73

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До 1И аз имам куче, но го държа изкъсо на повод.Плeмeто/матриала също трябва да се държи изкъсо, щото са разбойници.Част от бьлraрoпитeците тровят уличните животни, други пък режат краката/лапичките им.Един уби беззащитно куче с тръба.Примери има много, доказващи, че само Военен режим оправя проклетото плeмe !

72

Анонимен

преди 3 години

За първия случай аз ли нещо не разбирам, или тапас барът е работил на черно....

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Хората, които са гладни не драскат по форумите колко са гладни ;) НЕ сте гладни вие, ами ви е скучно, че няма сладък живот и далаверка в момента.

70

Анонимен

преди 3 години

Те ще се оправят. Ако кажеш че си гладен никой няма да ти иска бележка от социалните а ще те нахрани. Тука ще е трагедията .В тиквония ще мреш от глад .Принципа е гладувайте за герб.

69

Хаха

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРИма бе, работливи са. А децата им се гледат с нашите парички. Щото е по-лесно. Те си харчат за себе си, ние си харчим за децата им и малограмотните им непълнолетни "съпруги". Я кажи на колко от твоите работливци децата са признати и не висят на социала. Работя на такова място, че знам какво говоря.

68

Анонимен

преди 3 години

До 42 БългаринОт такива българи ме е срам! Необразовани - чесно не произлиза от чесън, а от чест, която ти нямаш или не знаеш, как се пише! Пише се честно!Искал и той (народа) да краде! От такива да те е страх, защото, АКО се махнат ГЕРП независимо как, кои нови толупи прос таци ще захапят властта? Не трябва снизхождение към такива, аз го наричам крайна твърдост - разбирай както искаш! Духовни бедняци!

67

1

преди 3 години

До Анонимен 69Странно, защото аз постоянно виждам български стоки на запад. Мисля, че тия, които ги произвеждат също ще са си добре. Какви ли са тези хора, след като според червените *** в българия има само държавни служители и туризъм? Хмммммм?

66

Анонимен

преди 3 години

Който е в медия и на държавна хранилка ще е добре останалите кучета ги яли

65

Анонимен

преди 3 години

До ИЗВРАТЕНИ ХОРАСоциална държава и комунизъм не са едно и също нещо. Комунизма е главно икономическа концепция. Социални политики в демокрацията е имало отпреди да има комунизъм.

64

1

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~"Що за държава е тази, дето не може да се справи вече 30+ години, със кучета разкъсващи хора по улиците ?!"Такава в която собствениците на домашни животни са пълни безхаберници, а разни неправителствени органзации, които уж се грижат за това да няма бездомни кучета да се размножават, крадат пари като за последно: с други думи, става дума пак за мат'рияла, а не за държавата. Ние сме си яко безотговорно и крадливо племе, не са само политиците ни.

63

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНе вярваш, че има работливи роми ?Ела да видиш по строителните обекти, как работят.Освен тях, повечето от майсторите са български турци.

62

ИЗВРАТЕНИ ХОРА

преди 3 години

ХЕМ ИСКАТ и СИ МИСЛЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ХЕМ Държавата ДА ИМ Е ДЛЪЖНА ДА ГИ ОСИГУРЯВА и хрантути като в Комунизъм. Колко ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е ИЗВРАТЕН да ИСКА ДЕМОКРАЦИЯ СЪЧЕТАНА със СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА с ПОЛИТИКИ ЗА КОМУНИЗЪМ. Солидарни фондове да плащаш чужди пенсии и осигуровки ВМЕСТО да СИ СЪБИРАШ ПАРИТЕ в банков депозит за достойни старини. Човек още от първият си ден когато има право да работи трябва да трупа пари и капитал и да се пази от държавата и бизнеса които се борят за парите да заграбят.

61

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Българите, ние нямаме държава.Това е премълчаваната неудобна истина.Що за държава е тази, дето не може да се справи вече 30+ години, със кучета разкъсващи хора по улиците ?!

60

Браво

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРДано си прибере цялата рода, махалата, а ако може и сичкото друга напитка. Като се изнесат, ще имаме истински шанс. За тези, които не са съгласни, пояснявам, че работливия млад приятел със сигурност вече е произвел поне 3 по-малки свои копия (непризнати), които растат под нежните грижи на социала, заедно със 16-годишната си "самотна" майчица.

59

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"Демокрацията и капитализма са най-добрата система, при демокрацията и капитализма умните и кадърните успяват и забогатяват при всякакви условия, но европейците са прости и некадърни и затова обедняват."Явно не познаваш никакви европейци, включително и българи. На огромното мнозинство от европейците нещата им вървят дори по-добре отпреди корона кризата. Тия, които са го закъсали са в туристическия бранш.

58

@

преди 3 години

Всичко това е напълно нормално и така ще бъде докато не почнат да съдят и бесят тези престъпници, които затвориха и унищожиха икономиките заради един грип.

57

ДЕМКРАТО-КОМУНИЗЪМ

преди 3 години

До Анонимен 56МНОГО ХОРА СА ТАКА ЖЕСТОКО ЗАБЛУДЕНИ. НЕЗАВИСИМО какъв РЕЖИМ демокрация със или без капитализъм, тоталитаризъм, комунизъм. ВИНАГИ ИМА КЛАСА и различни категории хора. ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ Е да СЕ ОПАЗИШ БЛАГОПОЛУЧИЕТО и ПАРИТЕ КАКТО от ДЪРЖАВАТ която ВЗИМА ТАКА и от БИЗЕНСА който също ВЗИМА и ЕКСПЛОАТИРА. ТОВА СА ПРОПАДНАЛИ ХОРА ДА ЧАКАТ ИЗЦЯЛО НА СОЦИАЛНИ ДЪРЖАВНИ ПОМОЩИ е РАВНОСТОЙНО на ПРОСИЯ И БЕДНОСТ породена от БЕЗОТГОВОРНОСТ и само за деня и да се остави без лични спестявания

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45"Лъже-демокрацията и капитализма са вече история"Мечтите на червените *** продължават.

55

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Млад ром, не можеше да си върне големия заем, въпреки, че работеше много тук.Отиде в държава с капитализъм европейски, работи определено време и няма какво да прави вече в Бг.Не само българи тук са зле !

54

Хаха

преди 3 години

До Анонимен 54 "След като един руски пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли - към 260 лева за храна."И за лекарства. Само дето там лекарствата са на други цени. Аналгин на софарма е стотинки, а тук - 2 лева.