281

Киро

преди 3 години

Дано всички платени драскачи на коментари ги тръшне настинка и ги уморят от модерния КОВИД. Срам за всички вас мошенници! който иска мерки да си слага въжето за 100$ ефект срещу ковид

280

Анонимен

преди 3 години

До Смях!Ти сериозно ли питаш, кой ще ти плаща сметките? Ами същия, който ти плаща шопинг разходките за маркови дрешки в мола, екскурзиите в чужбина, климатиците у вас, телефончео за 1000 лв. и т.н. Откакто отвориха всичко през юни, та чак досеге се съдрахте да харчите пари за кво ли не. Така, че пари имате предостатъчно.

279

Обективно

преди 3 години

Твърде висока ще е цената ако оставят малките деца вкъщи. Особено първокласниците, не е обосновано да се плаща с психиката, първите и най-важни семена на грамотността. От 5 клас нагоре е приемливо като алтернатива в трудната ситуация, но за малките напълно не!

278

6

преди 3 години

Мислят " по сектори " , защото не могат да мислят цялостно !Нямат глави за това !

277

баба мара

преди 3 години

с това раздаване на пари ние ще останем без пенсии правителството което щедоиде след изборите ще завари празна хазна и тогава хората ще излязат наистинапо улиците този хаос е програмиран нарочно никакво обезщетение на ресторантитеда си разпродават имотите и да се спасяват

276

Мнение

преди 3 години

В момента заразата се разпространява по производствените фирми.По заводите в цялата страна е бум с заразени.Правителството трябва да спре всички производства за 14 дни без хранителния и лекарствения отрасъл.

275

Хайде де ?!?!

преди 3 години

До оставкаДавайте да излизаме ? Кой чакаме ?!

274

Смях!

преди 3 години

Хора до кога ще търпим ??? Всички толкова ли сте промити от постоянните облъчвания с глупости !?!? Кой ще плаща ток и вода сега, когато няма работа, да не говорим за хората с кредит или под наем ?!?!? Овце ли сме ?

273

Мислете!

преди 3 години

Да, помислете! Замислете се, че последствията от този вирус не могат да се излекуват от лекарите, лекарите могат да помогнат само в етап на болестта, в която на човек трябва да се подава кислород. Затова този призив на лекарите е силно преувеличен, да не кажа лицемерен. Решението е да се засили контролът на сегашните мерки и друго не може да се измисли.

272

Тока

преди 3 години

да стане 2стотинки в София и в България няма да има мръсен въздух.Няма да има печки на дърва,на въглища,гуми и тем подобни горива.

271

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко настинеш или закараш детето ти във болницата и ти кажат че не може да влезенш защото е пълно ????? пак правителствтото виновно

270

Анонимен

преди 3 години

До ТъпчоПо добре 3 месеца да е така от колкото мъртви хора навсякаде

269

Nacho

преди 3 години

Ние във англия сме си така от март месец Имахме само един месец без рестрикци Но сега само аптеки и хранителни магазини :)))За спорт само може да се излиза навън

268

Анонимен

преди 3 години

В кабинета няма мислители , а изпълнители на волята на банкянската тиква, която не желае да взема мерки, за да запази властта си и е готова да жертва хиляди човешки животи. Историята показва, че такава е съдбата на народи в авторитарен режим!!!

267

иво

преди 3 години

Мярката е една.Боко Тиквата директно в затвора.

266

Анонимен

преди 3 години

Оставете отворени магазини и заведения, спорт и култура също. Онлайн обучение е идеален вариант. До всеки българин полицай да се сложи, файда няма, всичко е въпрос на съзнание. Отделно ще трябва да се плаща за затворени бизнеси, което е голям допълнителен разход от нашите данъци. Всеки се оправдава с вируса и чака държавна пара. Пазарна икономика сме - има фалити и социални програми. Иначе ще строим комунизъм като в Северна Корея, ще свършат парите и ще се хванем за палците.

265

Анонимен

преди 3 години

Ами на всички ни е ясно, че точно Баце няма с какво да мисли!!!

264

Анонимен

преди 3 години

Ако затворят всичко, да затворят и банките!Само аптеките и хранителните магазини да останат!Как и защо ще останат да работят банките?! Защо банките се толерират, а всички останали сектори се потъпкват?!Ако ще се затваря държавата, банките първи да бъдат затворени!

263

Дедо

преди 3 години

Ако,кабинетът и Борисов си бяха подали оставката нямаше да има бум на вируса,защото голямото заразяване стана от тези протести и ината да останат във власта!

262

Анонимен

преди 3 години

Голяма глупост е това със затварянето на държавата! Решението е само едно- спазване на дистанцияна обществени места, а там където дистанцията е невъзможна, да се носят маски и всичко ще отмине. Личната отговорност е най-важната в това положение.