175

Анонимен

преди 3 години

И управление и опозиция са без значение, при липса на домашно възпитание.Каква бутаница има още по магазините, не е за вярване.Двама души са на опашка, но втория е залепен за гърба на първия.Г л у п а в и хора.

174

Анонимен

преди 3 години

Няма да спре ,,скокът от заразени,, понеже дебелите носят маските си под носа, за да разнасят вируси.Да носиш маска под носа, все едно да си обуеш ***, но да си покажеш отгоре члена .

173

Анонимен

преди 3 години

Управлението си е управление, но от коментарите лъха безнадеждна п р о с т о т и я.Всеки важен, всеки компетентен.Понеже лекарите съобщиха ,че са затруднени и всеки комплексар започна да се произнася по въпроса.Всеки ден по един килограм глупави коментари на тема статистика.Т ъ п о т о ни племе вече е на първо място по смъртност, понеже от алчност през лятото гледаше,че в болниците няма ,, тежки,, случаи и виеха като хиени,че лекарите ,, скучаели,,.На ви тежки случаи сега. На ви смъртност.

172

Откровено мнение

преди 3 години

,,В чужбина...се прави карантина...,,А у нас карантина се налага, защото народът ни е изключително пр о ст и на х а л ен.Сложили едни мръсни маски на брадичката си и хукнали по магазините. Дистанцията не ги занимава изобщо.Ако някой има нужда от помощ , не ме помагат , а му гледат сеира и щракат с телефона си.А медиите-златен скункс за всички без изключение. В този тежък период изпъкнаха с пр о ст оти я та си.Факт

171

Handel

преди 3 години

За да се замаже положението с некомпетенти, корумпирани и алчни за пари шефове на болници и на здравният министър, сега ще изкарат хората виновни и ще досъсипят иконимиката. Гнусни ***!

170

Анонимен

преди 3 години

Втората перука се подиграва с народа, но ние помним

169

Анонимен

преди 3 години

Официално обявените положителни pcr тестове са 125 000, при бързите антигенни тестове положителните са над 60 000. Тоест РЕАЛНО през 2 милиона от нас вече е преминал вирусът. Тази седмица преваляме билото и започва спадът. Както навсякъде в Европа, впрочем - със или без локдаун, все тая. Обаче да се блокира държавата безсмислено "след дъжд - качулка" означава, че има някакъв друг смисъл и цел на тези, които го правят.

168

Обективно

преди 3 години

Твърде висока ще е цената ако оставят малките деца вкъщи. Особено първокласниците, не е обосновано да се плаща с психиката, първите и най-важни семена на грамотността. От 5 клас нагоре е приемливо като алтернатива в трудната ситуация, но за малките напълно не!

167

до непопулярното

преди 3 години

Случаите на заразените спаднаха, защото спряха някои ученици.Сега пак ги връщат. Убийци! Защо ги връщат, като от понеделник пак ги спират?Именно за да има повече заразени и да се вземат повече ?. Тук-таме някоя суха съчка ще изпука - голяма работа!

166

...

преди 3 години

Кви строги мерки кви 5лв. Един здраво мислещ човек знае че всичко с тази корона вирус е един голям цирк. Всичко е с цел фалити на дрвбен и среден бизнес и целия свя т да станат роби на големите компании да жачкат колкото да преживяват

165

Анонимен

преди 3 години

При въвеждане на строги мерки ефекта се наблюдава след около 2 седмици, поради това че тези които се заразяват в този момент или малко преди него проявяват симптомислед около 7-10 дни. Не може да се очакват и никъде по света няма мигновенни резултати.Това не става с магическа пръчица.

164

Факт

преди 3 години

Сега излязоха данните в сайта на НСИ за починалите през втората седмица на ноември 2020 година (9-15 ноември) - общо починалите през седмицата са 3852 човека, а в предишните пет години (2015-2019) починалите през тази седмица са средно 2096,6 човека. Сега са с 84% повече, почти двойно повече.

163

Анонимен

преди 3 години

Ах как я харесвам тази хубава българска дума локдаун.

162

Програмист

преди 3 години

Кво ревете? Ами да си бяхте носили маските. Сега малко стоене в къщи и глад ще ви понаучат да спазвате мерките. И ако това не ви вразуми - още мерки.

161

Анонимен

преди 3 години

Отговорът на този въпрос е в пряка връзка с мистериозното изчезване на ВСИЧКИ други болести и причинената до тази година смърт(между които водещи бяха сърдечносъдовите и ракът).Къде изчезнаха всички тези болни(и от много други заболявания)?!Заболяванията изчезнаха,но умиращите хора не са и точно поради тази причина те(и всички други),ще продължат да умират от УНИВЕРСАЛНИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА УВРЕЖДАНИЯ НА ВСИЧКИ ОРГАНИ И СМЪРТ,КОВИД-109?!ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И УНИВЕРСАЛНОТО ПСИХЯСВАНЕ НА ЧОВЕКОПЛАНКТОНА!

160

Мен

преди 3 години

Нищо не спада, просто на хората не им се дават пари за пср и искат да си обикалят свободно без карантина. Около мен всичко живо болни, ходи си на работа, пазари си. Половината са положителни с антигенни тестове

159

bihtishen

преди 3 години

До Непопулярно мнениеНе е много важно колко са заразените, а колко са хората в болница или с необходимост от болнично лечение. Няма лекари просто.

158

Найденов

преди 3 години

Нали пробвамхме тоя номер. Бяхме затворени три месеца, не ходихме на работа, заплати- 20% намаление, а някъде и нищо не са получавали. Вирусът изчезна ли? Спря ли разпространението му! НЕ!!!! Пак ли да ппробваме тоя експеримент? Ама сега сметките за парно и ток са в пъти повече. Колко от нас ще издържат? Да не говорим, че всеки има поне един голям кредит!

157

решението

преди 3 години

До и те такаи в коя страна помогна локдауна ?

156

Хекимин

преди 3 години

Хекимините по соца и хекимините днес не се различаваме. Все сме галеници на властта. Но днес просто сме много алчни. Алчни и ревливи. Ревем от алчност. Искаме още и още, и още. И ще искаме още. Да живей пандемията.