163

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Държавата отнема на тези хора прехраната. Редно е да им осигури прехрана в замяна. Не става въпрос толкова за собствениците, колкото за работниците им. А за доставчиците им?А за производителите на храни и напитки, и други консумативи които също търпят загуби?. Едно заведение не храни само собственика си, но и още десетки други служители, доставчици и т.н.

162

До БИЗНЕСА

преди 3 години

НЯМА СТРАШНО ДА ФАЛИРАТЕ! БИЗНЕС предприемачи не може до гроб да работите едно и също дето сте свикнали. Хората си губят работа и почват нова. Вие почнете нов бизнес. НАПРИМЕР МОЖЕТЕ ДА Отидете по селата и започнете да произвеждате храна, за да не внасяме от чужбина на хиляди километри.

161

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Ами разсипването на хорския бизнес си има цена. Прави са хората да настояват за компенсации за пропуснати ползи. Пък и наемите и заемите си вървят, а банката не се интересува, че на здравния министър му е дошъл мензиса и е решил да блокира държавата, защото някой т-пак (240 т-пака всъщност) му даде тези правомощия.Чудя се още как никой не е започнал да съди държавата за обезщетение.

160

СМЕНЕТЕ СИ БИЗНЕСА!

преди 3 години

Комунистически бизнесмени са това петилетки държавно осигуряване изкуствено поддържане на губещ бизнес. КЪДЕ ОТИДЕ СВОБОДНИЯ ПАЗАР и правото да фалити? Бизнеса трябва да се адаптира и сменя нещо като губи сменяш работа и бизнес нишата.МНОГО ИЗЛИШЕН БИЗНЕС ИМА В БЪЛГАРИЯ. Кръчмарство и туризъм и услуги за весебли на това не може да се крепи цялата икономиката на никоя "читава" държава. ИЗЛИШНИТЕ ХОРА БИЗНЕСА ГИ УВОЛНЯВА --- А СЕГА ИЗЛИШНИЯ БИЗНЕС КОЙ ЩЕ ГО ФАЛИРА? Не са свещени крави?

159

Анонимен

преди 3 години

Тия па. Въибъ в кръчмарите шугави.

158

въпросче

преди 3 години

ама на кои заплати , тези които сте обявили или плюс тези които давате на ръка ( не обявени ) ?

157

Анонимен

преди 3 години

Народът в никакъв случай не трябва да се бунтува срещу мерките! народът трябва да иска съд и конфискация на милионите ограбени от всички мутри на прехода! Всички тия *** имат вили за милиони по драгалевци, бояна и къде ли не, а същевременно ги лекуват с най доброто лечение, а народът умира. Народният гняв трябва да е срещу тях, а не срещу мерките!

156

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ревали бе смешници . Да не страда само вашия бизнес ? Като карахте нови мерцедеси от пиене по цяла вечер нере3ахте? Оправяйте се това е война .Да не е концерт пожелание .

155

Анонимен

преди 3 години

Парите ще дойдат след конфискация на цялото престъпно придобито имущество на Пеевски, Домсучиев, Гергов, Маджо, Маргини, Гриша Ганчев, Доган, Христо Бисеров и т.н. Може да се комбинира и с публични екзекуции. Иначе мерките са правилни, защото заразата е факт и мизерните ни болници не могат да лекуват обикновения народ! Народът трябва да иска МЕРКИ и КОНФИСКАЦИЯ!

154

Анонимен

преди 3 години

Бабите се научиха да шият маски, за да препечелват по някой лев щот така и така някакви сериозни помощи не получиха. Тия не беше 60/40 не беше намалено ДДС и пак реват.

153

Анонимен

преди 3 години

Ебиги чалгарите, дайте пари за лекарите!

152

Анонимен

преди 3 години

Това е един рекет за изкуствено поддържане на бизнеси, от които няма нужда с парите на данъкоплатеца. За жалост не се очертава в близките месеци да има голяма нужда от подобни "бизнеси". Това е природен закон в момента не знам на кой се сърдят. Да проявята малко "бизнес мислене" и да реинвестират в нещо или да си скътат парите, защото в противен случай това е изкуствено поддържане на мъртвец.

151

Анонимен

преди 3 години

Мерките 60/40 и намаленото ДДС бяха, за да се подготвят тия за втората вълна, а не да купуват поредното порше на поредната ***, която им се е залепила. Който както си го направи.

150

Българин

преди 3 години

И без заведения можем да живеем. Никакви ултиматуми.

149

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Ега фалират всички МУТРИ с стези КЛОАКИ наречени заведения! Очкавам и онези с апартаментите ново строителство също да гризнат дръвцето! Четсито на всички чалхари уи БАЛЪЦИ! Долу герП [С*]

148

Анонимен

преди 3 години

Аз съм не се бойте!

147

Анонимен

преди 3 години

Чухте ли ееееей?!

146

Анонимен

преди 3 години

Бууум!

145

Анонимен

преди 3 години

Дръпнах ударнка!

144

user

преди 3 години

Като намалиха на 8% ДДС-то не се ли усетиха, че ще дойде и 2-ра вълна?! От къде да дойдат тези 80%?!Защо тези на полето не искат да им осигурят 80%?!