12

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов: "Такава криза се задава, толкова тежки времена се задават..."!

11

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще дойдат изборите да сменим Борисов с некой друг и да ни назначат всички за държавни чиновници да ходим в моловете да пазаруваме със щастливи лица и да си купуваме нови айфони и всякакви материални придобивки, ох!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 Саше пак ти ли ве ? Виж там дойчевелето ;)

9

Анонимен

преди 3 години

Кризата е много дълбока и ще се става още по страшна. Сривът на системата е неизбежен. Тези които си мислят, че това скоро ще премине, да носим маски и да се подчиняваме и всичко ще се оправи като си отиде вируса живеят с илюзии.

8

Анонимен

преди 3 години

Програмисти в България няма, това са ниско-квалифицирани айтита които работят по западни проекти - тестване, доработка, подръжка, нещо като кол центрове. За тази работа не се изисква висока квалификация а и парите са добри. Но на запад е криза, и те вече не дават проекти в България, ИТ фирмите почнаха да съкращават или да намаляват заплати по взаимно съгласие.

7

Анонимен

преди 3 години

Работя в хоум офиса на вилата в Родопите край закрития басейн на шезлонг с лаптопа. Годишната ми заплата е 6 цифрено число.

6

съсед програмист

преди 3 години

имам съсед програмист и много на широко живее.всеки ден си поръчва храна. веднъж седмично идва една леля да му чисти. гаджето му идва с такси и той плаща.за едни кризаза други нова риза.

5

Анонимен

преди 3 години

А това за България ли става дума автомобилен завод с 1000 работници къде е не знаех че имаме такива заводи

4

V

преди 3 години

Безработицата расте но не старее:)Аве вие не виждате ли че на запад става това което ставаше след падането на комунизма .Бизнес ще има само ако се субсидира .А за да се прави ще трябва запада да задлъжнее и в един момент всичко се разпада .Запада трябваше отдавна да направи промени.Това е неизбежно. Няма как да се живее вечно на заем. Еврогейския трябва да се замени с някакъв вариант на пазарна икономика.И ще видете че пак ще позная.Трябва да се върви от еврогейзъм и усвояване към свободен пазар

3

10129

преди 3 години

Помощта се бави, а сметките ще бъдат ли разсрочени, докато тя пристигне?

2

Анонимен

преди 3 години

1000 лева ако взимаш чисто на месец в тия трудни години - ОКЕЙ си.

1

Анонимен

преди 3 години

Стига сте мрънкали. Няма гладни, няма жадни. Само ревете.