32

Анонимен

преди 3 години

Бойко мутрата инвестира само в чекмеджето!!!

31

11

преди 3 години

Тия кво крадене правят за последно..... вече дори не се крият

30

Анонимен

преди 3 години

До 28: ти не разбра ли, че антителата са до 8 месеца. Т.е. ще се ваксинираме всяка есен. Както с противогрипните ваксини, който иска...

29

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев, БСП, Нинова, отровното трио, Слави Трифонов и др., с голям успех из биха хиляди българи, саботирайки мерките на щаба и правителството, заблуждавайки че вирус няма, горейки маски, събирайки умишлено тълпи от хора.

28

Анонимен

преди 3 години

'' 22 280 000 лв., а останалите проекти, за които са предназначени, са реновация на лаборатория ''...............вие лабораторията може и да я реновирате, но ... лабораторията сама ваксини няма да прави.Трябва човешки потенциал, учени ... aма не като тези в Бан специалисти по теория на марксизма ... а истински учени.

27

Анонимен

преди 3 години

Убиецът на българския народ - банкянския престъпник - най-големата гад в историята на България!

26

Лилияна

преди 3 години

Отново нашите политици и капацитети се справят блестящо! Благодаря Ви за всичко г-н Борисов! Добре е, че Ви има!

25

1

преди 3 години

Тази фирма Бул Био,не е ли на аверчето му свинаров,който завлече държавата с 55 милиона,петриота балевски доста пърхаше,заради тези пари,но др.борисов му затвори устата с държавното кокалче ,като го назначи на държавна служба

24

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко месеца врещеше как БЦЖ ни пазела от коронавируса, сега като станахме първи по смъртност, нещо замлъкна. Как да не му вЕрва човек!

23

Бухенвалд в България

преди 3 години

Г-н Бойко вярно ли давате поръчки на службите за сигурност да тормозят, преследват и дори да убиват неудобните на вас и прокурор Гешев!?

22

V

преди 3 години

А ко стана с онез 20 милиона на БАН да джуркат молекулите ? Къде е ваксината ? боко тиквата ,,инвеститор ,, ха ха ха Вица на деня. Бъфет Сорос и до тях няща тиква ИНВЕСТИТОР .Само като видиш кви самолети купу и на ква цена през глава да бягаш :)))

21

Въпрос

преди 3 години

Ваксини не се ли бият на здрави хора, за да придобият имунитет. Ситуацията е такава, че има обмяна на щамове безконтролно стотици хиляди пъти, което продължава и в момента. На практика няма незаразен, неизкарал болестта в момента от работещите. След като е преболедувал многократно един човек, срещнал различни щамове, за каква Ваксина се говори? Тя за кого е?

20

Анонимен

преди 3 години

Е като си инвестирал 25 милиона за ваксина,защо даде 500 милиона за американска ваксина,която едва в края на юни са започнали да я тестват за странични ефекти,което щяло да приключи след две години.Експерименти с народа ли си правите?Е то пък кога ли не сте го правили.

19

Анонимен

преди 3 години

Само за американската печалба колко сме похарчили. Мечтата на седесарите е изпълнена! Даваме данък на американците, а седесарите благо преживят от трохите опадали покрай делаверата.

18

Анонимен

преди 3 години

БЦЖ ваксината няма да я създавате тепърва,тя одавна е създадена.А за производството и няма защо да се хвалите,защото сте длъжни да го правите.А ти със серума от конска плазма ли ще се ваксинираш,че не разбрах?

17

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Българската ваксина ще се казва `Цар Киро`, ще е правена от корите на демократични банани, така обичани от ***.Ако някоя ваксина даде обратен ефект, знайте, че е от кубински комунистически бананови кори - лоши !

16

Анонимен

преди 3 години

Да си спомни Бойко как един от министрите му - Петър Москов, одобри ваксини от БУЛ БИО, които впоследствие се оказаха бошлаф ваксини. Ясно накъде вървят нещата с тези "инвестиции".

15

Тошо

преди 3 години

Чудесно е че у нас се инвестира в иновативни продукти!Само искам да попитам : 22 млн. лв. инвестирамеи едновременно купуваме чужди ваксини пак за милиони!!!Министърът на здравеопазването прави ли анализ на ситуацията и търси ли се ефективност, ефикастност и икономичност ?Не за друго , а да не се окаже обратното на посоченото , защото при държавни средства , често се допуска грешка!Ако има такъв анализ и контрол, моля да ме извините!

14

ФАКТ

преди 3 години

Борисов се занимава с поръчкови убийства срещу неудобни към властта!В Перник има лагер на смъртта, ако не вярвате попитайте Гешев!

13

ХОЛОКОСТ

преди 3 години

В България се преследват и изтезават хора със знанието на Бойко Борисов!Концлагер в Перник през 2020 година!