92

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е в това , че лекарите желаят да има в техните среди не само милионери но и милиардери .

91

Леле

преди 3 години

Щом той ще създава, аз бягам на далече !!! По-некомпетентни хора от бандата на ББ никога не съм виждал !!! Това ли са хората които с празните си глави ще ни измъкнат от калта? 100% ще затънем повече с тях !!!

90

aндонов

преди 3 години

За този нямали маска или е безсмьртен,

89

Анонимен

преди 3 години

Хората умират от глад и болести, няма транспорт по селата, няма магазини, няма банкомати, няма и пари, няма линейки, няма лекари, няма места в болниците, няма учители, една трета от българите нямат и хляб и вода ъоя *** скапан ще ми инвестира във ваксини.Решетките за теб, там където ти се полага!

88

Анонимен

преди 3 години

Да не се дават на макетата, да си останат фалш-макета, да не им бръкне в душата, и да започнат да крещат че са татари....

87

75

преди 3 години

Ха-ха-ха, инвестирал? Тиквун, ти знаеш ли значение на тази дума? За теб важи Прибрал, Откраднал, Взех, Свил.

86

Анонимен

преди 3 години

"Това е един от рекордите, които постигаме като брой излекувани пациенти, което означава, че колегите в лечебните заведения се справят все по-успешно", заяви здравният министър."Пак почнаха да си приписват заслуги. Отвратително.

85

вазил

преди 3 години

Този екип е застинал във времето, никакво развитие. Много зле.

84

Бацето е пътник

преди 3 години

Бокич, пай се, че скоро ще го издухаш в някой от тунелите....

83

Щирлиц

преди 3 години

"Това е един от рекордите, които постигаме като брой излекувани пациенти, което означава, че колегите в лечебните заведения се справят все по-успешно", заяви здравният министър.Този вярва ли си,или ни мисли за иидиотти?

82

Анонимен

преди 3 години

Я се скрий някъде бе! Ти пък си инвестирал!!! До 1989 имахме медицина и научни институти на световно ниво! А вирусологията, която сме развивали заедно със съветската наука СЪЩО БЕШЕ НА СВЕТОВНО НИВО!!! До докато Русия успя нещо да спаси и сега пак са едни от първите (ако не първи), то ние си изгонихме учените или ги превърнахме в обикновенни търговци!!! ТАКА ЧЕ СЕГА ВСЕ ОЩЕ НИЩО САМИ НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ!

81

Анонимен

преди 3 години

Ей ся *** ше покаже на американци и немци как се прай ваксина!

80

Присъда

преди 3 години

Военен трибунал за измами и фалшиви ваксини.

79

Анонимен

преди 3 години

Ако ставаше с ваксини, нямаше да има болници и доктори! То доктори нямаме, той ще влага във ваксини, на баба ти трънката!

78

Анонимен

преди 3 години

Докато чорбанов направи ваксина вече ще сме забравили за коронавируса така че 20млн. на вятъра.

77

Анонимен

преди 3 години

Бойко предаде българите по време на битката при село Ключ и каза на византийците от къде да ни заобиколят.Бойко подари Беломорска Тракия и Македония на Сърбия и Гърция и ни вкара в 2 световни войни.Бойко помогна на турците да превземат Търново на Шишман.И не спира! На скоро отвори озоновата дупка, взриви Чернобил, предизвика земетресението в Япония 2011 и атентата в Мадрид 2004.НО НАЙ-УЖАСНОТО ОТ ТОЗИ ПРОДАЖНИК... не ни дава пари!

76

GRAND FUNK

преди 3 години

До от -70 на -18, ха хаФ 16 С ВАКСИНА !УРА ДРУГАРИ !

75

GRAND FUNK

преди 3 години

ИНВЕСТИРАЛ СИ НАМКТИФПТК !УРА ДРУГАРИ !

74

от -70 на -18, ха ха

преди 3 години

Огромен трик с/у Будките. Преметнаха ги да си дадеме парите за -70 градусови замръзителни камери, не ни дадоха ваксините, а сега ще се окаже че научен работник избягъл от Соца е врътнал на ваксината райбера и сменил климата, а -ч8 каквато е на руската.Тиква при -70 дали прилича на ваксина

73

Анонимен

преди 3 години

От заглавието става ясно ,че Борисов е инвестирал държавна пара за създаването на ваксини у тях във Банкя