1034

Анонимна

преди 3 години

Радост, радост, радост взимат се отново насилствени мерки какво щастие отново ще сме здрави гниещи на диван герой! Робство и дисциплина спасение за жалките ви живот! Колко хубаво грижат се за нас искам веднага да умра от радост! Не искам да гледам, слушам и участва принудително във този фарс нито ден повече!

1033

ха ха

преди 3 години

Диванен ама в Германия.

1032

Анонимен

преди 3 години

Ми *** ти и покажи как бе, диванен тарикат

1031

ха ха

преди 3 години

На това протест ли му викате, да крещят пред празната сграда на народното събрание! Власт не се сваля с бдения със свещи и хвърляне на домати и яйца. Така не сто дена ами и сто години да се протестира все тая.

1030

Анонимен

преди 3 години

"нещо" се прави повече от сто дена ако не си забелязал, викат му протест

1029

1245

преди 3 години

Абре Васко като не ти харесва положението, направи нещо, не само да се вайкаш. Животът е такъв какъвто си го направим. Я виж внучката на диктатора, тя дали е зле, дали мисли как да си плати сметките?

1028

Born to loop

преди 3 години

"Нима се залъгвате че парите са по-важни от здравето?"с вируса имаш поне някакви шансове, без пари и с вървящи сметки си директно на улицата. Чаткаш ли?

1027

Еро

преди 3 години

Който иска да чумясва и тия мерки няма да го спрат ама време беше за малко здрав разум. Нима се залъгвате че парите са по-важни от здравето? Нима безработен здрав е по-лошо от болен или не дай си боже починал човек? Ей тия тука радетели на бизнеса замислят ли се за болните работещи, за техните деца, майки, близки? Затова че заведението примерно си му работи, той си кютка някъде на топличко, банковата му сметчица расте а сервитьорката му подсмърча заради неговите мизерни парички които и дава.

1026

Ковидов ден

преди 3 години

болестта си е болест, а това, че здравната ни система уж е наполовина натоварена, а оставя хората да мpaт по стълбите - то е друга история, история за тикви, овце, калинки и други нисши същества

1025

Анонимен

преди 3 години

що за зла болест е това, от която ви пращат да се лекувате вкъщи с чай и витамини. Някой?

1024

Миролюба Бенатова

преди 3 години

Хора, КОВИД няма, лъжат ви! Лично и тервюирах ген. Муфтаджийски и ги хванах в лъжа! Не му вярвайте! Бойко Борисов е измислил Ковид, за да краде пари! Хайде, оставям ви, че някакъв тип ми махна и ще го кача. Не забравяйте да използвате промо-кода КОВИДЕЛЪЖА за да пътувате в моето такси с 10% отстъпка (от първоначалната цена)!

1023

Васко Клеца

преди 3 години

ааааа криза за дупетатите няма, техните заплати си вървят, че и растат. Кризата е за вас, стягайте коланите, лишавайте се, гладувайте - на никой не му пука, нарича се капитализъм това състояние

1022

Анонимен

преди 3 години

най-лесно е да се подготвиш за предстоящата криза, когато си безработен, нали така, тиквоглавци :)))))))

1021

Анонимен

преди 3 години

"Цяло лято ви се казваше, че зимата ще има голяма криза"догодина може да ти кажат, че трябва да yмретe, за да разтоварите системата. Ти ще се подтогвиш ли да си идеш безропотно, смeшнuko

1020

Курадо Кътани

преди 3 години

"Толкова ви е потенциала"толкова ти е потенциалът на теб, дето си мислиш, че всеки е IT или депутат със скътани парици. Пaлячo

1019

референдум

преди 3 години

референдум за каквито и да е мерки, губили сме много повече хора в битки за много по-малко сега на линията е крехката ни икономика. Спирайте новините със заразени и починали и вдигнете всички мерки, ще приключим за месец два със всичко преди всички така се лекува и болен зъб вади се рязко

1018

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято ви се казваше, че зимата ще има голяма криза... Цяло лято. Заслужавате си съдбата сега, като фалирате... Толкова ви е потенциала.

1017

локдаун

преди 3 години

Най-после събраха смелост, слава богу...

1016

Анонимен

преди 3 години

Ок и след месец вируса ще изчезне ли? Не! Но, много бизнеси ще са изчезнали. Кой ще плаща сметките и храната.

1015

Анонимен

преди 3 години

Изходящи само да сте затворили книжарниците и ще видите луди и умни как ви отнасят ... да не мислите че ще ме затворите по цял ден с тъпата ви чалгарска тв и изкукалите псевдо *** дето ви обслужват?! Смейте да ни затворите духовната храна и вас ще ви изядем.