398

Bul gur

преди 3 години

Българите трябва да сме благодарни на Славянството,че са ни дали писменост и ,че нащите владетели са ги допуснали да ни ограмотят.

397

До Заев

преди 3 години

Дори да успеете да влезете като такива, пак няма да сте такива, щото говорите български !

396

Вуте......

преди 3 години

До Ей, зайче...Поправка замени север, северно, със сръбско, сръбска и т.н. Това е истината!!!

395

Анонимен

преди 3 години

От 45г. насом МК е била, е и ще остане неприятелска държава. Македонизмът се крепи на антибългаризма, ако бъде изваден от уравнението пропадат последните 75г. отива в небитието. Литература, история, въобще всичко, отнасящо се до общество и обществени отношения би се променило коренно. Това няма да бъде допуснато от наследниците на бившите комунисти, прослойката от около стотина хиляди души (в т.ч. 99% от интелектуалците), чиито предци са паразитирали за сметка на останалите в близкото минало.

394

акуд

преди 3 години

Официалните азбуки в ЕС са 3:Латиница от началото на съюза през 1957 годинаГръцка азбука от приемането на Гърция в ЕС през 1981 годинаКирилица от приемането на България в ЕС през 2007 годинанямам против да станат 4 след приемането на с.македония, но кирилицата е БЪЛГАРСКАТА азбука

393

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че на МК трябва да гледаме като на вражеска държава, без братя, братовчеди и тинтири-минтири. Не че са виновни, едва ли има по-изстрадал европейски народ в последните 150г., но имаха 30г.!!! за да се променят, а не го направиха. Напротив, тръгнаха в посока различна от европейското мислене, станаха по-сърби от сърбите, отродиха се окончателно. Буквално отровиха отношенията си с БГ, единствената страна, която им желае наистина доброто. И няма връщане назад. МК върви към разпад.

392

redordead

преди 3 години

влезте с какъвто искате езин и идентичност, но не си присвояйвайте българската история! В Средновекиовието няма нито един надпис, който да казва македония и македонски царе - всички твърдят - българин, български цар, български самодържец!

391

ХАХАХАХА

преди 3 години

То имало и по-големи *** и от нас в Европа.Бройката "македонци" е по- малка от ромите в България,2/3 са албанци и около 80 хил. са взели българско гражданство-приличат ми на малък истеричен пинчер, който се скъсва да лае и всички се пукат от смях, а то се мисли за страшно и значимо същество.

390

бракя бракя маке

преди 3 години

тея искат да влизат там откъдето ние искаме да излизаме пуснете ги , те дънди отдавна иска да им разкопава златото перчат се като педерунгите па кой им забранява какви щат да се наричат

389

Виж

преди 3 години

До ВижтеВИЖ Ти историята.Поне прочетете нещо,преди да пишете глупости.Да,могат да се определят за "македонци",но след 1945.До тогава историята е записала какви са били.Има го записано от всички изследователи и пътешественици минавали през географската област Македония през годините.До един твърдят,че в огромното си болшинство населението на Македония е БЪЛГАРСКО.Има го и в книгата на братя Миладинови,записал го е и Стефан Веркович -"Народних песма македонских бугара".Така че- ЧЕТЕТЕ!

388

Анонимен

преди 3 години

Ще влезете в ЕС като таратанци.

387

Кой

преди 3 години

До БунгарТи ,Друже не си "Бунгар", а Сръбски копой.Платен агент на УДБА,чиято цел е да *** по Българските форуми.Не се напиняй,Българите в огромното си болшинство са интелигентни люде и лесно не могат да бъдат заблудени!

386

Анонимен

преди 3 години

До до 397Баш на Русенския университет ли да стане флиал? В Бг има 3 унита - Су, ПУ, ВТУ - другото е порнография и най паче РУ :))

385

сигур

преди 3 години

Ще влезете - къде 3121-о лето.И то като малцинство от 0.1% от македонските граждани - последните с промити мозъци. Дори ше ви снимат като музейни експонати.

384

Българин

преди 3 години

Ще влезеш в ЕС на кукуво лято. И да влезеш ще влезеш като Българин!

383

Бунгар

преди 3 години

Каквото е за българина бъргарщината,това е и македонизма за македонците. Кога ние ще се откажем от българщината, та го искаме от тях да се откажат от македонизма.Македониа е по демократияна държава към настоящия момент от България.Ентноси,малцинства,всеки са самоопределя както му харесва. В България куцо и сакато все българин,макар да знаем,че има и *** и турци и македонци ит.н

382

до 397

преди 3 години

Молдовците са зомбирани от румънците,учат румънски и ползват техни учебници,затова и историята е малко нагласена.Но има и българско училище в Тараклия,изключителни родолюбци ,невероятни са,обещаха им висшето училище да стане филиал на Русенския университ, и дано по бързо стане ,те отдавна чакат,да имат повече дисциплини и повече студенти с български език.

381

Ей, зайче

преди 3 години

Не можете да влезете като македонци, защото сте северно-македонци, живеете в Северна Македония, и говорите северно-македонски език (който е насила променено българско югозападно наречие, но хайде от нас да мине) !

380

Анализатор

преди 3 години

Бъдещето на Северна Македония е разпад. Затова бързат да влизат в Европейския съюз. Това че са част от НАТО изобщо няма да е пречка за албанците да им спретнат един референдум за независимост след няколко години. После сърбите ще тръгнат да ги "спасяват" както "спасиха" малцината сърби в Босна и Косово.

379

Анонимен

преди 3 години

Вари го, печи го, комуниста е дебелоглав антагонист.Македонизма е последната отломка на комунизма по българските полета.