208

Анонимен

преди 3 години

До ОТАНРадио Ереван го изяде дебелия и то преди броени дни. А руските шушумиги си подвиха опашката.

207

Анонимен

преди 3 години

Това вече е супер нахално! Ние даваме ли им акъл какво да правят в тяхната държава? не. айде баста...

206

ОТАН

преди 3 години

Русия ще влезе ли в НАТО? - питали Р.Ереван. - Ще влезе, ако се наложи, и в централата им в Брюксел ще влезе!

205

До Хан Крум

преди 3 години

Тук вече съм съгласен с теб.

204

Хан Крум

преди 3 години

Хора осъзнайте се изправете се и си вдигнете гащите и ще усетите как вече задните части не ви болят .Не на САЩ не на Русия това са подли държави гледащи само и единствено техния интерес ние сме член на НАТО и на европейския съюз а все още пътуваме с визи за САЩ в същото време купуваме остаряла военна техника и всякакви други техни *** и за благодарност трябва да се молим за да ни допуснат в тяхната измислена държава.

203

Хан Крум

преди 3 години

САЩ си измислят врагове за да демонстрират сила как бихте нарекли убийство на високопоставен политик в Иран без да има обявена война помежду им и как се навлиза с военна техника на чужда територия без позволение .Няма разлика от политиката на САЩ и тази на Русия едните убиват и рекетират цял свят а другите анексират която си държава поискат вие изберете с кои да бъдете и не е ли по добре да следваме политиката на Ердоган който гледа интересите на собствената си държава.

202

ПЕНКО

преди 3 години

МИ , ДА НАЛОЖАТ САНКЦИИ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА ПРОИЗВЕДЕНА В АЕЦ -БЕЛЕНЕ !?

201

Хан Крум

преди 3 години

В най скоро време както е тръгнало мелесите ще ядът бой месят се в вътрешните работи на всички държави и на хората започва да им писва с тази си политика тласкат най вече източна Европа и Азия към Русия и не само . Историята е доказала че няма държава която да е била сила номер едно за винаги но те явно не четат история и това е така защото не могат и да четат индианци прости .

200

Анонимен

преди 3 години

Това не е безопасно. Не знам защо българските ядрени специалисти си мълчат, вероятно защото ги е страх за работните им места. Но ТОВА НЕ Е БЕЗОПАСНО! Никъде по света няма смесена американо-руска централа, ние ще бъдем теста. Искате ли да сте опитни мишки, когато залогът е реактор? Реакторите са нещо опасно, трябва да работят само в параметрите, в които са замислени. Всичко друго е опасно. А САЩ много ще се зарадва ако има ядрен инцидент с руски реактор. Мислите ли че не са в конфликт на интереси

199

Анонимен

преди 3 години

Западните кучета ще продадат всички системи, турбини и генератори за Белене. Но не им стига. Искат на Русия да и е зле, а България да бъде жертвата на тяхната битка.

198

Хан Крум

преди 3 години

Верно ли абе тая талибанска пардюха Херо Мустафа дали е наред с панасерката и аз предлагам да се наведе и да се хване за палците и групово да уважим американската посланичка .Също така предлагам САЩ да се откажат от ядрените си оръжия и да ги подарят на Русия също и да станат част от руската федерация.

197

Анонимен

преди 3 години

Предложи????хахахаха

196

баба мара

преди 3 години

сащ не са си решили нито един вътр проблем тръгнали с нашата енергетика да сезанимават не желая тяхното мнение по нито един въпрос те не са критерии занищо

195

чувал чувал

преди 3 години

"Предложи"?! Сериозно ли? Хегемона предложил учтиво на колонията си!

194

БПФ

преди 3 години

Проектът беше замразен именно под натиска на тия рекетьори !!! Докога ще търпим?

193

До 190

преди 3 години

Говорейки за аюдеи, нали се сещаш , че другаря *** също е такъв? Най-малкото бившата му съпруга е по-баща Абрамова/ич. Близо 60% от руските олигарси са евреи - Абрамович, Фридман, Дерипаска, Ротенберг, Чорни... Берн Лазар знаеш ли кой? Протеже на Ротшилд и близък съветник на Путин. А болшевишката революция си е еврейска революция - 80% от състава на болшевишкото движение са евреи начело с Ленин и Троцки.

192

До 190

преди 3 години

Тресе те жестока шизофрения. От кои си последно? От руските пияници или от немската машина? Щото за мен руснаци и американци са все същия ***. Ама в Бг не съм видял хора да пеят американския химн, да развяват американски знамена, да ходят с тениски на Рейгън и Тръмп, и да твърдят, че американците са ни "братушки". А ***-русофили има на всеки ъгъл.

191

Анонимен

преди 3 години

Yankee GO HOME

190

Русия

преди 3 години

Бяйми 9 мильона, са американскити ни братя ни напраеха 5 мильона.Припуръки да ни струим, *** държавата с най мноу ядрени риактури.

189

Анонимен

преди 3 години

До 9след 150-я ти коментар, в който повтаряш едно и също като папагал...добре ли си. Имаш ли нужда от помощ?