66

Анонимен

преди 3 години

До оле-малииииван богоров:преди да създадем българия,трябва да създадем българи!

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е Сталин, а целта е България да не стане голяма и силна държава че Гърция ще стане зависима от България ако има дълга граница и няма да може да преминава през България. Това е целта на Англия, Австрия и Франция в 1878 г.

64

Анонимен

преди 3 години

До алиаз пък забелязвам,че не само в пиринска македония,но и в останалата част на страната мероприятия и събития организирани от вмро на красимир каракачанов и ангел джамбазки бързо се провалят поради липса на каквато и да било публика и единиците случайни граждани попаднали на техен хепънинг бързичко се разотиват поради липса на какъвто и да е интерес.

63

Анонимен

преди 3 години

До алиИма и икономически заради Гърция главно от НАТО, но те са преправили исторически документи и вместо български пишат че са македонски.

62

Анонимен

преди 3 години

Идеята за създаване на държава Македония промотиран чрез Сталин не успя. Целта бе цялата област да се отдели и СССР да има бази на Бяло море, Гърция да се отслаби и превземе чрез комунистите, но армията извърши преврат и хунта управлява до 1974г. , Само у нас имаше частичен успех с насилственото покръстване на пиринско и в Албания поради отказа на Жоро тарабата да изпрати там български учители по искане на албанските комунисти, а нашите комунисти преправили молбата към белград. Предатели.

61

Анонимен

преди 3 години

няма да забравя преди 1-2 години имаше някакви избори и ангел джамбазки беше дошъл в благоевград да агитира населението да гласува за него в центъра на града.присъстващите на мероприятието като публика бяха не повече от 10 човека,които след 10-15 минути викане по микрофона се разотидоха и джамбазки остана да говори сам на себе си...срам и позор.

60

Анонимен

преди 3 години

ами то като гледам в последните години омо илинден пирин събира повече хора на площадите отколкото вмро на красимир каракачанов.

59

Архивите да говорят

преди 3 години

Не разбирам защо не се използват исторически източници, когато се коментират исканията на Северна Македония. Не може да говорят за македонски език и държава от времето на св.Климент Охридски, като такива няма. Нека използваме исторически архиви, а не политически игри. Хората в Македония са лъгани 75г. Време е някои от тях да бъдат запознати с Истината.

58

не искам да ги чувам

преди 3 години

Айде стига с тая македония,бе!Заради нея си загубихме хубавото Беломорие!

57

Анонимен

преди 3 години

вмро отклонява вниманието на българските граждани към македонския въпрос,защото в момента масово подкупва жителите на ромските махали с пачки пари от нашите данъци,за да спечели някой друг глас отгоре.а иначе ето я подкрепата на българските граждани към вмро:3,2 %.около 97 % въобще и не искат да чуят за тях.

56

МЪка-доня

преди 3 години

Ке направиме язикови и историчарски реформи и ке влегуваме у Еу уния.

55

ВМРО-помяри на Доган

преди 3 години

Тия мазни свински *** от МВРО стават за само за ***, деева тая *** чумава

54

Анонимен

преди 3 години

Да го духат!!

53

Анонимен

преди 3 години

Ако не друго, то през последните месеци стана ясно, че един Зоран Заев разказва играта на дипломация, поотделно и групово, на българските набедени държавници и дипломати Бойко Методиев Борисов, Екатерина Захариева и Красимир Каракачанов. Всъщност, вече повече от три години Заев върти на малкия си пръст светата дипломатическа троица на днешна България.

52

Карлос Водомера

преди 3 години

Националистическата *** трябва да бъде унищожена

51

Патриотите на Сатурн

преди 3 години

На такива смешници - единият агент на КГБ( ДС), другият захлебен с нашите пари от КТБ, години наред другарчета с кремълския слуга Сидеров се кланят клетите "националисти" на България ..."Национализмът" винаги е бил убежище на бездарниците, корумпираните и предателите навсякъде по света. Особено у нас това е особено видимо.

50

Радо

преди 3 години

Дали тази жалка държавица от западните балкани със сърбизирано, и безнадеждно изостанало в развитието си общество.Ще форсира или не анти българска кампания е последния ни дерт .ЕС има проблеми в сегашния си състав .На дали има и една страна в общността която сериозно желае разширяване и то с бедни титовизирани общества.от Западната Балкани.Сърбите им замразиха преговорите като ги усетиха що за общество са.Макета са още по зле.

49

Анонимен

преди 3 години

Македонски български и македонски сръбски езици трябва да се отделят а не само един македонски език. Всички исторически документи с македонски трябва да се заменят с македонски български или македонски сръбски за да се разграничат трите. До 1913 е македонски-български, след това македонски югославски-сръбски и след 1991 г. е бивш югославски- македонски и след 2018 г. е северен-македонски. Езикът съответно е македонски-югославски от 1945 г. но има и македонски-български от 1913 г. и по-рано.

48

Ангелина Дамаджанска

преди 3 години

Успешна дипломация и политика не се води от субекти като агента на КГБ/филал ДС Каракачанов, шкембе патриоти и разпенени от емоции ***.

47

Впечатлен!

преди 3 години

До МВРО-*** на ДоганБраво! Истински талант! Толкова глупости на едно мяст, сбито, кратко и ясно. Явно не се си пил хапчетата повече от 1 ден.