135

Корав като тръба

преди 3 години

Спомнете си какво са правили спартанците и не се питайте защо поколенията им са били здрави и жилави.

134

НЕКОЙ

преди 3 години

Коравият като скала е прав. Аз само ще добавя: "Животът не е за всеки". Природата е създала регулаторна система от вируси, бактерии и прочие болести, за да жъне слабите индивиди.

133

Анонимен

преди 3 години

Кво значи тва строги мерки ?

132

До тонката

преди 3 години

Педроти вожда да не те карантинирал,гледам веки драштиш и през работно време?След карантината обаче идва Метлата и големият Глад!

131

КОРАВ КАТО СКАЛА

преди 3 години

По-корав съм от Клинт Ийстуд. А не като нежните НПО драскачи дето ако им кихнеш в лицето падат по гръб и ако не се удавят на момента умират от страх след три дни.

130

Втанас Аелмазов

преди 3 години

Хипохондриците на тръстиката и пълен локдаун с вечерен час само за тях.

129

Атанас Велмазов

преди 3 години

До КОРАВ КАТО СКАЛАКаква скала, ти направо си джедай приятелю. Сигурно имаш повече мидихлорини от учителя Йода. Аз ако изпълня и половината от твоята програма ще се събудя откъм корените на тревата. Достоен си за премиер на тази държава.

128

Локаут и бедност

преди 3 години

Нито мерки, нито затваряния, нито локдауни ще решат проблема. Те само ще отложат във времето неизбежното. Предпочитам всичко да стане бързо.

127

КОРАВ КАТО СКАЛА

преди 3 години

Като си рехав ще пукнеш въпреки локдауна. Естествен подбор, жалкарю.

126

Тонката

преди 3 години

Бойко с джипа индиректно прегази целия протест на Фигуранта и Черепа:):):)Ама яко го прегази:):):)няма катуни,няма палатки няма Орловград Протест Блокада:):):):)

125

КОРАВ КАТО СКАЛА

преди 3 години

Преди две седмици бях на кръчма. Тържество 30 човека. Яко чалга кючеци, напих се като ***, изпотих се, излезнах по риза на студа. Настинах. Спах на неотоплено таванско помещение с едно одеалце. Доизмръзнах като куче. Разболях се. Две седмици кашлях. Не пих лекарства, само чай. ПСР тест - отрицателен. Долу мерките и простотията на разни Велмазовци и други соросотроолове!

124

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Габрово,Казанлък,Хасково,Шумен,Велико Търново,Ловеч,Враца,Монтана,Силистра,Кюстендил,Шумен ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)УБРЕЕЕЕЕЕ БЕЕЕЕЕ:):):) *** мамави глупава айде да бегаме от тука:):):)

123

Тонката

преди 3 години

Каква свобода бе. Аз съм си добре в къщи и нищо не ми трябва освен кофа под клавиатурата.:):):)

122

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Габрово,Казанлък,Хасково,Шумен,Велико Търново,Ловеч,Враца,Монтана,Силистра,Кюстендил,Шумен ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

121

Тонката

преди 3 години

Бойко мина на сухо с 200 Майките от системата,Орловград-Протест Блокада и све протестиращи:):):)Натика ги по сайтовете да само да пишат и да се оплакват като девойки:):):)Нали ви казах че ще ви разгромя:):):)

120

Калигула

преди 3 години

Един въпрос с повишена трудност към тези, които желаят още по-строги мерки с надеждата да не станат частица от тези 4% смъртни случаи в света - Колко струва свободата ви?

119

Анон

преди 3 години

Не е страшно, че сте прости. Скоро като пуснат вечерни часове, полиция да ви гази, не можете да мръднете без ваксина, без да кажете на властите къде отивате, като инсталират в дома ви насилствено камери, ще разберете жалкия ви страх докъде ни докара. Когато виждате как пламъка в очите на децата ви изгасва бавно ваксина след ваксина, как паметта ви бавно изчезва, как мозъкът ви спира да работи и половите клетки също. Може би тогава ще си кажете бре май ни лъзнаха и юксел просто беше платен актьор

118

доктор Сапунджиев

преди 3 години

След кратък преглед установих че Тонката е нов щам на Ковид 19. Не е страшен, но мирише неприятно, затова носете маски когато общувате с него.

117

Втанас Аелмазов

преди 3 години

Аз съм хипохондрик и си инжектирам белина през скафандъра, маската съм си я накиснал в солна киселина, а на главата имам станиол. Чест и адмирации господин Борисов заради вас ще изпия литър хлор и ще се прочистя вътрешно.

116

Тонката

преди 3 години

Деса от Дулово си е най-добре :):):) Вече е дезинфекцирана:):):) Всеки момент ще открие огън:):):)