72

Анонимен

преди 3 години

Света говори за ваксини срещу Ковид тоя кл епар сънува БЦЖ ваксина открита преди сто години.Мъкаа,мъкааа.

71

Der alte Spinner

преди 3 години

Вица на годината! Ние не можем да снабдим населението с вода, строим калпави магистрали... И сме на първо място в Европа по смъртност, което значи че нашата здравна система е най-скапана... Но ще произвеждаме ваксина! С каква база разполагаме и с какви специалисти? Сигурно Мангъров ще поеме този ресор, ако му трябват асистенти, да вземе Бойко, той може всичко...

70

Анонимен

преди 3 години

Тръмп днес подписа инзвънреден указ. Ваксини САЩ няма да изнася докато не си осигурят всички нужни бройки за САЩ. Файзър е щатска компания. Хладилниците на Бойко ще останат празни още дълго време. Тия дето ги бърбореха че ей-сега иде ваксината ще се окажат поредната гербаджийска лъжа.

69

Анонимен

преди 3 години

Усвояване,приватизиране,сливане,раздържавяване,РМД,реституиране,обещетяване,инвестиране,преустрояване са все синоними само на една единствена думичка. Я кажете имената на учените които ще работят по проекта.Има ли такива ? И защо ще се точи държавна пара,А? Или викате тя не била държавна,а била по линия на ЕС.Е да,ама един ден държавата ще ги връща.Нал-так?Големи инвеститори се извъдехте бе.Да бехте сложили поне една чешма и да направите една обществена тоалетна та хората да се крият по храстите

68

Анонимен

преди 3 години

То преди години бяхте инвестирали и в създаването и на български автомобил,ама си останахте само с ,,инвестирането''.

67

Англичанката

преди 3 години

май е умряла с тази ваксина.Остана и снимката за спомен.

66

Анонимен

преди 3 години

.. С тази измама за този вирус! Толкова невежество немислещи и живеещи извън БОГ и ЛЮБОВТА и не разбират че ги лъжат!Всичко е пари и власт контрол и манипулация над човечеството.Ще стане не както искат тези които си мислят че управляват света.Ще стане както БОГ иска!

65

Handel

преди 3 години

Преведено на български - дали сме допълнително на шиши и на доган по 500 милиона за джобни разходи.

64

71403

преди 3 години

Кога е станало това? Защо нма посочени дати? Спомням си, че през лятото нашите учени се молеха за финансиране, но бяха оставени само на партньорството с института Пастьор, където българските изследователи са уважавани и ценени.

63

Анонимен

преди 3 години

Много пари бяха инвестирани и в създаването на противо-змииска отрова.Те така и за биологичното оръжие Ковид19.

62

Анонимен

преди 3 години

Ко Речи?!?

61

Веселяка

преди 3 години

Безгръбначния Ангелов явно чете данните като дявола евангелието. Резултата е че 40% от тестуваните са заразени. В болниците над 500 са интензивните отделения, над 100 човека дневно умират с корона вирус. Явно здравната система е неадекватна. Дано дойде американската ваксина та Тиквата, НОЩ и управляващото мнозинство да се ваксинират та са попълнят зоологическата градина.

60

Следва:

преди 3 години

-загуба на огромни количества възрастни хора, които особенно на Запад взимат немалки пенсии и здравни осигуровки по дълго време от колкото са работили.-Разбиване на икономиката-Разбиване на образователната система-Насаждане на контролируем хаус-Загуба на територии (кредитна политика)

59

Джанго Взе

преди 3 години

какво сте инвестирали вие, дето един хадилник не можете да разтоварите :))))))

58

emigrant

преди 3 години

Гледам,че бая народ като стане дума за САЩ и им потича плюнката?!Ваксините били съмнителни,нищо от САЩ не било качествено?!А ве лалювци,нали ако не беше САЩ сега нямаше да се др,ищите и да натискате клавишите на това нещо дето го измислиха и направиха в САЩ,нарича се компютър и Уиндоус?!тОЛКОЗ СТЕ ПРОКЛЕТИ И Т,ЪПИ ЧЕ трябва да се гледате в огледало за да сте сигурни,че сте вие,а че не са ви задействали 5ж мрежата с вградените чипове от американската ваксина,която весе още не сте си сложили ?!

57

До 56

преди 3 години

Идва Борисов4 в раирана пижама!

56

Анонимен

преди 3 години

До 70Ти току-що поздрави БОКО-МАФИОТА С ПРЕСТЪПНАТА СИ БАНДА!

55

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Добре дошли хейтърчета,червенужковци!!Тук е мястото на баш от,качалките,крадците на ДДС,търгашите на фалшив алкохол,фалшиви цигари и на цялата БГ бандит ландия!! Тук е мястото и на Бабукяните,Кутевитяните и Курнеляните!Не се блъскайте място за простотии има за всички!!Напъвайте по опорните точки,ако има ваксини,наблягайте,че са фалшиви и опасни!Ако Борисов изяви желание да се ваксинира,инсинуирайте че прережда другите ,ако отлага натискайте,че изчаква!Най гот е да си в саботажа,мен питайте!!

54

70% и грам по-малко

преди 3 години

Ако в първият етап на ваксинирането не бъде обхванато 70% от населениоето а наместо това боцнат сега 300 000 и след 6 месеца още 300 000, правиме НИЩО!. Докато втората група не бъде ваксинирана със значително късо време за презастъпване, до никакви 70% от населението санти тела няма да стигнеме.Ние постоянно ще бъдем с активни само 300 000(примерно число) и когато трета група се ваксинира първата ще излезе от ваксинацията.Тогава остава че Курана Вируса не съществува и е полит-пропаганда

53

ФИГУРАНТ

преди 3 години

много главни бикви, двойно ли се плаща????!