146

Анонимен

преди 3 години

България не трябва да отстъпва от своята позиция, както Гърция. С българската история и език не се търгува. Това го знаят държави с хилядолетна история и език, а не тези, които са само на 200 години, или са се пръкнали през 1992 г.

145

Анонимен

преди 3 години

Нашия" приятел"лицемер Заев на 07.12. отбеляза 100 г. от рождението на техния продажник Коневски/ Конев/ който бил един великан по негови думи създател на " македонската " нация през 1944 г и"язък.".Всичко тенденциозно и злонамерено преди срещата на външните министри на ЕС на 08.12.Те не само тупаха топката пред нас,а зад нас направиха пътека да злословят срещу БГ в ЕС срещу нашата държава която им подаде ръка да излязат от дупката.Поведение недостойно както постъпиха сърбите след ПСВ .

144

България над всичко

преди 3 години

Вето до дупка........................никога в ЕС тая измислена държавица........Северна македония...........освен това българското външно министерство да обяви за невалидни издадените паспорти на македонците, щом не са българи!!!

143

Д.

преди 3 години

След 10 години: ВЕТО!!!

142

Д.

преди 3 години

ВЕТО!!!

141

Д.

преди 3 години

МкДоки, Край на разговорите с вас! ВЕТО!!!

140

И...

преди 3 години

Да каже също защо тяхната църква е подвластна на нашата !

139

Н

преди 3 години

А ние дали ще форсираме антимакедонската кампания

138

Анонимен

преди 3 години

Тяхна си работа. Нас не ни..... да го кажем пука.

137

До MkDon

преди 3 години

Слушай, започваш да лазиш по нервите вече на много хора с твоята наглост и безочие ! Такива като теб нямат нито срам от хората, нито страх от Бога, а това е много лошо ! Предполагам, че си или гей, или комунист !

136

Анонимен

преди 3 години

Тя анти-българската кампания върви там от десетилетия !

135

Анонимен

преди 3 години

До 148 петричИ кой ще влезе в тези мк училища и черкви?Освен роми ,срещу некой лев ,други нема да се отбият там.

134

Анонимен

преди 3 години

Аз Българското си не давам, уважавам Северна Македония тя трябва да се събуди от големият сън

133

София

преди 3 години

САЩ и Германия натиснаха яко и България ще клекне , и ще даде ,, зелена светлина ,, на С.Македония.

132

Анонимен

преди 3 години

До144МъкаDonAбре ти не разбрали ,че истинските българи които нямат нищо общо с Македония не ви щем нито държавата,нито вас.Отдавна казвахме,че сте ни врагове.Крайно време е в София да започнат да ви третират като най-вражеската държава на България.Вие всъщност нямате и нищо против това.Даже се гордеете ,че сте ни 1ви врагове.

131

Анонимен

преди 3 години

До 141Отношенията ни с Македония не са проблем за Нас.Проблем е за Нас е примерно намалената популация на врабчетата.

130

MkDon

преди 3 години

Не ни очекував различно однесувае кон мене, само го видов вистинското лице на интернет патриотите од вашата страна кои омразата ги одржува во нивниот тажен живот.Поздрав до сите оние вистински *** кои ме поддржаа, а знам дека ги има многу. Да живее Македониа! Да живее Бугариа! Пак е сретнеме. ;)

129

Анонимен

преди 3 години

Веееетоооооооо!Вееееетоооооо!Веееетооооо!

128

Някой

преди 3 години

Проблемът с Македония е доста сериозен, но никой не отстъпва. Балканска му работа.

127

Ех

преди 3 години

Македон ли си кво ли си и ти не знаеш,ама да ти кажа,че вече минахте границата на българското търпетие и великодушие и няма да видите нищо хубово повече от нас,а и обидихте българските жени,че са за два чорапогащника и горяхте Българското знаме.Стойте си в дупката нямаме милост повече за вас.Отрекохте ке от българските корени ок,но да обиждате,крадете от нас всичко и да правите капани на България НЯМА ДА СТАНЕ!