88

Анонимен

преди 3 години

Като изритаме на изборите Обединените ид..ти от парламента и ще стане...

87

Анонимен

преди 3 години

българското ВМРО се оказа антимакедонска партия.

86

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ВМРО ЩЕ ОСТАНЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИЦИ СПОСОБНИ САМО НА КОНФРОНТАЦИЯ.

85

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

НЯМА МАКЕДОНИЯ ИМА Република Северна Македония.Няма македонци - има граждани на Република Северна Македония от български произходи от албански произход, а също и от други етнически произхо.НЯМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК. В Република Северна Македония се говори български диалект, албански диалект и езици и диалекти на други етнически групи.

84

Амиии

преди 3 години

Смешни са тия макета. Нагли и смешни. Крадат история и само мишкуват. Абе кажете си бе: до 1945 сме били българи.

83

ами

преди 3 години

До ИСТОРИЧАРАко признаят това, трябва да бутат диснилендот!

82

Да

преди 3 години

ВМРО много ми се качиха в очите. Браво.

81

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинНавремето през 1985 г ти сменихме името, да не стане сега пак?

80

Ами

преди 3 години

Да си помислуват братята македонци дали че я изповедуват историчната истина или и после йощ один год че я гледат Еуропската уния белези кривиот макарон :)

79

Сандо

преди 3 години

не знам що се пенят нашите, да ги оставят да отварят затварят, наглеят и тн ... в ЕС се минава само с наше съгласие, да му мислят! Гърците ги гъбаркаха 30 год, ако трябва и ние ще ги клатим толкова до де им уврят македонските кратуни

78

Анонимен

преди 3 години

Македония е наша историческа област, македонците всеки ден я рушат и паметниците ни рушат, вземайте пиратки и водонoски и да отиваме да ги прогоним. Патриоти ли сте или партия за шиене на гоблени.

77

Анонимен

преди 3 години

ВМРО заслужават адмирации за твърдата си политика. Ако не бяха те, най-вероятно ГЕРБ щяха да клекнат на южните сърби.

76

акуд

преди 3 години

понеже има силни играчи като сащ и германия който са не търпеливи да разположат или по е да изчистят територията на с. македония с оръжие или без. АЗ искам да попитам как ГФР КАК анексира ГДР. ????? как и по кое време е създадено ГФР ???? каква е разликата

75

Анонимен

преди 3 години

Искат да влязат в ЕС с македонския цар Самуил,воювал срещу българите" татари",тяхната " кирилица",македонските революционери небългари ",фашистите" които които окупираха античките небългари,молят се на бившите " нацисти" за помощ срещу нас,и с всички фалшификации де що ги има и какво ли не,демек да продължат и занапред и зад гърба ни да мърсуват с помощта с задкулисието и югопропагандата.Така както се е случило в близките 100 години.Грозна история!Но наистина с ветото изплува на показ тяхната р

74

Турчин

преди 3 години

Навремето ви поделихме държавата по равно на 3-4 да не се карате сега пак, поблагодарете и се поклонете на Баязид велики!

73

Анонимен

преди 3 години

Българските управляващи родолюбци могат добре само да псуват...

72

Анонимен

преди 3 години

Германия няма да чака българите да се наканят. Българското правителство не си подготви работата, всъщност ако социалистите не бяха спечелили в Македония и толкова нямаше да има.

71

Анонимен

преди 3 години

Вместо да подготвят обществото към промени,те изкукуригаха да внасят нихилизъм и омраза към българите,ползваха чужди лобисти срещу нас,ухажваха германците да не слушат " фашистите",ползваха и унгарците.Това е непристойно.Откъде накъде,те лишиха местните българи от собствения им език,насила наложиха български диалект,мешаница селски говори след 1944 г.,извън всякакви международни спогодби ,продължиха с пропагандата,а сега да признаем точно този" всемирен "език и измислена история.Е как не!

70

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония влиза в ЕС, мутрите реват.

69

Чорбаджи Генчо

преди 3 години

За какво са ни тия мерзавци и *** ,договор за добросъседство?!??Да изчезват тия наглеци заедно със смешния си селски език!Македонскиот да си заврът дека слънце не огрява!