974

Реалист

преди 3 години

Държава на тази територия не съществува повече от 70 години. Как ще затворите нещо несъществуващо? Не се ли запитвате днешните ни "държавници" през кое време израснаха и бяха възпитавани? На това ги научи тъй обичания от мнозинството, Тато и неговата номенклатура, която никой и никога не пожела да осъди!

973

Анонимен

преди 3 години

това за икономиката го кажи на тиквата, сигурен съм, че пускаш за него. И по-полека давай наклон на хората как да живеят живота си

972

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоКак 500 000 сервитьори и продавачки. Ако е така, никой не ни е виновен че сме на този хал. Икономика не се прави с кръчми. Икономика се прави с производство. В България вече няма кой да работи. Всеки иска да е барман. Няма кой да хваща мотиката. Буквално и преносно. Ако наистина са толкова много, да хващат мотиката и да бягат на полето да копаят, а не да реват по форумите. Защото не е срамно да работиш на полето. Познавам много висшисти които обработват земя. Срамна работа няма.

971

Зозо

преди 3 години

Да затварят. Мен ми е лесно, всички аут, въртя ключа и чао. Внасям 5000лв. всеки месец...

970

Не!

преди 3 години

Arbeit, виж к о п е у е , туризмът е сферата, която дава възможност на хората да отдъхнат за седмица (максимум две) годишно, туризмът прави възможно пътуването, което е най-естествената нужда на човека. Човекът е човек, когато е на път! Да си щастлив и да пътуваш не е престъпление! Но това ще се отнеме завинаги. Нормална работа викаш? Всеки почтен труд е нормален и трябва да съществува!

969

Анонимен

преди 3 години

Според мен, трябва да се затворят само местата, в които не се спазват мерките - заведения за хранене, кафенета, барове и др подобни.Всички други спазват здравните правила. В моловете дори е най-безопасно тъй като там мерките се спазват безкомпромисно и хигиената е висока.

968

Преди 35г.

преди 3 години

България беше индустриална сила, произвеждаха се от кораби, автобуси, мотокари, трактори, лекарства, електроника, храни, метали и всичко се изнасяше. А сега икономиката се крепи на чалго...теки и кръчми... Какво бъдеще я чака тази държавица??? Не съм комунист, точно обратното. Просто давам пример. Всички силни държави в света произвеждат и изнасят. А ние тука купуваме домати от Турция щото нашата земя няма кой да я работи.

967

Курадо Кътани

преди 3 години

"След 10-20г. в БГ-то ще има ОГРОМЕН недостиг на лекари, инженери, учители, учени, квалифицирани работници и т.н. и т.н."това сега ли ви просветна, има няма петнайсе години откак сме в Европа? Какво очаквате, ако изкарате *** и расов кон да се състезават на едно трасе? Квалифицираните ви работници са там, където трудът им се плаща достойно бе, гении :)))

966

Анонимен

преди 3 години

След 10-20г. в БГ-то ще има ОГРОМЕН недостиг на лекари, инженери, учители, учени, квалифицирани работници и т.н. и т.н.-----Дали бегето ще го има тогава е още спорен въпрос.

965

Зозо

преди 3 години

До ArbeitТъпънь, тези сервитьори и продавачи са 500 000. ти ли ще ги храниш?

964

Зозо

преди 3 години

Да затварят училищата. Децата не боледуват, но разнасят навсякъде вируса.

963

Питам

преди 3 години

А министъра ще затвори ли протестиращите гад.о.ве ?

962

Arbeit

преди 3 години

Стига с този рев. По време на предишната карантина, който имаше нормална професия си работеше и не спря за секунда. Само продавачки, барманки и т.н. спряха. Реално и те в момента реват. Колкото за туризма, в цял свят вече няма туризъм. Времената се промениха. Просто много хора години наред се научиха да живеят по лесния начин без зор, и търсиха на баницата мекото. И понеже вече свърши реват. Сядайте да учите. Не е нормално една барманка да взима повече от инженер.

961

Зозо

преди 3 години

Хахахахааааа, тоя щял да затваря?!? Ами той ли ще ги храни после "затворените"? Клоун!

960

Така е ..

преди 3 години

Това трябваше да стане още през лятото. Сега е много късно.

959

Анонимен

преди 3 години

колкото и да затваряте, това нито ще ви оправи здравеопазването, нито ще ви подреди държавата. С политика на тиквизация от десет години, ние сме взели дали със или без вирус. Жалко, но вие си го избрахте, даже три пъти

958

Не!

преди 3 години

Ok, ще прежалим кръчмите, кому са нужни? Моловете също... Спротни зали?!?! Не, ЛОКДАУН, магазини, които не са от първа необходимост? ЛОКДАУН. Сферата на услугите - ЛОКДАУН. Туризъм?!? Локдаун... И после 70% безработица минимум... Да вивеят банките, които ще прибират имотчета на неплатежоспособни семейства...

957

Зозо

преди 3 години

Хахахахахаааааа, той и Влади-розовите бузки затвори кръчмите и бюрото по труда се напълни за 2 седмици, няма ДДС, няма осигуровки......... :))))))))))))))))))))))))))))))))Боко каза, кръчмите да бачкат. Иначе готови 500000 безработни веднага :)))))))))))))))))

956

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1027Кои сектори на икономиката? Барове, кръчми, чалготеки? Това ли ти е икономиката, крепяща се на алкохол, дрога и развалена храна. Реално всичко си работеше предишния път с изключение на фитнеси ( където комплексарите говориха за джанти) Кръчми където се лее некачествен алкохол, и чалготеки с дрога. Те могат да затворят завинаги. А персонала да си намери нормална работа.

955

Анонимен

преди 3 години

Вирус има и се лекува с антивирусни лекарства и поне антибиотик за усложнения. Какво стана с 25 000 легла на здравна система, изчезнаха като готовността да се справяме.Какво стана с аналгин-хинина и другите обещания за наличие на лекарства.Лошо е, че всичко ни е на това ниво - само на думи...Поне още десет години ще минат преди да се променим. А сега равнис по Европа.