8

Анонимен

преди 3 години

Прав сте сърбомакедонците НЕ СА ни братя.Те са по-сърби и от сърбите,учениците на сръбските главорези са надминали учителите си.Изтребиха всичко което открито се казаше българин,поругаха наше културно наследство,продължават да се гаврят с България и миналото ни.Иначе ми хареса това СКОПСКАТА СТРАН=ТОЧНО,гърчулята много правилно ги нарекоха СКОПЯ!Тотални скопени мозъци,а Заевич си призна че пак е дрънкал само за заблуда пред българските зрители.От Белград им диктуват вече 76 години!

7

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям ги за това, че хулят тос министър!

6

Анонимен

преди 3 години

До 6Пий белина навреме.

5

kiro

преди 3 години

Пет века турците не можаха да заличат българското самосъзнание около Вардара. и само 70 години про-югославските/титовци/сърбомани заличиха . Историята има странни обрати. От малък ми обясняват как турците едва не ни заличили. А в никой учебник не пише , че действията на "братска " сърбия заличават всичко българско около Скопие , Прилеп, Щип

4

Анонимен

преди 3 години

Балканска ни Работа !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Тия от МВРО имат серизони отклонения в подеведнието. Да наричаш свои братя злите югославски кучета е димптом на много, много тежко заболяване!

2

Sata NATO

преди 3 години

произнесоха се откровени обиди срещу българския външен министър------Аз не знам да имаме външен министър.Знам за една очиларка, несведуща по историческите въпроси, неподходящо образована за поста, който заема, излъчваща злоба и със съпруг-корумпе, който гради подпорни стени, маскирани като къщички за птици.

1

Между другото

преди 3 години

Концлагер в Перник БългарияКак звучи кънти ли в ЕС!?Адолфчо Хитлер пасти да яде!