой няма да те чака до март месец.

361

Анонимен

преди 3 години

Мразят ни те, ама идват да правят бизнес тук на тълпи, и децата им идват да учат тук висше образование, а не в Скопие или Белград. Големи двуличници са.

360

Анонимен

преди 3 години

Прав си ЗАЕВ.Не се предавайте.Не ни обръщайте внимание, и ние като вас сме последната дупка на кавала.

359

Анонимен

преди 3 години

Език не се формира толкова лесно за има няма 60 години. Американците от колко века вече са се самоопределили като нация, ама още нямат претенции, че говорят на американски език, който няма нищо общо с английския.