39

Анонимен

преди 1 година

До кога рецидивисти ще ходят свободно по улиците и ще тормозят нормалните хора. Правосъдната ни система какво работи всъщност, явно там куцат здраво нещата. Докато няма правосъдие ще цъкаме и ще се възмущаваме от наглостта на престъпниците.

38

бг

преди 1 година

400 тояги на голо публично като в Индия откъдето произлиза крадеца

37

Защо

преди 1 година

Защо никога не се публикуват снимки и имена на престъпниците, а само на жервите? Чий права защитават законите и т. нар. свобода на словото?

36

Анонимен

преди 1 година

Снимка и от кое раьонно ще го пуснат, само това ми трябва! Още пред РПУто ще му счупя ръчичките и съм сигурен, че полицията няма да реагира, щото са заети да стачкуват за повече пари.

35

ЗАЩО ГО КРИЕТЕ??????

преди 1 година

Покажете му физиономията на тоя бандит, поне от личната карта!

34

-

преди 1 година

ДРАНЕ!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя лицето на измамника.Кратко интервю да се направи с него.Да му се зададат въпроси от различно естество.Любопитно ми е на какво ниво на развитие е мозъкът му.

32

Анонимен

преди 1 година

Тука много се изказват как стареца сам си е виновен, ще ви кажа само едно, станете вие на 90 години и тогава ще ви питам аз главата ли ще ви държи, краката ли ръцете ли.

31

Анонимен

преди 1 година

Всяка статия за престъпления , виновникът винаги е познат на полицията или с криминално минало...

30

Lupi

преди 1 година

700 лева, а реват. Къде е тръгнал на 90 г. да се реди на пощата? Предлагат безплатно получаване вкъщи, ама нали трябва да клюкари с другите старци.

29

Анонимен

преди 1 година

Много неприятна случка. Гнусна. Да се подиграваш с наивността, добротата (граничеща с тотално невежество и простотия) и доверието на хората... Да му беше дръпнал чантата и да избяга- повече го приемам. Но да излъжеш- не. Аз съм човек с огромна заплата. Повече от 200лв. в брой нямам. Плащам всичко с карта или телефон, така правят и родителите ми на по 75, именно за да няма какво да им откраднат. Ограмотете и вие вашите родители. Разбирам, че 1.50 месечно за поддръжка на сметка не е малко, ама...

28

1234

преди 1 година

До The real DDDДа!Покажете снимката му!!!!Във вторник (08.12) един такъв открадна портмонето на майка ми-на 82 год в тролей 5!Може би това е станало на Плиска-слизала и крадецът се е бутнал в нея,пожелал да й помогне при слизането.Публикувайте снимки на всички престъпници,господа от МВР!

27

PAPI

преди 1 година

мъжът е рецидивист с множество обвинения в СЛУЧАЯ Е ВИНОВНА ДЪРЖАВАТА !!!

26

GG

преди 1 година

До пияницаЕе наркоман, държавата все ти виновна ?!

25

Юри Орлов

преди 1 година

срам....човекът взима пенсия защото е заслужил.човек живял и градил държава.човек научен на доброта и уважение-факт че се доверил на тези "оберджии".тъжно е ...тезе "оберджии"заслужават да им се обясни нагледно и "назъбно" ,защо постъпката им е недостойна...сдържам се да излея гнева си ...бих ги наказал така че повече няма да си помислят да нарушават реда.но за това трябва да се грижат мвр ...явно няма респект от мвр щом се случва това ...и е ежедневие ...

24

пияница мистик

преди 1 година

И моите съседки отсреща взимат едната 800, другата 700лв. Този дядо и той 700лв. Същевременно един пич, квартирант на 40 години някъде, с него си пием водка в барчето до нас понякога ми казва, че бачка охранител някъде на кънда в дивия на Витоша, о 12 часа смени за 690лв на месец. Пияндетатa охранители на Женския и те са с по 12 часа смени и взимат и те 700лв. Егaти и държавата, пенсионерите да взимат колкото работниците. Затова се спасявайте по-младите както можете, но не разчитайте на държават

23

Анонимен

преди 1 година

Дядото може да си е получил парите обратно, но изхабените нерви и притеснения от измамата - никога...

22

Мики

преди 1 година

Тука само рокфелери с по 700 лв в единия джоб.Карикатури смешни.

21

Анонимен

преди 1 година

Явно са му много 700 лева на стареца,щом ги"раздава"с лека ръка!

20

До 18

преди 1 година

Че 700 лв пари ли са? Ако за теб е така си за съжаление.