29

бакалска сметка

преди 3 години

от 1000 бнб-та които работят в страната нормално, имат оборот над 10 000лв, 30% са разходи, = 1000х 10 000*70% = 7 млн лв чисто /10% данъци = 700 000лв данъци, половината от тях ако са легални = 350 000 лв данъци макс таван който да начислят, ама на куково лято. Айде сега сметнете милиардите обороти на хотелите, скрити зад нисък туристически данък и 90% сив сектор! пак на лов за мишоци...

28

Анонимен

преди 3 години

Някое приятелче на Валери Симеонов с хотел е писнало че дребния бизнес го ощетява и бухалката отново е извадена срещу народа. С помощта на любовницата му министърка на туризма.

27

Обикновен човек

преди 3 години

Държавата е най-голямата мафия.Най-бандитската организация.Предпочитам да плащам на дон Корлеоне, или на Митьо Очите или на Васил Илиев или на който и да е друг разбойник, но те поне да ме защитават и никой да не ме пипне.А на държавата хем плащаш, хем тя още повече те бие и не те защитава.

26

тото

преди 3 години

Нищо не праят тия, да ми закачат хора укриващи 500 лв на година, а тия свързани с властта дето грабят милиони да не ги закачат.

25

Анонимен

преди 3 години

Нападжийски мъpши, какво ще кажете първо да си съберете задълженията от Черепа, Златев, Минев и ко и тогава да тероризирате отрудените хора?!

24

Тиква

преди 3 години

Ха-ха-ха, НАП първо да провери прасето гущеров, Кашалота Тиквата, Роско-Капута, Свинеткова, всичките 240 хрантутника.

23

бб

преди 3 години

откъде си купили хората жилище??!?!? от черни пари от наркотици, нали всичко минава през банка, нотариуси, нап и всякакви ***! защо не разследвате откъде са намерили пари и кредити за хотели? и защо са отпускани кухи кредити??? и банките и кредитополучателите в затвора!

22

Банкянския Тигър

преди 3 години

Банкова тайна ли? Не и под диктатурата ми.

21

Анонимен

преди 3 години

Трудно биха укривали доходи, при условие, че всеки нормален човек в Booking или AirBnb плаща с карта. Е, има разни шано места за настаняване, където искат и държат да се плати в брой, които всеки адекватно мислещ избягва, защото му е ясно какво следва. Самият аз имам цял етаж от сграда, която давам под наем през тези платформи и всяка една стотинка е декларирана.

20

Данчо Данъчния

преди 3 години

То няма лошо. Данъците трябва да се плащат.Но тва с Airbnb-то е закъсняло. Трябваше още при навлизането им на пазара НАП да вземат мерки.Но как да вземе мерки НАП, като е една пост-комунистическа, неработеща и полу-престъпна вече институция с изгнила и ръждива структура?Реформи требват, другарЕ... реформи... Не може само лапане?

19

бб

преди 3 години

и какво като разкрият банкова тайна, хората да нямат милиони в офшорки? който е изряден и си е плащал данъци да не разкрива, да си я намерят сами мизерниците. само онези с дебелите вратове да не объркат коя врата да разбият, че тея GPS-и бъркат блок, квартал, страна и тн...

18

Анонимен

преди 3 години

Мирише на фашизъм!Ще ти нахлуват в къщи и за 200 лв ще ти съсипят живота, а онзи скапан*к с пачките в чекмеджето ще раздава от джипката твоите пари!

17

Анонимен

преди 3 години

Поредната незаконна акция за сплашване в стил "който се уплаши и си изпее всичко доброволно - изпее, който не - здраве да е".

16

Давайте

преди 3 години

Давайте да съдим НАП, заради изтичането на данни.Време е. Съд съд съд.

15

Анонимен

преди 3 години

На практика, за да върви държавата, всеки трябва да си плаща данъците.Като не ни харесва обаче, как ги харчи държавата, идват избори.Дайте да направим нещо.П.П. одобрявам акцията, даже е закъсняла с години.

14

верно

преди 3 години

а кога ще проверят чекмеджетата на шофьорчето-пожарникар? кога ще проверят измамите с еврофондовете видими от стотици разследвания? кога ще проверят пеефски и всички депутати с роднини до 9то коляно и бизнесите им? кога ще проверят милиционерите които тероризират хората от храст-капан? кога измислените хотелчета, ресторантчета и всички от сивия сектор? кога наркопласьорите, цигаро-алко контрабандните босове? НА ТИКВЕНО ЛЯТО!

13

anonim

преди 3 години

Много рано започна "стриженето", овцете ще измрат през зимата . Хем остригани ,хем гладни.

12

Да бе...

преди 3 години

Съдете ги тия.. как ще ми влизат в къщата, чак пък и пароли на профили да им давам...Аз да не живея в ИДИЛ? Ква е тая диктатура?!Да си вземат данните от приложенията. Ич ми не е за нападжиите... хахаУрунгeли

11

Анонимен

преди 3 години

Избивайте ги при самоотбрана!

10

българка

преди 3 години

Забележете кой проверяват - ДРЕБНИТЕ фирми и частни лица ! А едрите фирми КОГА ? Лукойл е единствената рафинерия в света, която вече повече от 20 години работи на загуба ! Проверяват ги от НАП - но всичко е точно ! Валентин Златев се отчита където трябва! А то ако беше само Лукойл - с мед да го намажеш, както се казва. Кога ще проверяват реално ЕДРИТЕ фирми - но да ги проверяват със същия хъс, с който проверяват дребните !!! ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР !!!