241

Вълкът

преди 3 години

До Анонименще пази стадото. Ама то си заслужава

240

Анонимен

преди 3 години

А, те можели да мислят.Леле, леле... И как мисли кабинетът - докато мутрата кара джипа да инспектира магистралите ли?

239

GB0

преди 3 години

До 231Не се говори най-важното, че 80% от хората карат този "страшен" вирус леко или дори безсимптомно,...А те смело и весело биха заразявали наред.Нали трябва да се облекчи системата, медиците, които, уви, понамаляха, а не да им се подсигуряват нови и растящи бройки болни.

238

Анонимен

преди 3 години

През март тази година точно в началото на пандемията ми протече бойлера от фланеца.За късмет тогава магазините които продаваха резервни части си бяха отворени.Купих фланец,уплътнение,нагревател и до вечерта го ремонтирах сам.Тези магазини са също толкова важни,колкото и хранителните.А съм пазарувал 5-6 минути защото пък и бързах да го ремонтирам.Така,че моля ви не затваряйте такива магазини.Магазините за техника са също важни.Без барове,кафенета и дискотеки си можем!Ще преживеем няколко месеца.

237

Анонимен

преди 3 години

Кабинетът ще мисли.Боко ще мисли.Направо не ми се мисли...

236

GB0

преди 3 години

До 1ъПредишните мерки какъв резултат дадоха ?Много добри...Докато не си повярвахме, че сме безсмъртни.Докато политиците не се намесиха с бързото и едновременно разпускане на всички мерки, както не трябва да се прави.

235

Бoko e провал

преди 3 години

Трябваше да затворят държавата преди 2-3 седмици и в началото на декември да я отворят. Така направиха западните страни. Те ще имат Коледа и ще продължат живота си, защото не ги управляват невежи мутри от СИК.

234

Тулуп Мисирков

преди 3 години

Кабинетът ще мисли?Чекмеджето и то ще мисли.

233

Анонимен

преди 3 години

Сега ако сложат под карантина и Facebook... Всички ще умрете.

232

Анонимен

преди 3 години

Всеки щял да бъде лекар и медицинска сестра, а Нинова - санитарка.

231

Анонимен

преди 3 години

Щели да затварят магазините на мобилните оператори и сметки няма да се плащат.

230

Щирлиц

преди 3 години

Кабинетът ще мисли?.....Я пак?

229

1

преди 3 години

Много искам да им видя мерките като тръгнат зомбитата.

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231 Че са такива числата , такива са Ноооо проблемът е в здравната ни система , която 20 години , особено при Борисов , бива унищожавана Още при 1000 души с Ковид в болниците ,започна да издъхва . Вече са над 6300 и на места здравната система не работи , а в останалата част е пред срутване Ако хората са съгласни , да се отказва лечение на 65+ години , на хронично болните , които може и да са деца, можем да минем и без всякакви мерки В противен случай - нямаме избор с мерките

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "не е нищо повече от грип" ходи да ближеш джамията, видео имаше уффф.

226

Анонимен

преди 3 години

хайде започвайте да ръкопляскате под команда сега!

225

Анонимен

преди 3 години

Министъра просто ме шокира 8 дни и щяло ... Тоя и за доктор не става, 15-20 дни ще вървим нагоре по инерция - тоя дето го е пипнал днес ще разбере в края на седмицата, ако въобще разбере. Калинките, паяците и чекмеджетата нали са цели ...

224

Анонимен

преди 3 години

Най-важната мярка е да се забрани на Радев да праща дронове! Щото положението вместо да се влошава,става безнадеждно!

223

Mr.Twitter

преди 3 години

Като ни пуснат в неплатен отпуск,кой ще ни плаща сметките?

222

Анонимен

преди 3 години

Не се говори най-важното, че 80% от хората карат този "страшен" вирус леко или дори безсимптомно, 27% имат по-тежко протичане и единствено има едни 3-4%, които имат нужда от сериозно лечение и огромната част от тях са тежко болни и много възрастни. От медиите и от политиците се създава внушението, че едва ли не който се зарази ще умре, а не се казва, че за огромната маса от хората, това не е нищо повече от грип.