221

Анонимен

преди 3 години

- "Локдаун! Локдаун!" - викаше баба Кера, докато затваряше овцете в кошарата.

220

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме как Фигуранта си носи с удоволствие брачната халка на пръста, а Боко нема такава.:):):)

219

Явор

преди 3 години

Получава се така, че ние си играем на слагане на карантина и след това на нейното падане. Има карантина, не се срещаме, вирусът се ограничава, няма карантина, срещаме се, отново се увеличават случаите. През юни така стана. Двуседмично затваряне, след това разхлабване на мерки с дистанция е най-разумната мярка. Няма да се претовари здравната система, от тази гледна точка мерките са добри, но икономиката ще пострада. Слабо е правителството и не знае как да действа.

218

Анонимен

преди 3 години

Кабинетът винаги е мислил някак си квадратно. На сектори.

217

Долу Маските!

преди 3 години

Единствено ме е яд, че си внасям всички данъци и осигуровки, въпреки че имах възможност да ги укрия. Тази държава, която може да си позволи втори локдаун, очевидно е изключително богата и не са и важни нашите данъци. Надявам се, най-накрая да фалира окончателно, за да остане като пример, какво се случва, когато оставиш Икономиката на заден план-мизеря и разруха.

216

Анонимен

преди 3 години

Затворете всичко инъче файда няма. По къщите ,при тъщите. И след две седмици който оцелял ,оцелял.Или ние или ковида мръсен.

215

Цецо върни се ГЕРБ

преди 3 години

Спасението за Борето е само и единственно даже очен онлъ, и нур е Цецо-асансьорчика.Това е най кадърният кадър който е работил за Борето.Цецо може всичко защото малко знае и пробва да пуца в три Ди пространството със всички известни, неизвестни разработени и неразработени системи.Най вече Цецо знае кои е ГЕРБ са предателите, мръсниците и мутрите

214

Анонимен

преди 3 години

Болен ми лежиБойко Балканския паток

213

Анонимен

преди 3 години

До МангъровМангъров скъса на Бойко дипломата

212

Мангъров

преди 3 години

няма ли най-накрая да си скъса дипломата? Може и Вълчев да се присъедини към него.

211

Анонимен

преди 3 години

СТРОГИ МЕРКИ СРЕЩУ СОЦИАЛИЗМА! БОЙ И СТРИГАНЕ!

210

какво сравнявате с

преди 3 години

Европа ? Та там на насилствено оставените без работа им се помага ! Е те това е разликата Тука няма да има никаква ,ама никаква парична помощ ! Не му слушайте глупостите по телевизора и приказките за раздадени милиони !

209

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211 Че то поробването е започнало преди доста време - с развитието на банковата система Обикновеният човек отдавна е роб на системата и на тези , които я ръководят

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 212 Картинката не е такава. Все едно идват зомбитата

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 207От кога имаме икономика ? Кажи нещо да се произвежда в БГ, освен някакви цехчета за дрехи и химия, които се водят заводи или предприятия :))) Аз знам за едно предприятие което прави пари, но и там им съкратиха персонала:) Жокер - Казанлък :))

206

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА!!!!!

205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 207 Икономика без хора пак не ставаЗдрав човек може да сменя работи , да търси изход и т.нУмрял човек не може да направи нищо

204

Анонимен

преди 3 години

Поробването на света върви по план. Да живееят Борисовците! Така винаги ще има какво да крадат технократите, които ще вземат хляба на бедните и правата им, естествено за тяхно добро. Прости хора, ей!

203

Анонимен

преди 3 години

Ако някой мисли ,че може да предложи други адекватни мерки за справяне с епидемията , да казва. При условие ,че не се различаваме по нищо от останалите европейци - разглезени , елементарни неща не искаме да спазваме Как тогава да се справим с вируса Да оставим всичко на самотек ,и всичко да се срути от само себе си и дотам ще стигнем , като не се прави нищо А после , какво следва

202

Анонимен

преди 3 години

да изметем най скоро недоразумението гербераст мухобойко