114

Феодално градче

преди 3 години

Много ясно какво е направила полицията. Отишла и я извлякла от дома на родителите ѝ, където е намерила убежище и я предала в ръцете на мъчителя ѝ барабар с децата. А съдът? Той не е издал ограничителна заповед, щот тъй. При положение, че непосредствено преди да се гледа делото за домашно насилие Кристина е предадена с полиция на насилника да я обработва както си иска, изходът на делото е бил предрешен.С какво Георги държи на подчинение институциите в градчето - тъмна работа.

113

Анонимен

преди 3 години

Айде сега тая ще превърнат в нещо като знаме на Истанбулската конвенция, движението #metoo и още каквото се сетите..Със сигурност има десетки тормозени жени у нас, но колко от тях са заколили децата си? Явно адвокатите и сега отчаяно търсят оправдания за зверството, само че такива няма. По честно ще е да я обявят за луда и да я вкарат в психото

112

Анонимен

преди 3 години

Хора,разберете.Тва е Сандански.Диво село пълно със задръстени селяни живеещи от преди 150 години.И съдийката и полицията смятат жената за собственост на мъжът не разбирате ли.Те е търсила помощ от ушевите и от съдът.Ушевите са я хванали и са я върнали на мъжът и все едно е избягало куче.Тя е писала,че на съдът че мъжът и редовно я бие и унижава а съдийката казва "това е нещо нормално защото така правят добрите истински мъже,ще търпиш,той ще те бие бие и ще му олекне,ти затва си там".

111

Анонимен

преди 3 години

С кво да го убие тя е 60 кила той 130.

110

Анонимен

преди 3 години

Както и да се оправдава съда, ясно е, че нито съда, нито социалните са си свършили работата! Иначе нямаше да се стигне до тук. Лошото е, че има хиляди семейства като това и като стане трагедия, тогава започват разсъжденията и приказките, а когато е можело да се помогне, някой е спал в луксозния си кабинет.

109

Анонимен

преди 3 години

Никой не трябва да търпи тормоз- жената не е трябвало да се връща- защитено жилище в Сандански ако няма трябва да се създаде. Дори желязна психика след подобни ежедневни атаки се срива. Всеки трябва да си осигури място където трябва да отстъпи.

108

охоооо

преди 3 години

Значи, според съда, щом няма пистолет - няма проблем. Значи според съда, можеш да трепеш жена си спокойно с табуретката, може да я хвърляш през терасата, можеш да правиш каквото си искаш, щом няма пистолет. Това е посред съда. Значи всичко можеш да правиш, няма проблем. Хора, честно ви казвам - EBatiii съда, честно...

107

хаха

преди 3 години

Иначе, това което е извършила - няма оправдание за него и трябва да бъде осъдена за деянието си. Тя е вече с лабилна психика и щом уби собствените си деца, утре ако е на свобода може да посегне на вас или на децата ви. Затова трябва да бъде осъдена.За да убие децата си има причина. Никой ей така не убива хора, още повече собствените си деца. Има причина да го направи. И причината може би е в тормоза който е бил наложен над жената. Не я оправдавам, но има и нехайство от страна на институциите.

106

хаха

преди 3 години

Всичко е описано. Нехайство на съда, некайство на полиция. Жената е звъняла, оня искал писмено. А бе ей, знайш ко писмено щи дам. Отправена е директна заплаха за убийство и тия нехаят. Няма незабавна защита, има нехайство от страна държавата. Ако няма проблем, жената няма да бяга от дома си и да звъни на 112. Щом го прави - значи има проблем. И тя е казала какъв е проблема - заплаха за живота й. Оня писмено искал. ееееееееййййй.

105

Майка

преди 3 години

Голяма трагедия, горките дечица. Само една много тежко психичнo бoлна жена, може да заколи децата си. Ако се докаже физически и психически тормоз спрямо нея, бащата трябва да бъде съден съобразно. Майка да бъде осъдена до живот за убийство. От липсата на последствия за постъпките ни сме на това дередже. В едно функциониращо общество хората трябва да бъдат държани отговорни за постъпките си...

104

хаха

преди 3 години

Съдийката скочила с гневно писмо, че било с невярно съдържание. Значи сега след като е настъпан съда за несвършена работа, се надига и почва да върши някаква работа в своя защита. Не отричат че жената е подавала жалби. Защо тогава съда не се надигна и да вземе под внимание въпросните жалби и да помогне на жената а нехае тоя съд. Иначе сега се надига, щот тряа си спасява задницата... българска работа. Никакви заплати за тия в съда - то те не работят, за какво получават заплати?

103

Анонимен

преди 3 години

Значи толкова много обичала децата си че накрая ги заклала ....

102

Бездарници проккети

преди 3 години

Брей да му се не види !? Не била споменала пистолет ! Дали в жалбата се споненава пистолет или заплахи за физическо унищожение е все същото.Важното е,че още един път се потвърждава истината,че държава та тъне в корупция и безхаберие.Хората се спасяват сами - кой както може ,а българските съдии отдавна са доказали,че масово са некомпетентни, безсърдеч ни и мързеливи. Ако бяха си свършили работата, ня маше да има тая развръзка .След дъжд качулка Ос тавка, разследва не,затвор и закриване на съда

101

Екип на БХК

преди 3 години

Пуснете момичето, невинно е!

100

Анонимен

преди 3 години

Нека всяка жена в тоя форум види какво означава да се хване с късокрак дебелак. Дребните са големи комплексари и си избиват комплексите върху жените, но незнайно как женорята много често посягат към някой късокрак загубеняк.

99

Факт

преди 3 години

Mноого елементарни хора има сред коментиращите , за голямо съжаление. Огромна е вината и на мъжа и ,и на семейството и , и на обществото ни което е склонно да си затваря очите пред очевадно насилие защото ..видите ли "Не ми е работа" . Такива трагедии винаги имат дълга предистория и са предотвратими ,ако се окаже навременна психологическа помощ и закрила

98

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикъде не казвам,че е абсолютно невинна майката,виновна е,но бащата е още по-виновен,но той ще отърве присъдата за всичко което е направил и предизвикал смъртта на тези деца.

97

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоТакива побойници-психопати,са като наркомани ,те никога не спират да бият,за тях да насилваш и биеш ,да тормозиш психически е нещо нормално и имат необходимост от това,често стигат и до убийства.И повярвай ми,ако майката не беше убила тези деца,бащата побойник 99,99% щеше да убие децата някой ден,бъди сигурен в това.

96

Шопо

преди 3 години

Първо ще кажа ,че е жалко за двете малки,невинни ангелчета ! Но...но така както мълчаливо може една жена да тормози мъжа си не могат да го сторят всички дяволи в Ада...

95

Анонимен

преди 3 години

Няма невинна и спокойна феминистка. Това са разрушители на света. Наместват на важни за човечеството позиции некадърни млади калинки, които оптопастяват с некадърността си света и всичко около тях. Измислят си начини, по които били тормозени само за да тормозят с претенциите си обществото. Цялата им игра е за власт и влияние. И далече не е по заслуги и умения. Срещу феминизма трябват реални закони с реални присъди! Хитлер е бил по - полезен за човечестъвото от феминизма, а изби десетки милиони!