48

българин

преди 3 години

Затваряйте вратата... И жалко... Но който иска да ни посети и брата македонец ,ще почука и ще попита"Можели брате да ти дойда на гости ? С добри помисли? " Та какво ще искаш от нас ? Македонецо -мой брате? Ке искам ,ке просим... Не го казвай мой брате ,макар и да се правиш на македонец ,не. Ти си ми рана и сърцето ме боли .И на това ти се пробваш да се подиграеш .Носи си името и знамето ,носи и езика .Мойто ,българското не си го прави за своя история ...Ти си ми историята брате . А бъдещето?

47

Лили Барута

преди 3 години

Типично вмешателство на партийна глутница в работите на народ и държава!?...Няма го Сталин да ги навре подобни партии в миша дупка. С ВМРО и още цял куп(с лопата да ги ринеш) партии и сдружения както виждате сме вързали и цъфнали...Златен век за такива.

46

Анонимен

преди 3 години

Пълното има на Василий II наречен по-късно "българоуббиец" е Василий II Македонски?! Македония по това време се е наричала областта/тема/ между Одрин и Цариград. И от там е рода на Василий. Това някой да го оспори? А "макета"? "Македонския" император напада "македонския"цар Самуил? Нещо се обърках. Как не са се сетили, че Източната Римска империя или Византия е била Македония? Да му мислят сега турците.

45

Анонимен

преди 3 години

Кое няма да стане бе 3г бяхте добросъседство и изведнъж се сетихте изменници долни хванах те Бойко за и каквото и да му кажете го прави вмро вм е ри са ни алкохолици и дебе лаци.

44

;)

преди 3 години

Що бе пуснете ги напред, те виждат пари в европа но: Не са готови за реформи, не биха спазвали правила, икономиката им е неконкурентоспособна, дори уличната търговия не са готови да премахнат. Нека вървят напред комшиите.

43

ВЪПРОС

преди 3 години

Не виждате ли че Сърбия ръководи парада - всички Политици в тази територия ходят в Белград на Инструктаж . Мое мнение , като Българин - не трябва да ги дразним , пълно мълчание - като Гърция .Няма какво да делим с нови съседи , ние си имаме ограда и къща , ако се пресягат да ни крадат дървата за зимата , през мрежата - с мотиката и през ръцете .

42

Krom

преди 3 години

Не зная защо цари такова неразбиране сред нас самите? Самуил - македонския цар! Тогава наследниците му, както и предшествениците - също трябва да са македонци. И като се заговорихме, от дума на дума ... Трябва много ясно да разберем, че македонците са сръбските протежета с които ни се нанася удар в гръб от Сърбия. Не бих се учудил, ако и руска ръчица има в тая истерия в Македония. Отстъпим ли, ще ни мачкат до спихване.

41

Анонимен

преди 3 години

Давам все лоши примери,ето ви един пример на човек чийто родители не са имали българско самосъзнание но той сам е достигнал до истината.Громи югомакедонизма на английски и го гледат в цщла Европа,ОБАЧЕ ИМА ЕДНО НО,тоя млад мъж не е роден в СМ а в Германия!Извън психиатрията имаш шанс,вътре обаче на 95% си капо.Ако се появи фиромец да го коментира то е да го изпсува.Бил е веган и се отказал разбира се, и сравнява веганизма с македонизма=все идио..тизъм.БОБИПЕРСПЕКТИВС напишете на латиница!

40

Ганю до 43

преди 3 години

Прав си, ама я съм менте! Не сум Оригинала! Оригиналът е във ВМРО. Видим отвсякъде!

39

Анонимен

преди 3 години

*** е правилно.:)

38

А. Дж.

преди 3 години

Всеки македонец, който си мисли че не е македонедонец, ке мине през мен!

37

Ганю

преди 3 години

Добре че е Каракачанов, с пълните Биллла торбички, да ни отсрами у Европата!

36

Сатира

преди 3 години

А кога ще бъде направен първия национален протест по случая ? В подкрепа на нашата позиция!

35

Анонимен

преди 3 години

е, плоско! тва не е е адресирано до Северен Марс, а до *** в БГ, които евентуално ще гласуват за ВМРО-Русе скоро!

34

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Тия хайрсъзи македонците не са ни никакви братя ... :))

33

Анонимен

преди 3 години

Македонците кога най-после ще спрат да говорят з идентичност.Идентичността не ни интересува.Царете на България като Самуил са български царе, а не македонски, щото тогава не сте съществували на картата на Европа.Гърците го нарекли Василий бъл*роубиец , те не го признават.Гоце се нарекъл 1000 пъти българин - пак същото.Ходете първо да си излекувате шизофренията.

32

Анонимен

преди 3 години

Ние им подаваме ръка те ни горят българското знаме. Разрушават като някакви вандали паметниците ни. Последният случаи със починалите българи в охрид. Цинично обиждат бг външен министър. Е коя държава би търпяла такъв първобитен вандализъм. Пълно отсвирване и вето до дупка.

31

Браво

преди 3 години

Браво! ТОЧНО ТАКА!Време е да признаят исхината и да вървят в ЕС,но истината да излезе първо и нашите журналисти да не спят,а да обясняват на населението там как стоят нещата,за да проумеят.Не е лесно 75години пропаганда и то от Сърбия....знаем сърбите на какво са способни в завистта си от стотици години към България и българското население.Геноцид и те извършиха над горкото ни население в Покрайнините и в Македонско

30

Анонимен

преди 3 години

Ами да се разберат със Заев.Той казва "братя"Онез ни псуват, псуват и Заев.Македонска му работа.Хем искатда направим нещо за тях, хем псувните не спират.Прочетете книгата на Хайтов- за борбите на македонците от ВМРО в родопския край.Безкрайни кървища и убийства на невинни хора, да се отвратиш.

29

ВИМ

преди 3 години

Българите кога ще отрезнеят и проумеят, че идентичността им започва да се формира чак 19ти век, преди това са били в умопомрачетелна агония в продължение на 500 години. Или ако мислите че това е нищо...ходете да се прегледате. В тови ред на мисли Щатите са си направо древна държава в сравнение с България. От къде ги измисляте тези 1300 години, нормални ли сте или чавка ви е изпила акъла?