74

Анонимен

преди 3 години

Добре като има насилие(физическо или психическо) вкъщи / като не ти харесва или неможеш да понасяш въпросното тъпо *** багерист / изкуфяла кокона , какво по дяволите правиш там ? Да , деца ... компромиси ... за да са щастливи ... Като сте и двамата нещастни те ще го видят и ще помислят ,че това е нормалното .... Вече да им посегнеш/убиеш нито е изход нито е отчаян ход ... това е диагноза.Поне е ясно че няма да пледират невменяема .. А за спора ви браво ! И сте най-красиви и сте най-умни....

73

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Момчета няма смисъл да се спори с тия.Все едно да се караш с телевизора.На уважаемите дами пожелавам лека нощ и понеже БГ мъжа по дифолт си е насилник и психар препоръчвам утре мили дами да се обадите на бащите си и да им кажете:тате, ти ганьовец долен си насилник,лигльо и ***!Нали все пак са мъже - значи по презумпция и те са гадове психари.

72

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноЗащото тъпанара не и е давал въможност да излезе и я е заключвал,камо ли тя да избяга.А и като избяга,ще я намери и пребие или убие,заплашвал е дори ,че ще убие родителите на момичето, ***! https://youtube/watch?v=6wWSJ2HSegQ

71

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноВторо - как може да вярвате на такава кyкyвица за каквото и да било?Никой не и вярва, затова се води разследване! В подобни случаи отговорност се търси от всички около нея!

70

До 132

преди 3 години

Явно не си прочел, убиецът не е мъж, а е жена. Значи, автоматично е жертва, и има карта излизане от затвора, и е невинна, понеже вината се прехвърля на най-близкия мъж. Жена не може да е виновна, дори когато хладнокръвно убие децата си. Просто трябва адвокатите да разберат по какъв точно начин някой мъж е виновен.

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСигурно от гангюга си заченала....*** с еволюция, а не *** с тесто в кратуната!:))))))))))

68

Обективно

преди 3 години

Първо - нормален човек НИКОГА няма да си убие децата, независимо дали е жена или мъж. Самият факт, че е заклала с нож ДВЕТЕ си деца е достатъчно красноречив за психическото й здраве.Второ - как може да вярвате на такава кyкyвица за каквото и да било?Трето - дори да приемем за вярно, че е била тормозена - децата какво са виновни, че е убила тях? Защо не е убила насилника или поне не се е опитала да му посегне или да избяга от него???

67

Анонимен

преди 3 години

До 124Феминизмът направи жените нещастни, и скоро ще унищожи цивилизацията. Но, поне може да се тупате сами по гърба, и да се кефите колко сте великолепни.Какво общо има феминизма с домашното насилие? .:))))))))))))))))))))))))))

66

Анонимен

преди 3 години

Феминизмът направи жените нещастни, и скоро ще унищожи цивилизацията. Но, поне може да се тупате сами по гърба, и да се кефите колко сте великолепни.

65

Анонимен

преди 3 години

До 118Съвремените жени ги убедиха, че са велики........Така е, няма по-велик от българския традиционен *** и мамин пумпъл.:))))))))))))))))

64

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До 114 до Вуйчо ВЗащо реши, че бия жена си бре? В живота си никога не съм си и помислял даже, защо скочихте на всички мъже в коментарите и ги нарекохте психари и насилници? Ти не ме познаваш и това е клевета, ако ми го кажеш на живо мога да те съдя, защо слагате всички под общ знаменател. Редно ли е по тази логика аз да кажа, че ти като жена си психопатка и потенциална убийца?!? Нещо много ви куцат разсъжденията!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Съвремените жени ги убедиха, че са велики, съвършени, дар небесен, и за тяхната трябва всеки мъж да пълзи и да се моли, а те ако благоволят, може да приемат да го използват, и "възнаграждават" понякога със креватни забавления, стига да е изчистил с прахосмукачка и да е измил прозорците. Трагедия. И ако смее някой да им намекне, че не са толкова велики и съвършени, падат по гръб и ритат като истерични, невъзпитани четири годишни деца. Пък може и децата да си убият, само да му покажат на ОНЯ

62

До Вуйчо В

преди 3 години

И ние не оправдаваме убийството! Никога. Но не искаме истинските българи като теб да ни тормозят физически и психически! И за протокола, не съм ГЛБТ.... И не си търся мъж, имам си...

61

Анонимен

преди 3 години

Това момиче е минало през ада,пребивана,заплашвана с убийство,заключвана,слаган пистолет на главата и,дори свекъра и я е изнасилил и целия този терор е бил в продължение на няколко години,това е страшно,вината не е 100% нейна.

60

anonimen

преди 3 години

Обикновено зад всяка трагедия у нас стоят замитани и нерешени проблеми - тук институциите и може би семейството не са я подкрепили, там сложили некачествен асфалт и рейсът се обърнал...и най-лошото е, че просто се хвърля вината върху някой, без да се реши проблемът, довел до грагедията

59

Анонимен

преди 3 години

В началното училище ме шамареха и тормозеха по-големи деца. Сега разбирам, че трябвало да взема нож и да заколя някого, може би някой от по-малките от мен, то оправдано бе. Разбираемо.

58

До 96

преди 3 години

Аууу, какъв мъж! Патиците да си седят дома и да ги бият нали така, щото сте истински мъже!! Знаете да биете жените си, нали така! И сте големи боксьори..

57

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Леле леле мале. Колко закостеняло мислене имам само, че не мога да приема шепа сороски феминистки, да ми обясняват, колко съм виновен,че съм мъж и не оправдавам детеубийцата. Това не е ли дискриминация?! Трябва не бай Тошо, а хан Крум да стане! За лъжа режат език, за кражба ръка, за убийство глава без значение мъж жена или трети пол. Ше ми обясняват някви лезби, че майката била невинна. Аре марш.Ние сме българи, а не пееедали.

56

ХАХА!

преди 3 години

Жените нямали нужда от мъже... Дано не се наложи нещо да се ремонтира у вас... Да се лепят плочки, да се правят заварки, да се сглобяват мебели, да се сменят гуми на колата или да се ремонтира нещо по нея, да се оправя контакт... Да не говорим за строеж на дом, нямате нужда от мъже, ще сложите няколко клона и ще си направите заслон... Ама кой ще ви произведе брадва или трион, че да си отрежете клоните... ХАХА!

55

Всички мъже сте...

преди 3 години

Абсолютно сте прави, след време няма да имаме нужда от вас-мъжете защото ние можем да раждаме, а вие не. И хомосекс семействата ви търсят сурогатни майки! Що се отнася до убийството, никой не го оправдава, особено на децата! Непростимо е! Говорим си за причините... Тормозът в БГ го има и е вековна традиция! Вуйчо Ваньо, намери си жена, трябва ти, много си краен и праволинеен, а истината е винаги в сивата гама!..