19

Unknown

преди 1 година

Тоя *** ако го хванат трябва публично да го разтрелят.

18

Бате ви Б от Банкя

преди 1 година

Виждате ли, 700 лева пенсия получава, защо ревете, че са ви малки пенсиите?

17

Хах

преди 1 година

Защо МВР да са ви виновни, оня има 8 присъди. Замислете се малко къде е проблема, че след 8 присъди някакви полухора да се разхождат по улиците, а не да чукат камъка в Скравена... Каскета няма ли да каже нещо по темата, нещо изчезна от медийното пространство?

16

The real DDD

преди 1 година

Аз живея наблизо. Пуснете му снимката на тоя . Все ще го срещна някъде, ако е от квартала!...

15

клм

преди 1 година

Мили хлапета! Да ви светна нещо, че сте озверели та ви текат лигите. Взима по-висока пенсия, защото има по висок клас(работил е с по висока заплата и осигуровки), може да има по дълъг стаж(вдига пенсията също), а отделно да взима 26процента от пенсията на съпругата му, ако е починала. Човекът е измамен, което е за съжаление.

14

до 1

преди 1 година

А бе, да не казвам какъв, че ще ме и3тrият! Човекът е на 89 г...И като го гледах ми направи впечатление съхранения му интелект и адекватност. Ти на неговите години (ако доживееш) ще си най-вероятно с памперс и хранен през тръбичка!

13

МВР

преди 1 година

Къде спят? Само исканията им са големи за 30% увеличение на заплатите им.Има някаква умисъл в безнаказаната престъпност под егидата на МВР...

12

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и се ужасявам. Ако баща ми беше жив, щеше щеше да взима максималната пенсия. Педесет години беше работил, от тях 20 - в мина на смени. Следващите десет чукаше камъни, а в последните години беше и пазач с нощни смени. Голяма част от бившите му колеги не дожиявах и до 60. Той беше с астма от мината и една нощ не е имало да се е наспал, защото се будеше от пристъпи. Като изключим шапкарите, всички други с големи пенсии са си ги изработили и не разбирам как може да им завиждате.

11

Анонимен

преди 1 година

до 16 Не забравяй че човека е на 89 години. Пенсионирал се е преди някъде 30 години.1990-та ако си станал пенсионер, даже да си бил милиционер или военен, няма как да взимаш сега 700 лева. По-скоро взима от починалата си жена добавка към пенсията си.

10

крумови закони!

преди 1 година

линчуване на място!

9

много пара!

преди 1 година

До тошоСигурно е имал и добавки от ТЕЛК или социални помощи!

8

ддд

преди 1 година

Аз познавам доста възрастни хора, които имат деца, но ходят да си взимат пенсиите от клоновете, защото нямат дебитни карти(банкови сметки) Направете сметки на родителите си, където да си получават парите по сметка, нито е сложно, а е по-сигурно.

7

Анонимен

преди 1 година

В държавата на мутрите гаврата със старите хора е ежедневие.

6

Анонимен

преди 1 година

Потенциален убиец също като телефонните измамници.. Не е за парите, а може да убие така, докарвайки инфаркт или инсулт на човек по този начин!

5

Покъртително

преди 1 година

Станал на 89 години и още вярва в хората.

4

истина е

преди 1 година

В тази държава измамниците не са в затворите ,а се разхождат свободно,а някои са депутати и министри !

3

бг

преди 1 година

докато са в работна възраст крадат заплати , като се пенсионират крадат пенсии.

2

Възмутен

преди 1 година

И защо разни престъпници с ъмнайси присъди се разкарват свободно сред хората и продължават дейността си докато са живи!На подобни индивиди третата присъда трябва да е окончателна и завинаги-един здрав буков сап у тиквата и дотам!

1

Анонимен

преди 1 година

Не допускал че имало такива хитреци????Абе дядка, а аз не допусках че има такива балами като теб, които си дават парите на някой за да му ги преброи.