228

Анонимен

преди 3 години

Вината за Фукушима е глуппакът, който построил и позволил да се строи Фукушима на брега на океана и е сложил дизел-генераторите в мазето под нивото на океана.Виновни са американските и японските некадърницци и глупацци.Чернобил е съвсем друг тип реактор с графит. Там са виновни украинските глуппаци.

227

115

преди 3 години

България едва ли е независима и суверенна, след като САЩ И ЕВРОПА ни управляват посредством корумпирана та ни ТИКВ-а.

226

Анонимен

преди 3 години

Нищо добро не е видяла България от САЩ. Започвам да си мисля, че ние не сме им "стратегически партьор и съюзник" . Дори не сме им васали, а сме им роби. Но за това са виновни само и единствено нашите политици.

225

az da vi

преди 3 години

А пък посланика на Буркина фасо и посланика на Зимбабве предложиха нова централа с извънземно космическо гориво....... Г а д н и из роди.. да ни казват какво да правим

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 229Кюрдската женица е забранила на ботоксното джудже да ни тормози с престарелите си демодирани чайници. Както обикновено джуджето е напълнило гащите та чак му тече от крачолите.

223

Анонимен

преди 3 години

Например, г-жа Мустафа може да обясни защо САЩ не маха визите за Българи. За ядрените реактори е ясно, че държавата и има тук интереси, несъвпадащи с благополучието на България и затова е неуместно да говори по темата.

222

Анонимен

преди 3 години

Друго си е някаква кюрдска женица да ни нарежда как да си управляваме ядрената енергетика. Поне един наш политик няма ли да и заяви да не се меси?

221

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 227Значи искаш втори Чернобил.

220

Анонимен

преди 3 години

Не искаме американски реактори!Не искаме втора Фукушима!

219

Анонимен

преди 3 години

Американците строят ядрени реактори на опасни места като Фукушима. Искаме ли Фукушима? Не искаме.

218

баико

преди 3 години

а бе ние немаме ли си икономисти и политици та 4акаме на тези окупатори да ни казват какво да строиме и как да таргуваме или сме си дали некои 4асти да ги онойдат.

217

Анонимен

преди 3 години

Старият реактор на Белене работи край Москва.Искахме най-нови реактори, поръчахме ги.Фукушима е американски реактор, който обединява американска алчност и глупост с японско камикадзе.

216

Ами, правилно...

преди 3 години

ШЕ ВИДИТЕ ВИЕ.... ФУКУШИМА У БЪЛГАРИЯ, ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!!!

215

ШЕ ВИДИТЕ ВИЕ...

преди 3 години

КАТО ГРЪМНЕ, ОНЯ РЪЖДЯСАЛ СТАР, ЯДРЕН РУСКИ РЕАКТОР, КАТО ДЪРТ ЛОКОМОБИЛ И ИЗТРЕПЕ ВСИЧКО ЖИВО НА 250-КМ. ОТ СЕБЕ СИ.ТОГАВА ШЕ ВИДИМЕ, КВИ РУСКИ ПРОСТОТИИ, ШЕ ДРЪНКАТЕ ПАК... АМА ТОГАВА С МАНАРАТА У ГЛАВНИТЕ ВИ, ШЕ БЪДЕ....

214

До Ами правиелно

преди 3 години

Ти специалист по ядрена енергетика ли си бе или си поредния безработен месар който няма какво да прави че се забавлява с *** коментари .Я да ходиш в бюро по труда да ти намерят някоя позиция като озеленител примерно

213

Ами, правилно...

преди 3 години

РУСКИЯ. РЕАКТОР ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ Е ВЕЧЕ СТАР,, РЪЖДЯСАЛ И ОПАСЕН ЗА УПОТРЕБА!ОСВЕН ЗА СКРАП--НЕ СТАВА ЗА НИЩО ДРУГО!НЕ БИВА ДА СИ ИГРАЕМ, С ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ И НАШИТЕ ДЕЦА!!

212

Анонимен

преди 3 години

Ехооо анонимните *** продължавате да се дърляте и подкрепяте едните САЩ другите Русия ако сте за Русия ходете си там и ако сте за САЩ изчезвайте в САЩ.Гледайте интересите на България бе долни същества какво ни грее нас кой е с по голям Русия или САЩ.

211

Анонимен

преди 3 години

До ОТАННе знам къде ще влезе Русия, но украинските байрактари влезнаха в Крим и снимаха руските С400 от 1 километър как са хванати на мушката. В Москва се полудели с тия Байрактари, че са неспособни нито да ги прихванат а още по-малко да ги свалят. Вчера от Турция дойде съобщение че вече е на въоръжение Байрактар ТБ2S със сателитно управление, което означава че спокойно може да отиде до бункера на Путин в Ново огарьово и да му пусне бомбата, а оператора на дрона ще си стои в Турция.

210

Анонимен

преди 3 години

Да. То не останаха и хора. Овен на паметник да го направим.

209

Анонимен

преди 3 години

Не само АЕЦ. Трябва да се изгонят всички руснаци от България. Тук няма място за тях.