183

пияница мистик

преди 3 години

Значи да ви го обясня простичко: Ако селския бек с джипката клекне пак пред мазнокосия Сандокан и му даде и тая аванта, след като им намали ДДС-то, а те вдигнаха цените ще стане следното. Затварят със закон заведенията заради Ковид. Сандокан уволнява всички или ги пуска в неплатен отпуск, а Боко тулупа ще му изплаща 80% от заплатите на уволнените служители, като Сандокан ще каже че е имал 200 служителя в заведение по на 3000лв заплата

182

Друг Помнещ

преди 3 години

До анонимния с цитата за егоизма 226: това звучи хубаво, ама не е верно. Нали една великанка препоръча като няма хляб да се ядат пасти... и главата и се търкулна.

181

Анонимен

преди 3 години

Сервитьор, касиер, барман се става с обучение за два часа и после е на линия. За лекар зависи от специалноста да необходими 6-8 години, за учител 5+, за така хулените програмисти 5+ и още куп денонощия пред екрана.

180

Друг Помнещ

преди 3 години

Това го знаеме: болен здрав носи.

179

хахаха

преди 3 години

този бизнес колко плаща на персонала? ще приберат парите и нищо няма да дадат на хората.

178

Анонимен

преди 3 години

"Голямата опасност за семейния живот се намира във всяко общество, което се покланя на удоволствието, комфорта и независимостта. Тя е залегнала във факта, че хората затварят сърцата си и стават егоисти.

177

Анонимен

преди 3 години

Всеки иска, ама никой не предлага кое от де да дойде. Дори да не крадът гербавите (малко вероятно), хазната не е бездънна. Всеки трябва да поеме по малко от тежестта на това всичко да се затвори - не на едни търтеи да им вдигат заплатите с по15-20%, други да се чудят как да вържат двата края.

176

)))

преди 3 години

Принципно така е правилно да бъде. Не убиваме от глад едни за да спасим от вирус други. Хайде сега от бранша да обяснят как да им се осигурят 80% от заплатите, като всички в този бранш са осигурени на минимална заплата????

175

Анонимен

преди 3 години

Къде е Бойко да им каже, че могат да станат овчари или да садят картофи, както посъветва безработните студенти?

174

българин

преди 3 години

Кръчмарите винаи са били презирани.И с право.Кръчмарство не е нормална работа/бизнес/,и измамничество.Освен това кръчмите и кафенетата правят човека мързелив.На Запад заведенията имат посетители 2 дни в седмицата-почивните.Защо реват кръчмарите.Защото не дават 1 мв на държавата,и всичко си слагат в джоба.Със закон да се определи на колко населенеие ,колко заведения да може да се отворя.Кръчмите са най-малката необходимост на хората.

173

Наблюдател

преди 3 години

Няма вечен бизнес. Да се преориентират към друга ниша. Производство например. Поне да има някаква полза от тях. То в нашата страна всеки втори *** ресторантьор стана. Иска да работи при 500 % печалба, ама филма свърши. Както се казва кой е*ал, е*ал, кака се ожени :)

172

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

А не искат ли 99 процента...

171

Анонимен

преди 3 години

Защо всички ние, с нашите данъци, да плащаме на бизнеса, който криеше данъци ...?!

170

помашки мелез

преди 3 години

Мазната дълга коса, кога ще се изкъпе?

169

manwithnoname

преди 3 години

Значи последните 7-8 години толкова заведения и всевъзможни изгъзици се навъдиха, че думи нямам и преди да се появят си ми беше екстра. Сега всяка *** отваря фризьорски салон или солариум всеки дришлио - фитнес или клуб. Еми фалирайте всички и ходете на борсата-точка или започнете неква по-обществено полезна работа. И онзи с дългата коса ако може да не го показват по никоя тв, крайно неприятен тип.

168

пияница мистик

преди 3 години

Искам банкянския *** Бойко Борисов да ми осигури 80% от харчовете на месец за водка "Белуга", защото цената и от 100лв скочи на 130 и не е честно. Току виж съм фалирал след 5000 години ....хахахахаха :))))))

167

Batman

преди 3 години

Абе за Банките никой нищо не пита. Защо не опростят заемите на всички? :) Банките не се ли интересуват от здравето на хората? Защо Банките ще работят, а заведенията не? Какво е това? Ние можем и без банка, като нямам пари - за какво ми е банка?

166

Шмекера

преди 3 години

Заведенията ли са най-важните в България? За училищата толкова не се иска, за културата, музиката, фолклора, ЕЗИКА?!?!? А те, щото кифлите не могат да готвят и ще умрат гладни, за това е цялата работа.

165

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да ядете по едно вафла мура. Лекарите са по- важни от вас.

164

Предложение

преди 3 години

Българи! Сънародници!Съгласни ли сте, всеки, който има бизнес, в който нямате лично участие и не ви засяга пряко, да бъде разстрелян?Защото от коментарите ми се струва, че е така!Да застреляме всички, които от едно мизерно кафенце с три маси са станали (според вас) милионери и си купуват нов джип на всеки 3 месеца!Врагове на народа такива!