243

Насила ли си строиха

преди 3 години

хотели тези мушмороци и котараци дето бетонираха море и планина.

242

Нека скачат

преди 3 години

По добре те да скачат А не бедните хора да скачат в гроба заради тях!!!!

241

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви е длъжен, вие намалихте ли цените при 9% ДДС?

240

Анонимен

преди 3 години

Дрогата спря, к*рвите също, НАП натиска еми нормално е да реват и аз искам заплата 3000 лв. ама бачкам за 1000 извън София.

239

Скептик

преди 3 години

Чакай сега. Живеем в пазарна икономика. Когато Костоф ви каза че ще става само ресторантски туризъм почнахте ли да изкупувате терени и да правите хотели и заведения на кредит. После вземахте ли фондове евро пари? Е аз тогава не изкупувах и не правех ресторанти и хотели и не съм получавал евро фонд. Сега си сърбайте супата.

238

Анонимен

преди 3 години

намалиха им ддс-то ама цените все същите в ресторантите, че и по-нагоре!айде стига са ревали...

237

Же

преди 3 години

Не ви ли е срам бе изедници такива. С какво сте допринесли за това общество та пари ще ви се дават? Та нали тия пари са мойте, неговите и на всички който плащаме данъци в тая държава бе алнкьоо. Та нима заслужаваш нещо? Та нали всеки който ти работи го крадеш та за теб да има. Лъжеш държавата като не плащаш осигуровки та и тоя дето ти работи после и пенсия не може да вземе. Ти ли чакаш а? А сега се сети къде искам да ме хванеш, та и ти да поработиш нещо ама и за това не ставате....

236

Словянин

преди 3 години

Ресторантите и кафенетата са вредни. Предлагат стоки 5-10 пъти по-високи от реалната им стойност. Хората се пропиват и оскотяват. И оглупяват.

235

Анонимен

преди 3 години

Днес се опитах да си взема макдоналдс за вкъщи. Влязох в заведението и поисках детско меню за вкъщи. Не можело. Питам ги да дойдем цялото семейство да правим калабалък ли или да купя същото ала опаковано за вкъщи. Не може, само ако съм в кола на драйв или съм разносвач. Искат 80% помощ ли? Не може! Щом изнудват хората, щом ни принуждават да седим в ресторанта, тогава 0% помощ. Колкото те помагат, толкова и хората ще им помагат. Щом съботират мерките, тогава ние съботираме тях.

234

Ник

преди 3 години

Всички сервитьор, бармани и др. , начело с немития с маната коса, на опашка могат да станат доброволци в Ковид отделенията в цялата държава. По този начин ще се реши проблема със затворените заведения, а и всеки ще получава по 1000 лв. за първа линия и няма да останат без пари в тези трудни времена. По този начин по голямата част от персонала Ви ще взима доста повече пари от тези, на които ги осигуряват. Никой нормален обикновен човек не се е засили да ходи в ресторантите Ви в тези времена.

233

Анонимен

преди 3 години

Когато забраниха пушенето беше голямо реване! Сутринта едни вечерта други-ФАЛИРАМЕ! КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СВЪРЖАТ КАСОВИТЕ АПАРАТИ С НАП -ПИСЪЦИ!НАМАЛИХА ДДС ,СЕГА И заплатите да подсигурим от бюджета! На борсата и преквалификация платена от държавата! КОГАТО КРИЕХТЕ ДАНЪЦИ БЕШЕ ДОБРЕ !АНДРЕШКОВЦИ СМЕ КАТО НАЦИЯ!

232

12

преди 3 години

На колкото се осигурявате,толкова и ще получите.

231

анономен

преди 3 години

Винаги ще се намери кой да прави кафе или да сервира. Виж стругари няма, заварчици и т.н.. Държавата да плати за преквалификацията на този, който иска. Другите като искат да сервират кафета или щембе чорба.

230

Q

преди 3 години

Е, какво ще дават на персонала? Те дават минималната, а под масата останалите. Значи държавата и да помогне персоналът пак няма да е доволен,защото ще получи много по малко отколкото е получавал преди. Те повечето за това реват.

229

Анонимен

преди 3 години

Специално за тези имислих нова дума ЧАЛГАРОПИТЕЦИ

228

Анонимен

преди 3 години

80% от заплатите, ей така, на готово.Ехааа.Този бизнес умря. Създайте си друг.Как фалираха масово магазините през 1997-1998 г. по време на най-големия фалит на държавата от ново време.Поогледахме се, поослушахме се, помислихме и сменихме бизнеса.Сега младите сте по-умни и образовани.Ще измислите нещо.

227

Наглеци

преди 3 години

Нагли кръчмари !!!

226

Наглост безпределна

преди 3 години

Наглост безпределна !!!! Хората измират тия кръчмари по цял ден ревът и ни занимават със себе си !!!

225

Анонимен

преди 3 години

Предлагам 150% да поеме държавата.Така не само няма да са на загуба, а ще са и на печалба Затворете ом кочиноте.Един коментар по-долу е прав ако за месец, два не могат да се справят по-добре да фалират явно не са за тази работа.

224

Наглост безпределна

преди 3 години

Наглост безпределна !!!! Хората измират тия кръчмари по цял ден ревът и ни занимават със себе си !!!