288

Vive la France

преди 2 години

Франция е създателка на ядрената енергетика. Франция има най-много ядрени реактори в Европа и е на второ място в света. Франция продава ток на цяла Западна Европа, включително на мaлoyyмните немци, които си ги изключиха.

287

Анонимен

преди 3 години

Няма по-гадни империи от колхoзниците и краварите, а Бългапия както винаги е между чyкa и накoвалнята и както винаги е управлявана от некадърници.

286

българин

преди 3 години

България Няма да се откаже!-:) Гледаме си интересите! Защо трябва да се отказваме? Защо Америка се намесва в интересите ни?

285

Пичове внимавайте

преди 3 години

Ив. Костов подписа тук да важат законите на САЩ.

284

Tangra

преди 3 години

Не ще я бъде тая държавица.Скоро време няма да има нужда и от първа. Ще станем като венецуела

283

Хан Крум

преди 3 години

Хм, тия бомбандиращите за мир, да вземат да се свият нослето, между източно-западно крайбрежие и канадско-мексиканската граници..

282

ТЕЦ

преди 3 години

Да, тецовете да работят и да плащаме глоби за това. Много еко. Няма що. И после - автомобилите замърсявали. Въпрос с повишена трудност: защо автомобилите замърсяват само през зимата?

281

Тикволандия

преди 3 години

Както съм писал и друг път, докато Бойко е в Министерския съвет АЕЦ Белене няма да се строи. Продажникът си остава продажник, а на ниското магаре всеки се качва.

280

Анонимен

преди 3 години

До 276САЩ имат вековен робовладелчески опит и го могат!Ние имаме за съжаление само робски опит!Как ще приключи проекта, на всеки му е ясно!

279

Анонимен

преди 3 години

До 292За каква армия бленуваш?Става въпрос за атомна централа, а не за атомни ракети!Кой те скопи умствено и коя мозъчна половинка ти извадиха?

278

Анонимен

преди 3 години

Ако САЩ ще ни плаща сметките за отопление и ток, ок. ------С парите, които ще прахосаме за Белене, можеш да си купуваш ток поне 60 години и ще ги даваш разсрочено, а не накуп.

277

Анонимен

преди 3 години

294 Имаме армия, армиите днес изглеждат по друг начин,не се измерват по численост. А и модернизацията на българската армия,сега започва. Само руските слуги у нас искат да я спрат.

276

Анонимен

преди 3 години

Ако САЩ ни предложат евтин втечнен газ за следващите 30 години, ще размислим.Американски хъб за втечнен газ в България, с преференции за нас, е добра идея.

275

Йон

преди 3 години

Това трябва да е икономическо решение, не политическо. Две атомни централи на 5 милиона държава, с нула промишленост... имаме само цехове за сглобяване авточасти и шиене на ишлеме, някоя свинеферма и мандра.Нелепо е. И изключително опасно.Гърция и Австрия нямат дори една.Същото е и с тези ф-16 които купихме. Нямаме армия, купуваме самолети. Нямаме индустрия, строим атомни централи.Вече сме територия от 3ия свят.Какъв ЕС, какви атоми?

274

Анонимен

преди 3 години

Рядко се съгласявам с американците, но сега за мен са прави

273

8

преди 3 години

"Предложи" значи помоли на колене !

272

Анонимен

преди 3 години

По-добре. Не искам нищо руско в България

271

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще поръча още шест самолета и тази ще млъкне за някой месец

270

БайХ

преди 3 години

Най важните думи от тази статия са Вашингтон предпочита. Много показателно. Жалко само че ги пише български журналист

269

Анонимен

преди 3 години

Тия не знаят, че ни има на картата, седнали да ни дават акъл, кое е добро за енергетиката ни. Какво унижение само, докъде се докарахме!