164

The Real Бай Иван

преди 3 години

Той българина е роден завършен мениджър. Само шеф може да работи и да дава заповеди. Всичко друго е под нивото му.

163

Dinosaurus

преди 3 години

Е, футболистите получават по 30000, обаче не могат да играят. А тук става въпрос за тежка рискова работа. Амо лекарите? ще ги преназначат ли с по 6000 лв?И вижте как Алибегов реве постоянно по медиите, неговия бизнес е най-важен, май*ата им на болните

162

анонимус

преди 3 години

Докато условията на труд не станат като в Германия например, няма и да намерите! Не можеш да спреш хората да търсят по-доброто!

161

Анонимен

преди 3 години

Само да посоча, че никъде в тия поръчкови статийки не се посочва дали заплатата е бруто или нето. Затова ще предположа, че е бруто, както по всички заблуждаващи гербаджийски статистики. Това означава, че дори и да е вярно, че брутната заплата е 3000 лв., вие няма да получите толкова, ако идете за доброволец. Около 1/3 от тези пари се изяжда от осигуровки и данъци. А и 100% е пълна лъжа, че заплатата е 3000 лв. Само за сравнение - началната заплата на лекар без специалност в държ. болница е 750лв

160

Анонимен

преди 3 години

ами то същото като работа в Англия .ВЕвропа няма разлика между санитар и сестра -сестрите вршат тази работа и като отидат нашите сетри и като им дадат да сменят памперси на 90 годишни старци започват да се тюхкат колкото получат половинат та за храна квартира и пр. и накрая пак 3000лв колкото хв пирогов

159

Анонимен

преди 3 години

Преди два дни пишеше точно обратното - че имало повече желаещи, отколкото могат да назначат.

158

Путьони

преди 3 години

БГ държавата не е нормална държава, а от руски тип. Тоест мафиотска държава в която Борисов е Кръстника. Затова всичко е умряло от студ и неработещите хора получават повече пари от работещите. Очаква ни срив и глад както при Луканов и Жан Виденов.

157

Станчев

преди 3 години

За парите които дават фирмите в България вече трудно ще се навие и ром без образование. 80% от фирмите трябва да фалират за да разчистят терена за истинска икономика с истински заплати.

156

Иван

преди 3 години

За да го допуснат значи в Пирогов няма мислещи хора. Аз за такива хора и за 5000 лв няма да работя. Скоро няма да има хора за нищо и тогава вече няма да искат 5 езика и 7 висши образования а ще назначават куцо, кьораво и сакато.

155

Анонимен

преди 3 години

Няма наплив,няма и 3000 лв,затова,те такс

154

Анонимен

преди 3 години

Корнелка нали щеше да става санитарка

153

Нащастници !

преди 3 години

и ся кво -няма кадри в България и се налага да си внесем бежанци - това ли е идеята на жалкото ви циркче !?

152

пияница мистик

преди 3 години

До ЛекарАми стани санитар и сменяй памперси бе, лекарю....хахахахаха Ще взимаш не 1000, а 3000

151

Анонимен

преди 3 години

Троловете във форума: нискаи са заплатите, няма работа, за 1000 лева няма да ви бачкаме.Пирогов: ето ви работа за 3000.Троловете във форума: НЕ не искаме, работата е тежка, нека някой друг да я върши.Ами, да, ясно е защо сте на тоя хал.

150

Лекар

преди 3 години

Стига сте лъгали!!! Аз преглеждам всеки ден по 15 пациента с К-19, но дори и обещаните 1000 лв не ми дават. Взимав ЕДИНСТВЕНО 1000 лв заплата и по 20-тина лева от РЗОК на прегледан пациент. А тия серазпукват да лъжат.

149

Анонимен

преди 3 години

когато великия чалгафон български разбере че в европа плащат 5 пъти повече и няма велики миризливи български чорбаджии некадърници партийни връзкари и започне да плаща както другите тогава може и да има кой да лекува милионерите мутренски крадливи българи и връзкарите които им ръкопляскат под команда

148

Анонимен

преди 3 години

3000-672 осигуровки = месечното възнаграждение и нещо пак не е 3000.Пробвайте на китайски да го обясните белким некой ви се върже .... Нито риска си заслужава нито изискванията са оправдани за това заплащане.Викнете некой ИТ за 3500(нето) да ви напише програма да ги излекува *** !

147

Handel

преди 3 години

До ТускАз имам задочно познати - семейство без деца (бяха) руснаци - той стоматолог. тя зъботехник. Още като падна соца и отвориха границите, имигрираха в Ню Йорк. 3 или 4 години (не помня точно) той кара такси, тя гледа деца докато си вземат приравнителните изпити. В момента вече повече от 10 години имат триетажна къща - на първия етаж са кабинета и работилницата, на горните етажи живеят.

146

ОБЯСНЕНИЕ 2

преди 3 години

В Пирогов Реално НАМАЛИХА заплатите на Санитарите - преди Пандемията всички роми работеха там за по 10 000 лева , с Изнудванията на Болните . Сега ромите избягаха зашото парите са малко . За Санитар в Пирогов трябва да се обяви стартова Заплата от 20 000 лева месечно за 8 часов работен ден . Лекарите изкарват по 100 000 лева Месечно там .

145

Койчо

преди 3 години

Защо лъжите хората с тези 3000лв.Прочетете първо какви условия искат за кандидатите и ще разберете че мисията е невъзможна