453

!?

преди 3 години

Чак до там ли я докараха, да няма кой да зарежда диспенсърите за чували. Предполагам че и камионите дето ги събират по улиците и те са на лимита си.

452

Това ти е работата

преди 3 години

Виждам доста коментари с прикрита или открита връждебност към лекаря реаниматор.Лекарите са хора,с емоции като всички други.Това,което иска да ни каже той високо и ясно:ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И ПАЗЕТЕ ДРУГИТЕ с две неща носене на маски и миене на ръце.*** глупаво е съзнателно да избереш болест и смърт пред живот.

451

Анонимен

преди 3 години

До 497Не е истина.Имаме нашенска си тенденция,да търсиме конспирации и да сме недоверни.Защото в образователната ни система не е включено логично мислене и научни проучвания доказаха около 50%от българските ученици не разбират какво четат.Нивото на логично мислене на българите не е на високо ниво(говоря за средно статист. българин)

450

Ангелов ГР

преди 3 години

До 482,Пропуснал си бе "другарю" да споменеш, че това са еднократни помощи за пенсионери и хора с ниски доходи и безработни. Бабикян ли те инструктира какво да пишеш?

449

Тия

преди 3 години

вписани хора починали или тествани ще им трябват за изборите.Те вече са нагласени избиратели.

448

Анонимен

преди 3 години

Ако тук има истински лекари, дали могат да отговорят честно:Има ли нещо вярно в слуховете (все повече хора говорят за това), че се предлагат пари за да бъдат вписани починали хора с причина за смъртта COVID-19 ?

447

JJIvanov

преди 3 години

ДА се внимава убииствата стават от масови убиици чрез обемно проникващо пресканиране на жертвите../Block life support systemsЗасечени са остри проникващи убиици които атакуват убииствено пресканирани ..Масовите убиици с е виждат около нападнатите от тях..уврежданията се диагностицират лесно с инфрачервени камери /с течен азот и мултиспекрален софтуер за преглед на снимки и видео репортажи..

446

Зозо

преди 3 години

На онези руски комунисти от площада им трябва един демократичен бой като в нормалните държави.

445

Зозо

преди 3 години

Слушайте Мънгъра - чайчета, най-много по 1 аспирин :))))))))))))))))))))))))))))))))))))Мръсни комунисти!!! Протестите оредяхя щото короната ги натръшка.......

444

Arbeit

преди 3 години

Леле какво мрънкане, леле каква простотия. Защо мрънкате, кое затваря? Моловете само. Затова ли е това мрънкане. Ами продавайте си *** онлайн. Аз от началото на март, всичко си пазарувам онлайн, или от някое малко магазинче което не е спирало. Така че, реално нямате причина да мрънкате, освен ако не сте платени ***, на които им плащат за да мрънкате. Намерете си нормална работа, а не продавач на парцалки в мола. Това става само за ученици и студенти. Това не е работа за изхранване.

443

и защо

преди 3 години

като са облечени като космонавти първо те са болни.И разнасят заразата в други градове където ходят да трупат печалби.

442

Анонимен

преди 3 години

Мангъров работи в отделение с 80 болни от Ковид и всеки ден контактува поне със 100болни.Лъжец!И от един месец е само с маска и престилка.

441

Отворено писмо

преди 3 години

Днес очаквам поредното отворено писмо от следващия отворенгяз.Който си скъсвал *** от работа...да пише отворени писма.

440

Реалист

преди 3 години

Хора, преди да мрънкате, затова че са ви отнели свободата, да ходите по молове да си показвате новия айфон на кредит, искам да ви попитам вие знаете ли при какви условия работят лекарите в КОВИД отделенията? Разбира се че не. Работят със скафандри, и памперси. Да, памперси, защото този скафандър се облича/съблича по един час. Като се минава през дезинфекция и т.н. Вие не гледайте мангъра, той е чантаджия и в отделение не влиза, той само прибира парите. Ако нямате работа сега, марш доброволци.

439

Анонимен

преди 3 години

До 486 до реаниматораОт твоя коментар се долавя през монитора ми ухание на нежен дамски парфюм ! С какъв цвят дамско бельо си ?

438

До 42 номер 483

преди 3 години

И у нас раздават на безработните пари. Ако си си внасял осигуровките, ще ти дадат. Ако не, няма. Ти какво очакваш държавата да ти даде някакви пари ей така, да си лежиш у дома, и аз да ти плащам? Няма да стане търтей такъв. Не гледай къде колко дават, ако толкова искаш бягай там. Ама не ти стиска, защото там ще ти ги дадат ако си работил, и бизнеса ти е затворен.А ти просто си един мрънкач. Смени си номера, вече не ме трогваш.

437

Анонимен

преди 3 години

До 485 АнонименМного правилно . Напълно съгласен. Виж обаче колко безмозъчни има които са ти сложили минус и това са млади хора и то от София ! Какво бъдеще виждаш за пропадналата ни родина от такива младежи без мозък ?

436

Анонимен

преди 3 години

Г-н Реаниматор, убеден съм, че и преди пандемията сте заменяли празни с пълни чували и то не по-малки количества. Не отричам пандемията но ще отречете ли че сега смъртността не е по висока от преди пандемията, Че сега практически почти никой никой не умира от диабед, кръвно, рак, всичко го пишете коронавирус. Дайте ми статистически данни. Не считате ли че за този хаос който сега цари в здравеопазването сте виновни освен правителството и лекарите - те отдавна загърбиха Хипократовата клетва.

435

6

преди 3 години

Ти не си реаниматор тогава а гробар бе.

434

63991

преди 3 години

Идиотията и простотията върви по хората, а не по дърветата. Ама после, като се тръшнат тези австралопитеки, ще *** точно при лекарите, защо не ги лекуват. Ами тези лекари, благодарение на действията на безумните ***.И. да крещят и да се разнасят по кръстовищата и площадите без маски, вече са на края на силите си.