144

Стефчо

преди 3 години

Защото избяга човещината,защото станахме зверове един към друг за пари,ето затова умрахме като народ. Ето защо беше хубав живота през соца ,защото отношенията между нас бяха човешки...сега сме *** и живота ни такъв!

143

УТОЧНЕНИЕ !

преди 3 години

Беше уточнено че тази заплата е за период от четири месеца . Не е месечна заплата - каза се преди седмица ! !

142

Бърт Шукариеф

преди 3 години

аз за по малко от 27000 евра на седмица не се хващам. да си внасят хора от афганистан за без пари ако щат.

141

Истината

преди 3 години

До SHEFAТия работи с извънрредния неплатен труд в събота вървяха допреди 10 години.От тогава, ако много му се иска да му работим за без пари на шефчето, му казваме да почва да ни прави вятър или търсим друга работа. Ентусиастите силно намаляха.

140

Пижо

преди 3 години

В статията по-долу чета, че имало огромен наплив за санитари - над 200 кандидати. Тук - че нямало желаещи. За всеки случай хвърлих по едно око още 6 пъти. Сега ще погледна за 7-ми. Май откачам вече....Съд и затвор за некадърната ГЕРБерска мафия, начело с оня с бардака, където "дами", както ги нарича, влизат като през врата на МОЛ, а заплащането се извършва на каса.

139

иво

преди 3 години

Крайно време е да има вкарани в затвора политици и олигарси съпричастни с дългогодишният геноцид.Населението на България се стопи наполовина.За това си има виновници.С конкретни имена.Първото име в списъка е на мутрокомуниста Бойко Методиев Борисов.Час по-скоро този индивид трябва да бъде пратен при бай Ставри.

138

Анонимен

преди 3 години

България вече няма и 6 милиона, ама те се сетиха да търсят. Не може да си намериш работа за над 8000 лева, па ако ще и бизнес мега гуруто с 4 дипломи от Айви лигата и 20 години стаж да си... Ужас е!

137

Анонимен

преди 3 години

В БГ се изкараха, че взимат повече пари отколкто в Норвегия и Дания ...

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен2010 си давал 1500 за Junior? HAHHAHA! Минал си се.

135

Анонимен

преди 3 години

Алооо!АйТитата! Говорете на български, бе! Intern, Junior ... шамариор?

134

Анонимен

преди 3 години

До до 112"До сега четох долните коментари- ясно двама души са написали на младите си кадри на пълен работен ден по колко пари дават. И аз от трета компания потвърждавам, че е така."Няма много хубави модели на български още, но ако се намери и спретна една фермичка, да спами по 4-5 000 000 коментара на ден, ще е забавно, като знам че има хора, вярващи на "коментари от фирми" в интернет :)

133

Анонимен

преди 3 години

До Къде сте?Аз пробвах, ама не ме пуснаха :/

132

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътОлелеее! Колко просташкооо!

131

Туск

преди 3 години

Скоро време и 10 000 евро заплата на доктор да давате пак няма да има кой да дойде. 30 год само пълен игнор после що няма хора. Еми как да има. Много хора дори на средна възраст лекари ако трябва почват като санитари в западни болници - после фелдшер/ мед сесттра и си става после специалност, ама само и само да не са тука и да ви слушат и глупостите и да ви търпят дуращините.

130

аз-ът

преди 3 години

И защо да не взимат? Аз съм без висше образование, печеля по над 10 бона на месец в ИТ сектора. Зарязах ученето точно в края, за да пътувам по света и да градя кариера.----------и като се събуди - г*за ти мокър и навън, а краката измръзнали.

129

Анонимен

преди 3 години

разбирам лекарите и то при положение, че голям част от тях работят за по-малко. Но и те трябва да разберат, че соц-а свърши. И че кандидати, които са зкаралии вируса , да се заразят наново - не са много. Дории да им казваш, че имат антитела.

128

Анонимен

преди 3 години

Поредните герберски лъжи!

127

Дааа

преди 3 години

Трябва да си убийствено *** или гербераст, за да повярваш на тази лъжа.

126

до 128

преди 3 години

И защо да не взимат? Аз съм без висше образование, печеля по над 10 бона на месец в ИТ сектора. Зарязах ученето точно в края, за да пътувам по света и да градя кариера. А те са учили цял живот и определено заслужават много. Имам много познати лекари и такъв с под 6-7к месечен доход няма. Предимно в частни болници. Млади, амбициозни под 40-те. Адмирации за тях, че остават в България. Учи и ти и ще взимаш тези пари! А за санитар не ти искат нищо, *** там работи и спести за курсове и квалификация.

125

Анонимен

преди 3 години

За всички клошари дето говорят хайде невярващите да ходят. 1-во пари не дават на не медицински лица, второ няма да те викнат защото не искат хора. Аз пробвах не става, обаждаш, се пишеш им те сучат и се оправдават. За без пари аз на клоун няма да се правя, на тех им плащат да се правят на интересни.