53

До 30

преди 3 години

Учениците и децата В УЧИЛИЩЕ И ДЕТСКАТА ГРАДИНА където им е мястото. Мама и тате НА РАБОТА! АКО се разболее някой се лекува останалите здрави хора няма да се търкалят ! И относно роднините - ако ти си от село и имаш шуранайки и тетки си е твой проблем! И какво студенти ще ни гледат детето ,когато си има място за това ?! И не ми казвай да си реинвестирам заемите само защото такъв *** като теб си намират повод да дреме доживот..и още - на бас ,че си *** без деца ! Такъв да си останеш ,путь

52

Анонимен

преди 3 години

До истина 46Защо т. нар. "доктори" от нАР. СЪБРАНИЕ - лЪЧО МОЗЪКА, дАРИТ.КОВАТА И ПРОЧИЕ, НЕ СА В КОВИД-ОТДЕЛЕНИЯТА!

51

Анонимен

преди 3 години

Къде ви е пазарния социализъм, искате централен социализъм или капитализм туй води да авторатиризъм и диктатура, обръчи от фирми и тежка олгархия. Какво като има избори, власта пак е централна. Оставка.

50

ДО 49

преди 3 години

Е, той и Боко не лежа на стълбите, а линейка дежуреше отвън, и кмета на Пловдив не лежа, а излезе с маска да го посрещне, нали? И ромите от клипа, дето играха кючек в ковид отделение, не лежаха с часове на студа... Някой да излезе с обеснение коя болница ги прие здрави, само за пари от пътеката? ЗДР. мин. да не би да каза нещо по темата!?

49

Цонката

преди 3 години

До ТонкатаГЕРБ може да победи само на ядене и пиене.

48

Анонимен

преди 3 години

До payakКорни има физически данни, недей я обиждай :)) Всеки политик се ползва с привилегии, не е само Нинчето :) Може би забравихте родопската принцеса Караянчева :))) За да са алтернатива на Бойко (не ГЕРБ),трябва да се държат като нормални хора, не като комсомолци рецитиращи стихотворения :)))

47

Анонимен

преди 3 години

Кви играчки *** ? -тебе те лекуваха Лукс във Вма , а за Народа няма места !Хората умират пред болници ,а ти пак Келепира гониш !

46

Анонимен

преди 3 години

Лесно се коментира как умират хората по стълбите - когато теб те приеха без чакане направо в правителствена заради една температура.

45

истина

преди 3 години

*** да се чете па рц ал. Това е нормална българска дума.

44

Бунгар

преди 3 години

Рейтинга на Президентска иституция реално е това което е над 50%.По презумция има 50% и всичко над това е реалната оценка.За Правителсто и Парламент е реално ако се прибавя 50% и тогава да се обсъжда кой какъв рейтинг има.Това е в сила и за рейтинга на политиците.Тези които не учстват пряко във власта да е минус 50% или управляващите да е с плюс 50%.Другото е нереално и манипулация.

43

Анонимен

преди 3 години

Тази е винаги контра и наобратно, пълна кукувица.

42

Анонимен

преди 3 години

До Като не затваряЗащото нито една мярка не е обмислена, по десет пъти на ден ББ си мени мнението! Защото никой не помисли за работещите хора с малки деца, защото тестовете поне за дезата трябваше да са безплатни...затова.

41

отровна гад

преди 3 години

А колко флакона Ремдисивир (по 560 лв бр) ви вляха във ВМА, г-жо Нинова?

40

Анонимен

преди 3 години

ти нали не стоя на стълбите ко се оплакваш

39

Киро Рамбото

преди 3 години

Много й се иска на г-жа Техноимпексова да стане премиер, но не виждам как ще стане. Синчето й с какви пари се обучава в САЩ, защо не е в Москва?

38

истина

преди 3 години

Очаквах Нинова в болница с ***, кофа и метла като санитарка при заразени с корона вирус, а тя в парламента се мъчи да провали заседанието.Пак излъга народа, че ще помага в болница като санитарка. Не очаквайте помощ от Нинова. Ако беше някой болница да се приватизира, първа щеше да бъде.

37

Калеко Алеко

преди 3 години

Нинова да си гледа Техноимпекса и РемеДето на "Позитано 20", държавната хазна не е партийната и каса, която всеки от другарете може да отараши, нито българските граждани са със старческата деменция на червените бабички, които се губят след купона на Бузлуджа и които вярват на обещанията и за "Светло бъдеще" ... Нинова да си избива комплексите и болните амбиции в рамките на приватизираната от нея партия, България няма как да се отъждестви с Визията на Дамата от с.Крушовица ... !!

36

Като не затваря

преди 3 години

Питате защо няма мерки. Като предложат мерки и искат да ги реализират-веднага искате компенсации. Важното е хората да се опазят живи, няма безкрайни компенсации. И за компенсациите - пак сте недоволни:ако не даде- плюете, ако даде-малко са, ако даде много - защо е толкова разточителен. Каквото и да се направи, вие все сте недоволни и отвратителни, защото не сте на власт. Мерките и всичко останало въобще не ви интересува.

35

Бъзикчията

преди 3 години

До МайтапчиятаТо пък е едно правителствоооо.............

34

Анонимен

преди 3 години

До dawidowКогато пожарникаря подкара линейка! Стига сме го гледАли на жипката!