69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81 Тези лекари може би лекуват в съвсем други условия Ако 1 лекар и 1 сестра се грижат за 30 болни на дежурство , дали биха писали подобни неща.А какво да кажем за болниците останали без физическо присъствие на лекари , където физиотерапевти, доброволци и лекар с онлайн консултации от друг град провеждат лечението на хората

68

Анонимен

преди 3 години

Протестирате си тъ..паци, нищо не постигнахте сега пак така. Поне да се намръзнете едно хубаво. Който е за строги мерки да цъка на Червен палец!!!

67

пена

преди 3 години

"Пепе: ама ти ако чакаш Боко да те спаси си купи ковчег като мене" - Боко и да не ме спаси, поне няма да ме утрепе само за да ми покаже колко зле съм живеел и как мафията ми съсипвала живота. И защо трябвало задължително да гласувам за поредните да-българи, "спасители", "божковчета" и т.н.

66

Анонимен

преди 3 години

40 000 лекари от цял свят вече се организираха срещу драстичните мерки. Търсете в тюба Prof. Bkakdi преди да са го изтрили, или в гугъл Bulletin WHO COVID-19 IOANNIDIS за актуалната статистика.

65

Шмекер

преди 3 години

А да дишаме може ли? ***, който го е страх от мечки не ходи в гората! Самоизолирайте се ( гледам последните седмици мишкарите са по дупките) ,карантинирайте се,гръмнете се ако щете ...Но не ни занимавайте с глупости ,МОЛЯ! И ПО ЕДНА МАСКА ЗА ВСЯКА СТАЯ! ЗА ТОАЛЕТНАТА СКАФАНДЪР! Крийте се ,треперете ,снижавайте се ...ОСТАВЕТЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА да работят ,а децата ни да учат и контактуват . Социопати!

64

Анонимен

преди 3 години

Пепе: ама ти ако чакаш Боко да те спаси си купи ковчег като мене..

63

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точка Ми това не е вярно, това са тролски извъртания, социологическите проучвания показват че хората одобряват до сега мерките каквито са. Само мързеливите не искат да ходят на работа.

62

Анонимен

преди 3 години

До Един от ГерманияПрав си, но какъв е прблема? Крайно време е самозабравилите се консуматори да се кротнете. Понеже не разбирате с добро, затова ще стане с лошо. Няма неясноти по въпроса.

61

пепе

преди 3 години

Тия б*клуци си правят ковид партита от месеци. Горят маски и не спазват никакви правила. Мрънкат против всички мерки. И накрая пак ще ревнат че ББ бил лично отговорен за многото заразени и починали. Жалки ***!

60

Анонимен

преди 3 години

Лека и пръст мир на душичката и на Баба Ванга , беше казала че хората че мрът по улиците като мухи....Те го те Дийде....

59

Анонимен

преди 3 години

Единствено ме е страх от СТРАХА ! Панакьосаният човек загубва способност да разсъждава и следва безропотно всички заповеди и наредби.

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко беше работил на трудов договор и се беше осигурявал на реалната си заплата, вместо на минимална, и на теб щяха да ти дават социални помощи.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ""Аз съм против мерките. Особено ако затворят детските градини - от къде на къде ще получават заплата без да работят и при това системно е така от една година на практика е така.

56

Един от Германия

преди 3 години

Не само българското правителство, но и почти всички други следват една АГЕНДА, краят на която ще бъде трагичен за повечето от нормалните хора, след което е заплануван обществен и икономически RESET. Памдемията си я има, но се използва умишлено за изкуствено създаване на световна криза. Все пак, ББ удържа доста дълго, Меркел от 1.11. въведе локдауна, сега ще го продължат до Март, с малко прекъсване по Коледа (срещи до 5 възрастни).

55

Анонимен

преди 3 години

Държавата няма да фалира. Разни чалготеки, кръчми, молове и магазинчета "за 1 лв." не са държавата. Те и без това не внасят никакви данъци и осигровки. С тях и без тях е все тая.

54

Анонимен

преди 3 години

До Заразителите сте вие и ще хвърчите в бездната когато ви дойде времето и в ада ще горите до второто пришествие. Вие сте сатаните и вие сте заразителите.

53

Анонимен

преди 3 години

До Офф Няма да има редовни избори догодина това мога да го кажа още от сега и бас ловя.

52

Анонимен

преди 3 години

Неделя: ЗАЩО НЯМА МЕРКИПонеделник: ПРОТИВ СТРОГИТЕ МЕРКИ СМЕЧервени трагедии.

51

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, бабикянци! Кога нападнете Нагорни Македол?

50

Анонимен

преди 3 години

Нали вчера ... ВЧЕРА бяха срещу липсата на мерки. Това щеше да е смешно, ако не беше безумно тъжно