13

Анонимен

преди 3 години

До АзВ Германия търсят мотокаристи. Почвай да търсиш.

12

Аз

преди 3 години

До АнонименМотокарист, що?

11

Анонимен

преди 3 години

До АзКакъв си по професия?

10

Аз

преди 3 години

Не ми дреме ако ще и 100 000 заразени на ден да има. Детето ми стои гладно, аз съм затворен, не работя и не мога да го нахраня.Скоро война ще стане, казвам ви... не съм само аз в това положение, много сме. Не ми дреме колко са заразените, детето ми гладно няма да стои. Казах.

9

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовГоркия, червените никога няма да се отърсите от мисълта за "класовата борба" нали? Затова ще сте бедни.

8

Анонимен

преди 3 години

А тук как е? Като масово и на социалните не им пука?Не са посмели да опишат истинското положение. Хотелиерите и ресторантьорите ревяли, а някои пита ли готвачите, барманите, рецепционистите, сервитьорите и т. н. как се справят?

7

1

преди 3 години

Работа има, но не в туристическия сектор. Но на тия дето са свикнали да носят таблата и да си живеят живота не им се занимава с друга работа и предпочитат да просят и да чакат помощ от другаде. Тая германка в родната си Германия би трябвало да намери и работа и помощ, но вероятно предпочита да си клати краката в Австрия.А на испанеца от Барселона: какво стана, нали искахте независимост? Или вече не искате и ако не, защо?

6

Пешо

преди 3 години

А пък в България реват за ресторанти да отварят да плюскат кюфтета и стари меса защото пари няма българина ама душата му иска ресторанти

5

Анонимен

преди 3 години

Много тежък трус. Струва ми се, че икономическите последици от тази пландемия ще са по-сериозни дори и от войната (която се говори, че всъщност искали да избегнат с нея).Изкуствен интелект=множество изгубени професии=безусловен доход=безработица, депресии, лутащи се хора. Маркс излезе прав.Единственият изход, който виждам - без да съм специалист - е връщане към корените, тоест към производство на храни, занаятчийство и пр. С две думи, таковaхa ни женския родител 1.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Фалити и...бедни колкото искаш,но важното е Боко да е...начело,защото без него сте...хептен за мустака.(платена...обява на ГЕПИ от Долно Нанагорнище)

3

Петър

преди 3 години

Яжте си маските.

2

Елемаг

преди 3 години

Чакайте в Бг.,след Нова година какво ще е.Фалити,необслужваеми кредити.Народа няма пари.Нещо и да отвори,отде заплати,като няма пари и обороти.Край,мача е наигран.ГО от 210 при един приятел сега е 158 ама и това няма да спаси никой и нищо.Сега що са не обосновават,че ГО,да поскъпне.Нещо издишаха ,аргументите за поскъпването.Искам още и ще го получа след Нова!!!

1

Христо Христов

преди 3 години

Те и преди затварянето са си били бедни. И без короната щяха да обеднеат повече заради икономическата криза, каято се прикри.Трябва да има статии за новите богати и още по-богати създадени от печатането и раздаването на пари от корумпирания ес.