17

Unknown

преди 3 години

Тоя *** ако го хванат трябва публично да го разтрелят.

16

Бате ви Б от Банкя

преди 3 години

Виждате ли, 700 лева пенсия получава, защо ревете, че са ви малки пенсиите?

15

Хах

преди 3 години

Защо МВР да са ви виновни, оня има 8 присъди. Замислете се малко къде е проблема, че след 8 присъди някакви полухора да се разхождат по улиците, а не да чукат камъка в Скравена... Каскета няма ли да каже нещо по темата, нещо изчезна от медийното пространство?

14

The real DDD

преди 3 години

Аз живея наблизо. Пуснете му снимката на тоя . Все ще го срещна някъде, ако е от квартала!...

13

клм

преди 3 години

Мили хлапета! Да ви светна нещо, че сте озверели та ви текат лигите. Взима по-висока пенсия, защото има по висок клас(работил е с по висока заплата и осигуровки), може да има по дълъг стаж(вдига пенсията също), а отделно да взима 26процента от пенсията на съпругата му, ако е починала. Човекът е измамен, което е за съжаление.

12

до 1

преди 3 години

А бе, да не казвам какъв, че ще ме и3тrият! Човекът е на 89 г...И като го гледах ми направи впечатление съхранения му интелект и адекватност. Ти на неговите години (ако доживееш) ще си най-вероятно с памперс и хранен през тръбичка!

11

МВР

преди 3 години

Къде спят? Само исканията им са големи за 30% увеличение на заплатите им.Има някаква умисъл в безнаказаната престъпност под егидата на МВР...

10

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите и се ужасявам. Ако баща ми беше жив, щеше щеше да взима максималната пенсия. Педесет години беше работил, от тях 20 - в мина на смени. Следващите десет чукаше камъни, а в последните години беше и пазач с нощни смени. Голяма част от бившите му колеги не дожиявах и до 60. Той беше с астма от мината и една нощ не е имало да се е наспал, защото се будеше от пристъпи. Като изключим шапкарите, всички други с големи пенсии са си ги изработили и не разбирам как може да им завиждате.

9

крумови закони!

преди 3 години

линчуване на място!

8

много пара!

преди 3 години

До тошоСигурно е имал и добавки от ТЕЛК или социални помощи!

7

ддд

преди 3 години

Аз познавам доста възрастни хора, които имат деца, но ходят да си взимат пенсиите от клоновете, защото нямат дебитни карти(банкови сметки) Направете сметки на родителите си, където да си получават парите по сметка, нито е сложно, а е по-сигурно.

6

Анонимен

преди 3 години

В държавата на мутрите гаврата със старите хора е ежедневие.

5

Анонимен

преди 3 години

Потенциален убиец също като телефонните измамници.. Не е за парите, а може да убие така, докарвайки инфаркт или инсулт на човек по този начин!

4

Покъртително

преди 3 години

Станал на 89 години и още вярва в хората.

3

истина е

преди 3 години

В тази държава измамниците не са в затворите ,а се разхождат свободно,а някои са депутати и министри !

2

бг

преди 3 години

докато са в работна възраст крадат заплати , като се пенсионират крадат пенсии.

1

Възмутен

преди 3 години

И защо разни престъпници с ъмнайси присъди се разкарват свободно сред хората и продължават дейността си докато са живи!На подобни индивиди третата присъда трябва да е окончателна и завинаги-един здрав буков сап у тиквата и дотам!