13

Анонимен

преди 3 години

Цялата капиталистическа демокрация е игра, за да забогатеят няколко процента и живеят на гърба на останалите мизерстващи и народа. Върхушката е готова да жертва и народа си за да спаси чекмеджетата.

12

Анонимен

преди 3 години

Харесвам Нинчето, наскоро забелязах че има големи очи, сигурно като млада е завъртяла главите на доста мъже, не че сега не става :)) Та по темата, ГЕРБ че не става, не става, но Бойко може да оцелява, просто го може човека :) БСП са най свързвани с кражбите, ако искате да спечелите хората, трябва да се промените, друг път няма :)

11

Вейхайвей

преди 3 години

Обикновено крадецът мисли, че го крадат, лъжецът, че го лъжат и т.н. Другарите все в игрите им е акълът. Ми не може бе другари така.

10

Анонимен

преди 3 години

Ето така стигнахме дотук: докато властта ни успокояваше как всичко било под контрол, животът всекидневно ни поднасяше покъртителни примери за хаос и смърт. Сега най-сетне се наканиха да затегнат мерките. Но вече е късно.

9

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АБЕ , КРУШОВСКАТА *** , СЕ ОКАЗА ГОЛЕМА КРИТИКАРКА....АМА ХОДИ ДА СЕ ЛЕКУВА ПРИ ОНИЯ КОИТО САМА КРИТИКУВАШЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА....АМА , ТАКА И БАБА И ОТ с.КРУШОВИЦА МОЖЕ....!

8

Анонимен

преди 3 години

Марш ***. Точно заради политиканстването на всички стигнахме до това дередже,над 2000 загубени човешки живота, вместо да се бяха взели адекватни мерки за ограничаване още септември месец, когато броя беше под 4%.

7

Анонимен

преди 3 години

Тая жена не се научи да мълчи.Кога ще разбере, че мълчанието също е важно?И колкото повече говори толкова повече неадекватни наща приказва.

6

Жоро

преди 3 години

Стига с тия мерки убити. Ходя си без маска, нито заразявам, нито съм болен. Само дисанция спазвам от 2м и всичко е точно.

5

Анонимен

преди 3 години

От КОВИД-а е. Вторични ефекти.

4

Анонимен

преди 3 години

Корни, виде игрички, ама като ти стана лошо и веднага тичкаше във ВМА да те лекуват. Може ли такова лицемерие?!? И без това партийката ви е бита карта. Що не си седнеш на г--- и не си гледаш семейството, децата, внуците. Поне докато поотмине тая обстановка, пък после се прави на клоун по медиите колкото искаш.

3

истина е

преди 3 години

Тази не разбра ,че колкото повече се появява , толкова повече опротивява !!

2

Анонимен

преди 3 години

Пак недоволна.Все конспирации в главата и.

1

хахах

преди 3 години

Умира от женалние, тя да ги играе тези игрички.