177

До 173

преди 1 месец

Подкрепям ! И аз и семейството ми и близки, и приятели ,и познати ще гласуваме за ГЕРБ , един вид наказателна акция срещу безполезните, комунистически , платени търтеи.

176

българин

преди 1 месец

Ми щом на евродепутат (Ангел Джамбазки, бел. прев.) от управляващата ВМРО му е позволено да мята бомбички по невинни граждани, то и на невинни граждани също им е позволено да мятат бомбички срещу властта!
Танто за кукуригу!!!

175

Протестен гулаг

преди 1 месец

Случили сте на "диктатор". Ако Боко не беше толкова мекушав, досега тримата безделника, промискуитетката с цялото си вряскащо войнство, дето системата така и не ги доуби и всички рублярски родоотстъпници, щяха да изчукат толкова павета, че да направят калдаръмени улици във всички села в страната.

174

Анонимен

преди 1 месец

До До 166

Ахаха милиони трима човека не са милиони, като им повдигнат обвинения за държавна измяна и опит за преврат ще те питам. Кой управлява една държава се определя на изборите ПОНЕ ТЪЙ ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА не от трима човека и шепа платени ***.

173

Анонимен

преди 1 месец

Комунисти - аз не съм гласувал д осега за бойко, но на пролет ще гласувам са него, както и цялото ми семейство.
Не ми харесвате комунисти.

172

антикомуниста...

преди 1 месец

Откъде ги вадиш тея антикомунистически риторики от нафталина , виж си началниците какви са били по време на палежа на партйиния дом да не би да са го пазили ?

171

Каторга за лумпените

преди 1 месец

Крайно време е да разберат от МВР, че срещу подобни лумпенизирани маргинали е оправдано, даже задължително да се използват водни оръдия, конна полиция, палки и всички помощни средства за борба с масовите безредици.

170

Анонимен

преди 1 месец

Ко му ня ги те ,така и не искат да вдянат, че няма да има служебно правителство на фърчилото.Колкото и да се напъват.

169

А бе

преди 1 месец

Защо не напишете честно, че 50 или 100 искат оставка на правителството!
Ами високопарно сте ги нарекли Протест!?
Ако полицията си вършеше работата на "първа линия", тези "яйчени" смелчаци щяха да счупят рекорда по 100 м на Юсаин Болт,нямаше да има нужда от маркуча и пиратките на Джамбазов,а реално всичко щеше да е "много болка"..

168

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще пишете сега в учебниците по история, замисляли ли сте се? България под мафиотска диктатура 2009-2021„ Вие сте по-загубени даже от македонците, нямате никакъв акъл. Как ще обясните, че европейски народ избира прост мафиот за диктатор повече от десет години подред? Това е смешно, абсолютна простотия.

167

До 166

преди 1 месец

Аха, но това си е само твое мнение, което не е меродавно за милиони българи .

166

Анонимен

преди 1 месец

До до 153

Ти гледай хората да не се съберат пред БСП офисите и да ги подпалят, че както ви спряха и субсидиите ще ревете като комунисти на които са им откраднали десерта. Забрави комунисти да управляват пак просто няма да стане. 4 фалита за 100 години пък са вече и тотално дементирали като Джо Байдън.

165

Бойко щял да спечели

преди 1 месец

Бойко може много пъти да спечели ,но България окончателно ще загуби и това което го има ,с момента всичките хвалби са лъжа ,ако Аз не съм прав защо всичко младо бяга през глава ? И Бойко никога няма да вдигне стандарта на тази страна защото неговата икономическа логика изобщо липсва не е способен ! Нито здравна система може да оправи ,нито стандарт да вдигне нито пенсии, нито образование ! Е за полиция и жандармерия винаги ще има ....

164

Ясни са

преди 1 месец

Ще протестират докато не се махне Фигурантът Радев - после няма да има възможност за служебно правителство на БСП и протестите ще замрат !

163

До 162

преди 1 месец

Ами...ако след всичко което направи твоята любима мутра последните 10г...отново си го изберете...ще докажем, че тук не живее народ, а мър...а.

162

“Системата ни бива!”

преди 1 месец

Затова Големи пари заработиха тия майки ..........

161

Анонимен

преди 1 месец

Много ми е интересно като минат изборите напролет и Бойко пак спечели тия дали ще се разкарат от площадите или ще продължат още 4 години да му искат оставката?

160

Анонимен

преди 1 месец

Системата ни убива. Лъжа. Живи и здрави са си. С мая ще се пенсионират като протестъри или по-точно метежници и превратаджии. Нищо не са постигнали, няма и да постигнат. Лъжци и измамници. бТВ репортерките са задъхани и пъшкат, все едно правят секс за първи път от години и имитират оргазъм.

159

Анонимен

преди 1 месец

Смърт за герб

158

Анонимен

преди 1 месец

Колко ,трябва да ти е малко сивото вещество за да се вържеш на проституиращите ***.Че,каква алтернатива могат да бъдат Гошо Тъпото, Галева или зеления чорап!?