115

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че заразените ще намалеят. Испания и мадридското чудо не видяхте ли? Малко спри тия обезумели уж бедни българи да тичат по кръчми и дискотеки и ето ти решението. Както и учениците от училище. На работа би следвало да ходят само хора, които не могат да работят от вкъщи, за да се осигури свободно придвижване на тези, които няма как да работят от дома си. За разни там партита и подобни лигавщини и дума да не става. Коледа в тесен семеен кръг и толкова. Айде малко дисциплина, че ми писна

114

Анонимен

преди 3 години

111, много късно за фитнес бе, предполагам краката са ти епилирани, а веждите оскубани. Аз всяка сутрин правя комбинирана тренировка, кросче 5-8 км на Витоша, лицеви, набирания на лоста и успоредката ми в двора. Силови тренировки 2 пъти седмично пак у нас, имам всичко необходимо и в 8 вече съм на работа.

113

Nemeca

преди 3 години

Няма разделение на обществото и няма полеви болници умници мои. Няма лекари и медицински персонал. Това няма, и няма да има защото с трици маймуни не се хранят. Защото принизихте професия като лекарската до търговско дружество трябващо да работи на печалба. Така са нашите държавни болници - търговски дружества. Докато болницата е средство за печалба - така ще е. Няма на има лекари които да работят за мижави стотинки, да не говорим за медицински сестри и санитари че ще стане страшно.

112

Тонката

преди 3 години

Бойко мина на сухо с 200 Майките от системата,Орловград-Протест Блокада и све протестиращи:):):)Натика ги по сайтовете да само да пишат и да се оплакват като девойки:):):)

111

Тонката

преди 3 години

Напълни ми се кофата под компа с фекалии и ще трябва да прекъсна за малко да я изхвърля. После пак започвам да ви разгромявам:):):):)

110

Тонката

преди 3 години

Деса си е най-добре:):):)

109

Тонката

преди 3 години

БРАВО ТОНКАТАА АЗ СЪМ ВАШИЯ ГЕРОЙ! ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ И АДМИРАЦИИ!:):):):)

108

Атанас Велмазов

преди 3 години

БРАВО ТОНКАТАА ТИ СИ НАШИЯ ГЕРОЙ! ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ И АДМИРАЦИИ!

107

Анонимен

преди 3 години

Абе кмета на Симитли нема ли да го хване коронавируса? Не се ли зарази от Бойко Борисов?

106

Тонката

преди 3 години

Жорката Свиленски-Елен Лопатар:):):):)

105

Анонимен

преди 3 години

Прибрах се от фитнес, хората продължават да ходят, пълно е, на никого тези мерки не се харесват.

104

кмета на Симитли

преди 3 години

Някак си не е в Комунистическите морални норми да ръгаш *** на свой съпартиец:):):):)

103

Калигула

преди 3 години

Колкото повече се подчинявате толкова по-строги мерки ще има. След година пак ще си носите маските макар и да сте ваксинирани, пак ще издавате съседите си дали спазват ковид мерките и пак ще сте безработни на социални помощи с 5 лв. на ден, разликата, е че няма да има дребен и среден бизнес, а ще са останали само банките, корпорациите и монополите.

102

Г-жа Дупчек

преди 3 години

Скокът на заразените вече е почти спрян от действащите в момента мерки. Въпросът е с по-строги мерки да се стигне до намаляване броят на новите случаи, а след това и броят на активните случаи. Това ще е много трудно, защото твърде много се закъсня с мерките и вече броят на хората, които заразяват е много голям.

101

Констант. Архангелов

преди 3 години

Носете маски както разпореди Херо и ще станете супер домошни герои като Супер Пешо, Супер Гинка, Супер Кольо и си стоите в хоума. Супергероите носят маски.

100

Тонката

преди 3 години

Някак си не е в Комунистическите морални норми да ръгаш жената на свой съпартиец:):):):)

99

Анонимен

преди 3 години

Ей,пак се почна мяу,мяу! Няма мерки, лошо,има мерки лошо! Ама защо толкова рано,ама защо толкова късно! Сакън!!!

98

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания. Прав съм, но не се казвам Втанас Аелмазов, а Атанас Велмазов. А иначе съм съгласен възторжено с теб!

97

Анонимен

преди 3 години

Хипохондриците в резервати! И ежечасно поливане с дезинфектанти

96

Тонката

преди 3 години

БРАВО ТОНКАТАА ТИ СИ НАШИЯ ГЕРОЙ:):):)