89

Анонимен

преди 3 години

Вашият шоп от Банкя ... Нашия шоп от Банкя е избран на демократични избори от народа ... ако не ти изнася - бой и в затвора за такива като тебе !

88

ОГРОМНА ШИЗОФРЕНИЯ Е

преди 3 години

ТОЗИ ПРОТЕСТ...нещо започнах да се обърквам, те протестираха, че вирусът е политически и управляващите искат да затворят устата на народа и сееха заразата на воля, после, че се затварят градове и квартали, след това горяха маски, а сега че мерките са закъснели и пак сеят заразата, някой е напипал биполярно разстройство.

87

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

За отровното трио... - няма угодиО...

86

Анонимен

преди 3 години

Вие от ГЕРБ+ВМРО+Воля+ отпадъците от БКП сте много интересни: доведохте държавата до фалит и сега Радев ви е виновен. Та вие не му давате да диша, а го обвинявате в бездействие.Вашият шоп от Банкя изтърва нещата и свитата не-ка-дър-ни- ци около него: Цв.К., Сачева, Валерчо, Затворникът, МВР, МИ, МЕ и т.н. Трябваше още преди месец да забраните публичните изяви, а вие допуснахте прости хора да се развихрят и да правят каквото си искат. Сега болниците се препълниха, а оная с косата коси наред.

85

Анонимен

преди 3 години

А Радев къде се скри ?Ами Деса ?!

84

Анонимен

преди 3 години

В други държави въведоха 100 пъти по-тежки и строги мерки.Стига сте хленчили.Отивайте в Русия или Венецуела.

83

Влади

преди 3 години

Един хубав бой по дървените им глави+яки глоби и само на протестъри ще ми станат! Стига слободия, ние ще спазваме мерките, ще се ваксинираме, а те не - били против, имали право на протест. ПРАВОТО НИ НА ЖИВОТ Е ПРЕДИ ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРАВА!

82

Анонимен

преди 3 години

Вечните мрънкачи ...20 платени протестъри не са целия народ ;)

81

Анонимен

преди 3 години

На гробищата има професионални оплаквачки. Плащаш и те реват.Тая шепа глупци на жълтите павета са професионални протестъри. Плащаш и те протестират.Докато има кой да праща ще има и оплак... Пардон, протести.

80

Анонимен

преди 3 години

Тея пък контра на всичко ! Алоопууууу,***,кой си мислите,че ще управлява,който не би предприел мерки бе,каиши ?!Или вие сте вечна опозиция !??

79

+Вечен покой+

преди 3 години

До ШмекерТихо глупaв!От такива смелчаци и ние вече изнемогваме, няма персонал.

78

Протест исрещу Радев

преди 3 години

Днес имаше и протест срещу Радев от превозвачите за наложеното от него вето, но там са участвали повече от 20 човека и затова не се отразява !

77

Къде е Радев ?!

преди 3 години

Къде се скри Фигурантът Радев ? Като има да се решава някакъв проблем и той се скрие като мишка - истински Фигурант !

76

Анонимен

преди 3 години

Пак ли 20-30 човека си изкарват прехраната с участие на платени протести ?

75

Анонимен

преди 3 години

'' Протестът срещу властта: Против строгите мерки сме! ''...................Ако нямаше строги мерки, протеста щеше да е - за строги мерки ... толкова са предвидими, че чак са смешни.

74

въпрос

преди 3 години

-Колко книги е прочел ББОтговор-Той може ли да чете?

73

Анонимен

преди 3 години

В животновъдството обявите за работа не са спирали. Наемат дори без опит и поемат обучението. Обадихте ли се там, не съм чул някой да са го върнали?

72

Анонимен

преди 3 години

До Шмекер 80 Като ти гледам писанията , изказа , не е много сигурно , кой е социопатът

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86 Късно е , протестърите от егоистични и користни цели разделиха хората То какви ли не се изредиха , с какви ли не искания . И накрая едно голямо нищо . Какъв е смисълът да се правят избори през февруари , а не през март . Не споделям вижданията нито на Х.Иванов , нито на Гошко боеца , защо да ходя на протестите им . Утре , ако влязат в НС пак ще се прегърнат с Борисов , а аз - пак излъган Няма как да стане

70

Анонимен

преди 3 години

В сряда всички нормални да заповядат на жълтите павета. Ще закриваме цирка.