124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128------------------------------10 бона aма за 3 месеца,работейки на 2 места рискувайки здравето и живота си.А наистина трябва да вземат над 10 бона за мес. на едно място защото са учили.Учи и ти и вземай.

123

до 129

преди 3 години

Не се опитвай да разбереш добре платените, няма да стане, защото не си сред тях и никога няма да имаш това мислене, че да ги разбереш. Няма смисъл никой да ти обяснява каквото и да е.

122

100% Дебили

преди 3 години

До 122... ти собственик на фирма ли си или Меринджей. От написаното не можах да разбера, сменил си 2-3 фирми, а най-добрите ти работници ги взимали другите. Май млад меринджеи се определяш ти..... само *** останахте да меринджействате в България.

121

Анонимен

преди 3 години

А СМЯТАЙТЕ ДОКТОРИТЕ КАКВИ ЗАПЛАТИ ВЗИМАТ!!!СИГУРНО НАД 10 БОНА!!!И РЕВАТ КАТО ВДОВИЦИ, НАГЛЕЦИТЕ!

120

322356

преди 3 години

Лъжа. Това е годишната бруто заплата.

119

Анонимен

преди 3 години

Как да няма мераклии пияндето Джамбазки и леля Корнелия се писаха доброволци, демек за без пари

118

Анонимен

преди 3 години

Вие вервате ли ,че санитар в Пирогов получава 3000 лв. заплата.?И за такава заплата няма да има кандидати.До кога ще ви литкат едни и същи хитреци.

117

Къде сте?

преди 3 години

Невярващите във вируса - къде сте?Вашия шанс за добре платена ниско рискова работа със огромна полза за обществото!

116

Значи...

преди 3 години

в Софето няма желаещи и то за заплата 3000 а във Видин работят на 600лв. Това честно ли е?

115

до 122

преди 3 години

Абсолютно правилно. Това повтярям и аз на всеки, който се оплаква от недооценен труд. Как моят е оценен?! Как взимам колосални за нашите ширини суми месечно?! Еми, смених 2-3 компании и ето го. Най-добрите си хора трудно ги задържам, винаги има кой да ги открадне. Всъщност, около 25% са квалифицираните кадри у нас. Всичко останало реве как взима малко, а насреща няма какво да предложи. Нито език знае, нито нищо. Завършил там технически университет, например, и се мисли за Господ. Смях...

114

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сме по-взискателни (не само ИТ-тата) и да си изискваме високите заплати спрямо положения качествен труд. На вас може да ви се виждат много 6хил. лева, но на мен ми се виждат супер малко при положение, че съм направил нещо за клиент който е налял милиони във съответната фирма (в същата която има хора които само си клатят). Естествено ако си траете нищо няма да видите, понеже HR-и както и шефовете винаги гледат да експлоатират. Затова има и други фирми.

113

Анонимен

преди 3 години

Абе на Лекар *** не му се бачка. Виж дай му да напише някой операцийка без да я извърши и да източи НЗОК-то, туй е друга работа. Ко му ги даваш тез 3 бона и да си скъсва гъзягата, като може да вади 33 бона почти без да бачка.

112

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, недоумявам как винаги ще стане някакъв безсмислен спор за заплати... Идва някой и споделя градивно мнение как е в неговата компания и ще се намерят 100 души да опорстват как жълтото не е жълто... Еми, жълто е. Разровете се из пазара, прочетете малко в професионалните мрежи по колко се плаща на ниски позиции, пък тогава коментирайте. Едно време (преди 10 години) на Junior-те давахме по 1500. Сега няма кой да дойде за толкова и постепенно стигнахме до 2200, 2700, че на места 3500.

111

Аз

преди 3 години

Бай *** не е по работата!Дай му да скача за по 20 лева на протестите и да пие биричка!И да целува *** на олигарсите!

110

до 112

преди 3 години

Абе, приятел, спри да се излагаш... Ти между бруто и нето не правиш разлика и ги бъркаш, седнал да си съчинява как някой си написал, че стажантите работели по 20 часа. До сега четох долните коментари- ясно двама души са написали на младите си кадри на пълен работен ден по колко пари дават. И аз от трета компания потвърждавам, че е така. Коментар 115 го написах аз- прочети за справка.

109

Анонимен

преди 3 години

На поредния протест на жълтите павета, минава един добре облечен мъж и пита един от протестиращите:- Ти защо протестираш?- Защото нямам работа!- Ето ти моя визитка, ела утре в офиса, ще те назнача веднага на работа.- Е, ти па от толкова хора тук на площада, точно мен ли хвана?

108

до 101

преди 3 години

Никъде не не е казано стажант, прочето коментарите. Става дума за junior позиции, не за intern. Не съм написал долните коментари, но се включвам от друга ИТ компания, в която на студенти 3ти курс даваме сходни (3000+) пари за пълен работен ден. На стажантите даваме около 1800. Някаква част от бюрото по труда, някаква част- от нас. Идват за по 4-5 часа седмично и те не знаят защо... Безсмислени са, като цяло. Ама да дадем шанс на младите. Също така стажът им се отчита като кредити в университета.

107

az

преди 3 години

а защо просто не включат армията в битката срещу ковида ? Плащаме им заплати да се крията и да играят карти ? Айде всички войници на заплата да се разпределят като санитари по болниците

106

Анонимен

преди 3 години

3000 лева и нямало желаещи ... Ааа, не били подходящи!

105

Анонимен

преди 3 години

"Абе, двойкаджия, какви 40лв. на час, бе?! По каква формула го сметна това?"По следната:Редовен работник(рб) - 40 часа на седмица. Стажант (ст) - 20 часа на седмица.При 80 за на месец - 3200/80 - 40 часа.Ако е брото - ОУУУУ! То ще отиде 4500 лева нетно това, бе!Гониш заплатите на MS за стажанит в скандинавия вече!