49

Офф

преди 3 години

" държавата ще фалира" , ако няма здрави и трудоспособни хора и продължи увеличаването на смъртните случаи тогава държавата ще фалира. Икономиката се гради от трудоспособното население. Исканията на ковид и, д,и ,о ,т,и, те, са не съществени и не значителни за милиони българин. Не е демократично сеещите зараза , да ни налагат техните виждания, ние НАРОДА ще решим кой и как да ниуправлява на редовните избори до година.

48

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм против ретроградния Меркурий, ама на...

47

Заразителите

преди 3 години

В пандиза за предумишлено убийство. И да бачкат там, не да лежат.

46

Съгласен

преди 3 години

Мерки трябват, но да се помисли и за оцеляването на хората. А не да се наливат пари в "бизнеси" за да не им намалеят печалбите. По-важно е хората да има какво да ядат а не дали собственика на заведение ще си смени ЖИПА с по-нов тази година и ще тунингова к-вата си.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "да мрем от глад и студ" и що мреш и студуваш? Задавал ли си си такъв въпрос, ако да отговори си, ако не тичай да се стоплиш.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "доста ги спъва факта че имат деца" Що за баща си бре, варианти бол - роднини 1-2 коляно (ако не си се скарал с тях), детегледачки (ако не си в дългове за фолфаген) и гледай го ти като нямаш работа (ако не си наркоман). Превърнахте у-щата в детегледачници хай си.... .... .

43

до 49

преди 3 години

А хора които умират по линейки, няма места да ги приемат в болниците и умират по стълбите, за това против ли си или си за. Никой не го *** и най-вече роднините на всички починали.. вдигаш ли ръце за малкия си или не вдигаш, че не можел да ходи на градина. аре баста, амеба

42

Анонимен

преди 3 години

протестър ли е, *** тестер ли е, само черепа си знае.

41

Анонимен

преди 3 години

Мерките е нормално да се оценяват според тяхната ефективност, а не по строгостта им. Според мен мерки няма, защото не се осигурява изпълнението им, а и се пропускат два основни източника на заразата - обществения транспорт, който трябва са се спре и идващите от чужбина, които трябва да минават през задължителна карантина на специално отделени за карантината места.

40

Анонимен

преди 3 години

В този час всички,които са на работа утре са по леглата!!!Само б.анда платени с.лабоумници пишат ли пишат!!!Това нищо няма да промени,не го ли разбрахте???Този който ви плаща е пътник.В момента в който ни затворят отново с тази власт е свършено!!!В другите нормални държави налагат мерки но и дават солидни социални помощи!!!Тук ние заради тия с.л.абоумници-самоуправници да мрем от глад и студ ли бе пишман *** неграмотни???За вас само с мотиката напролет и на полето!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против мерките. Особено ако затворят детските градини - вдигам ръце и няма да гледам малкия. До сега съм се мъчил с него, защото жената е на първа линия, а ми намаля работата в частната практика.Е, да, ама - не. Прибирам жена ми в отпуска, да си го гледа. И други колеги са по същия начин, доста ги спъва факта че имат деца, а правителството действа все едно са ни осигурили персонални бавачки и учители за всички...

38

Анонимен

преди 3 години

протестърите разнасят само ковид по жълтите павета.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ОРАТА СА ГЛАДНИ И ОЗВЕРЕЛИ" Като са гладни що замерят яйца, риба и черен хайвер. Бегом санитарите да бришат цокалото.

36

До 38

преди 3 години

Но и страхливи !

35

търся

преди 3 години

Номера на президенто ,да ми прати дрона с кинтите към шкафчето ,че да има за локдауна ...

34

do40

преди 3 години

Вземи се ограмоти малко какво значи 'фашизъм' че ти го проповядваш. Илитерат.

33

Анонимен

преди 3 години

Ай колко мераклий за санитари, обслужете хората бързо и качествено.

32

Патриот

преди 3 години

от гладния български народ и американските ви бодигаордове не могат да ви спясят!МЕРКИ ДОЛУ!МАСКИ ДОЛУ !,ТИКВА ДОЛУ!ФАШИЗЪМ ДОЛУ!

31

Анонимен

преди 3 години

Ами освен да биете всички гладни, като в Индия и Китай.То на гербавите това ще ви е решението, ясно е.

30

Анонимен

преди 3 години

ОРАТА СА ГЛАДНИ И ОЗВЕРЕЛИ