954

Иво

преди 3 години

До ArbeitТакъв е манталитета на голям процент от младите в БГ-то. Кухи ***, мързеливи, похарчили парите от мама и тати за силикони и екстейшъни, никой неще да работи полезна работа, всички търсят на хляба мекото. След 10-20г. в БГ-то ще има ОГРОМЕН недостиг на лекари, инженери, учители, учени, квалифицирани работници и т.н. и т.н. Това вече се наблюдава в много отрасли.

953

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято хората като обезумяли някои по три пъти на море, било много евтино. И наливаха пари с пълни шепи в джоба на Алибегов. Всичко било конспирация и лъжа. Къде е сега вашата конспиративна теория? Защо сега ревете срещу затварянето, че нямали сте пари. Ако имахте малко повече акъл, щяхте да пестите пари, вместо да наливате в кръчмите. Никой не ви е виновен че сте глупави и вярвате на Мангъра.

952

Анонимен

преди 3 години

много разбирачи тука, цели сектори на икономиката ликвидират с леща ръка. Палячи

951

Arbeit

преди 3 години

Имам усещането че чалготеки, барове и т.н. в БГ са най-много на глава от населението. Ако е така, загубени сме. Държава която разчита на забавлението за прогреса, е обречена на изчезване. Всичките кухи *** които досега си помпаха джуките, и сега пищят че трябва да ги крият зад маски, да помислят за РАБОТА, а не в стил, твърде съм красива за да работя. Другите бабанки охранители, и те да се преориентират. Икономика със забавление не се прави.

950

Хмм

преди 3 години

Какво означава финансова подкрепа? Ако сежсадат по 1000 лв чисто на всеки това са около 7 млрд лв. За 2 месеца 14 млрд. Кой ще ги връща после? Какво ще направи по-голямата част от хората? Ще купят подаръци за Коледа, ще ги изпият, но няма да се завъртят така че да се направят повече работни места. Последния път като искаха да вземат 10 млрд всички опищяха. Само с помощта не става, трябва да се завъртят парите

949

В тази държавица

преди 3 години

и без друго има прекалено много барове, кръчми и чал..готеки. Препоръчвам на всички барманчета , сервитьорчета и охранители бабанки да си намерят истинска професия. Може да пасат овце, може да чистят тоалетни, всеки според компетенциите, работа има.

948

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен За Нова З. да те светна че тяхната управителка е поканила новия президент на посещение и предполагам ще бъде скакстрена защото нещо нередно става в тая страна, не може да е вярно това.

947

Анонимен

преди 3 години

Прави ми впечатление че хората които се тестват рано или късно се разболяват от вируса бе защо така не мога да си обясня. Вие имате ли такова наблюдение и някакво обяснение.

946

Хмм

преди 3 години

Хей Хенрих, имаш толко гънки на мозъка колкото обратнатата ти глава има по кожата. Сам си кожата съдбата и сам си нареждам картите. Цял живот гледам да имам спестени пари поне за 2 месеца напред. Това, че много хора като се видят с малко по големи доходи се опитват да изхарчат всичко, премиера с кво им е виновен? Всичко е въпрос на финансова дисциплина. Нямаш ли я, загубен си

945

Анонимен

преди 3 години

До Стар набор"Единствено ме е страха от СТРАХА."Друго си е смело да умреш задушавайки се и насирайки се от гърчовете.

944

Анонимен

преди 3 години

До МЯРКА НОМЕР 1Е, като спрат да работят докторите - какво?

943

Анонимен

преди 3 години

На всеки три години поне по три локдауна, на третата година нов вирус, ми то нито един бял човек няма да остане дори и в Калифорния и в Лос Анжелис където да си бял е грях по рождение, вах.

942

Анонимен

преди 3 години

Така е като ни управляват Близнаци. Това са непостоянни хора в мисленето.

941

arsenalfc

преди 3 години

Дайте ни по 1000лв. и ни затваряйте смешници!

940

ЛокУй

преди 3 години

На толкова простто население като българското доказано можеш всичко да пробуташ.КоронаЦирка е доказателство за българската тъпоттия.Давайте затваряите, в крайна сметка, коИто не умре от страх ще умре от град. ..... Давай простто население, пусни си Нова Тв, те ще ти кажат какво да правиш.

939

HeinrichHimmler

преди 3 години

Някакъв разбирач пита от март хората не са ли спестили някоя заплата, за идващото затваряне. Абе льольо, колко от хората си изгубиха работата или им плащат по-малко. Колко от разходите поскъпнаха за изминалата година. Във всяка държава в света, правителствата дават на хората парични помощи. Тук какво се даде бе *** ? Кажи бе н*ср*аняк ? Какво даде краля ти Бойко, дето му целуваш краката с плоските си коментари ?

938

МЯРКА НОМЕР 1

преди 3 години

Затворете докторите да не работят в три болници ,а само в една и те ще си починат ! Много уморени били , еми то не може цял ден да си в държавната , а после в частната ! Така не става !

937

Хосе Кура

преди 3 години

Какво очаквате да реши това затваряне - лекари ли ще се пръкнат, болници ли ще се построят за месец? Политиката ви е сбъркана от десетилетия, здравеопазване няма, епидемията само го направи явно и за средния бантускот. Вече се затваряхме веднъж, резултат - никакъв, освен безработица и задлъжняване. Мислете с тези празни тикви или се махайте други да го правят

936

Анонимен

преди 3 години

3190 случая, 189 починали

935

Анонимен

преди 3 години

а пък в Нова Зеландия- 60 случая.