126

Малчо

преди 3 години

Какво се занимаваме с тези македонци. Толкова проблеми имаме тук че само те липсват. Игнориране пълно да се спасяват.

125

Анонимен

преди 3 години

Долния коментар номер 137 където пише, че е да 136 е всъщност за 134 "мкдон". Докато го написах *** вмъкна два коментара и се промени бройката.Често се случва.

124

Анонимен

преди 3 години

До 136. Значи тъй я разбираш истината. Кога ние тъжим по нашите братя останали в неосвободената и окупирана родина ни се смеете и хулите, че сме шовинисти, а кога на някой от вас ви е тежко и тъжно, трябва на всички да им е тъжно и тежко. Е дойдохте и вие там откъдето всички българи идем. А това е знак, че ще се спомните българските корени.

123

защо

преди 3 години

MkDon, мислех те за по-умен. Умен си, но пусти опосуми!?!П.П. Ракиено време е. Наздраве. За днес - достатъчно 🥂

122

добавям

преди 3 години

Някъде четох, че преди години, когато гърците им поставят своите искания, в Македония се надига вой до небето, следват яростни коментари, закани и всичко, което сега чуваме и виждаме. Гръцката реакция? Слепи и глухи за тая помия! Никакви обяснения, никакви коментари. Имаме искания - и това е, иначе няма ЕС - това е бил гръцкият отговор. Клекнаха! Сега и на нас ще се репчат, стига да имат възможност - особено по сайтовете. Ами - тишина, никаква реакция! Защо да им даваме възможност да ни обиждат!

121

MkDon

преди 3 години

До До всичкиРадуваето на туата несреа ни е заедничка особина! Жално е што живееме на Балканот, каде омразата ни е омилената храна. ;)

120

До всички

преди 3 години

Ветото, доколкото разбрах, е окончателно! Сега ще започнат да ни заливат Смакедонците с всякакви питания, прашания и коментари - с едничката цел - да ни ядосват и да ни дразнят. По-добре не им отговаряйте, безмислено е. Както и другото - ако някой си мисли, че съседите не знаят ама хич нищо за историческата истина, дълбоко се лъже. И политиците им, и голяма част от населението добре знаят, че всъщност сме прави! Знаят го. Но не им изнася да го признаят! Но и ветото си е вето, умират ат яд!

119

Анонимен

преди 3 години

До MkDonМайката на България не е Македония, а Африка и Индия както и на другите древни народи.

118

MkDon

преди 3 години

До защоНе прашав кои се ерките на Бугариа, прашав коа и е маката? xD

117

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам .за какво са ни тия озлобени скъсаняци?Какво толкова коментираме глупостите им, тотален БАН!Нито зависим ,нито имаме полза от тях!Американците да си строят базите,нали това беше задачата!

116

защо

преди 3 години

MkDon - Мизия, Тракия, Македония и не ми казвай, че са много. Давам ти пример Германия- Вестфалия, Есен, Нюрингия и н.н.

115

MkDon

преди 3 години

До АнонименБидеки и Македониа е полна со вакви интернет патриоти како и овде. Тие се тие losers од двете страни на границата кои ги посочив подоле. ;)

114

Анонимен

преди 3 години

До MkDon Ако имаше капка мозък, щеше да знаеш, че там където е бил центърът там се запазва и теритирия и населенеи, та кои сте да претендирате град-държава ,която не може да си остои дори скапаното име, ЖАЛКИ СТЕ!

113

MkDon

преди 3 години

До защоКоа е маката на Бугариа? Или таа нема мака?

112

Анонимен

преди 3 години

До MkDonИмам един единствен въпрос към теб.Защо под статиите в македонските информационни сайтове не може да се коментира? Не може да има дискусия, нито друго мнение?!Как е възможно в нашата пропаднала "татарчино -фашиска" държава, могат са се чуят всякакви мнения, от положителни до крайно отрицателни и могат да се коментират в почти всяка медия? При вас обаче има само една истина. Замислял ли си се?

111

защо

преди 3 години

MkDon, джабе е да казваш, че щерката няма майка. Ген братче, природа. Същото е като пе____ста. Има топки ама е мацка...

110

Анонимен

преди 3 години

До MkDonПишеш в български сайт или пиши на български или коментирай в такъв "македонски", спесте ни маймуницата си!

109

MkDon

преди 3 години

До 121 Вие сънувате ЕС и ние сънуваме Охрид.Кога маските пааат, работите стануваат поасни. Ти благодарам за ово коментар!

108

Анонимен

преди 3 години

До MkDonВие сънувате ЕС и ние сънуваме Охрид. Скопие си е албански град и не ни трябва. Окръг Крива паланка е повече сръбски население и може да го разменим срещу Босилеград и Димитрвград в Сърбия.Всеки си има сънища.

107

MkDon

преди 3 години

абе е да се разговара со луе кои очекуваат почит од Скопе, а сонуваат за обединувае на ерката Македониа со маката Бугариа. xD Сте се запрашале ли дали вашиот образовен систем ко ве учи на тоа, не е погрешен и заглавен длабоко во минатото?