134

Анонимен

преди 3 години

Мъжът и също е тих луд , но си е ползвал служебното положение.

133

Анонимен

преди 3 години

По света има сигурно милиони жени жертви на домашно насилие, много по-страшно от описаното в статията. Колко от тях обаче стават убийци и то на собствените си деца? Тази жена има свои проблеми и то сериозни!

132

Така като стане ...

преди 3 години

Идея си нямате в тези малки градове как лесно се стига до съдии , полицаи и прокурори. За това сме на това дередже . Местния бабаит със сигурност е работил по въпроса. Сега ще изкарат как не е имало сигнали до полицията , до съда ... никой нищо не знае , свидетели бол... Приятелите му ще се редят да го защитават, майка му ще реве и ще подсмърча ... ей така става ...

131

1111111233333333333

преди 3 години

Да, бълг. "съд"! Отлагали делото, отлагали, не била редовно призована!? Ами призовкарят затова взема заплата, за да й връчи призовката! Или така му е намекнал съдията-да я търси уж на адреса, ама да не я намери - евтини номера! В едно малко градче особено, то много трудно да разберешщ от съседите,, че жената работи еди къде си... Ей ви резултат... Сега пише писмо председ9ателката на съда, щото имала право на отговор!?

130

До Обективно

преди 3 години

Защото много лесно някой с по - лабилна психика да прегори, дори и ти не знаеш какво можеш да сториш в момент на афект . Както си казаваш "защо това..." много лесно можеш да минеш от другата страна. Дали е насилник или жертва, в даден момент тези хора губят връзка с реалността. Въпроса е да се избегне системните причини, а това се случва само с правилна навременна намеса.

129

Съд -2

преди 3 години

Полицаи се пращат ежедневно, защото получават лъжливи сигнали за тормоз върху децата. В повечето случаи ответната страна баби , бащи цялата рода пускат съдебни дела срещу майката за насилие срещу тях. Това продължава с години. Жената е срината , децата са сринати. Ей това се случва когато една майка се опита да избяга от насилника си.

128

съд -1

преди 3 години

Извинете , доста хора не са се сблъсквали с подобен род съдебни дела. На бързо да ви кажа че в България делата са печелят от този, който има пари и власт. За тези жени избягали от домашно насилие с една чанта багаж и деца под ръка, навлизат в един друг ад . Институциите се използват като бухалки. Започва се с ежедневни сигнали в социални, полиция, съд тормоз през тези институции . Платени психолози правят анализи изкарват ги луди. Платени социални налагат агресивно глоби, заплахи и дела.

127

анонимен

преди 3 години

Не са имали брак!

126

Ергенлък до дупка!!!

преди 3 години

Женят се "защото така трябвало".Колко се били обичали, то едни снимки, то едни селфита, то сълзи, то сопополи...Накрая...?Нали и в нашият вход ги имаме едни талива "щастливо" женени. През ден им слушаме скандалите и крясъците и побоищата...Ергенлък до дупка!!!

125

Анонимен

преди 3 години

До 243Уви, няма как да разнасяш едно дете насам натам през ден, в различни квартали, градове, държави. Пробвала съм с куче и хич не му е кеф. Депресира се и има поведенчески проблеми.Това се пробвах да ти обясня, че всъщност този който отглежда децата покрива почти всички разходи и мижавата издръжка е дори безсмислена.

124

Ммм

преди 3 години

Упоява* грешка не угоява

123

Ммм

преди 3 години

А някой замислил ли се е обратното? Много удобно за всички , тя е лудата, тя е убиеца?! Дали пък е обратното , героят Г. подпийнал се прибира угоява я , пребива от бой нея и децата . Някое от децата е пострадало, другото станало свидетел и то го отнася. Лесно прави изсцентровка на всичко и си тръгва , нея не я убива защото тя трябва да поеме вината защото е луда . Нататък всички знаем как невинният Г. е открил всичко. Бързо всички набедиха "лудата" .Бързо експертите решиха случая .

122

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че сега покрай пандемията, голямата безработица и ако пак ни заключват по къщите, ще става още по-зле. Народът и сега е изтрещя, а тогава?!

121

Анонимен

преди 3 години

До 236А не за хляб, обувки, учебници и т н т.?! Едно дете драги яде, трябва му ток, вода, телефон, интернет.....трябва да бъде облечено, да ходи на уроци, да има хоби, забавления, джобни.... тия мизерни 100 лв му покриват разходите точно 1 седмица. Кое от това за реално несъществуващите издръжки не разбра?!

120

Анонимен

преди 3 години

За да посегне една майка на децата си, със сигурност е била докарана до ръба. И за това вина имат много хора. От мъжа й, през роднините й, които не са се намесил, та чак до полицията и социалните, които не са реагирал на време. Даже и съседите й имат вина, че не са подали сигнал. Не ми казвайте, че когато системно бият някой в съседния апартамент /къща съседите не знаят. Обаче, всички са се правили на глухи и слепи. И резултатът е две невинни жертви.

119

Анонимен

преди 3 години

Най ме дразни бълг. Народ.Той сега коментира прави бдения със свещица на площада, но като една жена е бита, заплашвана, търсеща помпщ и викат Връщай се при него, всички сме така. Ето ви резултата -това убийство е на вдички, не само на нея.

118

Анонимен

преди 3 години

До 231В България няма издръжката за жените след развода, има издръжка единствено за децата и тя е мизерна -100-150 лв на дете. В повечето случай "бащите" дори не я плашат. Това тук не ти е САЩ.

117

Анонимен

преди 3 години

До 231Нищо не е ясно. Жената не е доказано виновна, а е обвинена. Изобщо не е сигурно с болния си мозък, в следствие на ужасният тормоз, който е преживяла, дали има идея какво става и в какво я обвиняват.

116

Феодално градче

преди 3 години

Всеки е невинен до доказване на противното. Засега тази жена е само обвиняема. Няма експертизи, няма свидетели, няма безспорни доказателства срещу нея и ... парадоксално няма никакви други обвиняеми. Всички други замесени в тази зловеща истории са съвсем, ама съвсем извън подозрение.Ако е вярно и това, че набързо са погребали нещастните деца, следствието остава без основни улики. Дано не са ги и кремирали.Много мощни и влиятелни хора стоят зад цялата тази зловеща история.

115

Анонимен

преди 3 години

Че жената не е наред с главата е ясно от км, ако наистина е убила децата си трябва да я приберат в лудницата до живот. Мъжа и трябва да го съдя за домашно насилие и съучастие и да го приберат в данголника. На останалите роднини по един хубав бой, че са я пратили обратно при насилника и са и оставили децата, въпреки че е луда. Дисциплинарно уволнение за всички служители дето не са си свършили работата.