246

Ани

преди 3 години

Има вдигнат юмрук пред Народното Събрание. Това е престъпление срещу демокрацията. Тиранина вика дръжте тиранина. Това е факт който трябва да се отбележи.Хората трябва да знаят кой вдига юмруци. Като пРезидента например който не уважава законно установения ред и демократичния начин на избор на управлението на държавата. Той трябва да понесе политическата отговорност за случващото се.

245

Ани

преди 3 години

Развяват само български знамена. Няма руски. Това е прогрес който трябва да се отбележи!

244

Анонимен

преди 3 години

На червената *** ,само бой по *** кра ту ни .Властта ще я гледат през крив макарон още дълги години.

243

Само питаме:

преди 3 години

ДОКОГА ТИЯ ПРОСТИТУИРАЩИ ПЛЪХОВЕ, ЩЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА ОТ К_19..???????ЗА ТИЯ, ЗАКОНИ НЯМА ЛИ.....??!!!!ЗА ТЯХ ЗАТВОР НЯМА ЛИ...???!!ЗА ТЯХ, ГЛОБИ НЯМА ЛИ....???!ЗАЩО САМО АЗ, ЩЕ СПАЗВАМ ЗАКОНА, И ПЛАЩАМ ГЛОБИ....????

242

сминдух енд чесън

преди 3 години

Божков или Борисов,това не са ли двете страни на една и съща монета.

241

Крадеца плаща

преди 3 години

Какво го интересува Черепа, че в в България епидемията се разраства - той си има фиксация да сваля правителството и Гешев. Има си и пари да плаща - нашите пари!

240

Анонимен

преди 3 години

Вируси разнасят герберастите, които докарват куки от цяла България, за да пазят какво? Празни сгради! Като ги натоварят в бусове и пътуват няколко часа, те се заразяват. Виновни за бума на ковида са само и единствено герберастите!

239

Обективен

преди 3 години

Има една майка с увреждания (мозъчни) , която задмина Данчето Слабакова ( преди години беше на първа линия при всеки протест,независимо какъв е - гладува за Желю Желев , после гладува за оставката му , не беше добре с главата жената,но често я даваха по телевизията), та въпросната майка как си гледа детето (уж с увреждания) като постоянно е на улицата?

238

пулицаи

преди 3 години

Шъ ви мачкам къту *** бе- слава на Боику!

237

Анонимен

преди 3 години

Радев, прибери си овцете! Нищо не постигаш-освен едно: Ефект на бумеранга.Когато хвърлиш лош бумеранг-получаваш обратен ефект.Непредвидимите последици вече са предвидими.Не се напъвайте по време на пандемия със 100 човека да правите пир по време на чума! Непростимо е! Хората няма да забравят и ще линчуват на изборите това подтикване към горене на маски и неспазване на мерките. Оправи си кривите краставици при съветниците! Не може доносници с агентурни имена да те съветват правилно! ИМПИЙЧМЪНТ!

236

Анонимен

преди 3 години

СНОЩИ ПО ЕДНА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВИДЯХ КАК ХВЪРЛИХА БОМБИЧКИ ВЪВ ВРАТА НА ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ- ОТВРАТИ МЕ- ПОЛИЦАИТЕ НЯМАТ СЕМЕЙСТВА ЛИ, ДЕЦАТА ИМ НЕ ГЛЕДАТ ГАВРИТЕ ЛИ- ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ НА РЕЗИДЕНТА ИСКАТ ВОДНИ ОРЪДИЯ КАТО В ЕВРОПА.

235

Анонимен

преди 3 години

По голяма идиотщина на платени загубенаци едва ли,да създават излишна работа на жандармерията.Органите на реда също рискуват да се заразят от тая *** излязла за дребни,затова ,че спонсорите им имат проблеми със закона в особено големи размери.Безлични персонажи ползват демокрацията превратно,но отдавна никой не ги брои.

234

Анонимен

преди 3 години

Между другото ... някой да е чул Резидента да се изкаже по въпроса с Македония или по който и да е важен за България въпрос ?

233

Анонимен

преди 3 години

Зеле.ният чорап да си прибере плате.ните *** - само разнасят зарази.

232

Анонимен

преди 3 години

Няколко месеца преди редовни избори ... по средата на епидемия ... тези до един са платени кандидат политикани, в очакване да падне кьоравото.Но търсения медиен ефект вече е обратен на това което очакват кукловодите и паричките от Дубай и Сърбия съвсем ще секнат

231

Искам да наеба Радев

преди 3 години

Къде записват за ред?Имало опашка вече!

230

Анонимен

преди 3 години

Бой по тези протестиращи , лекари и учители ***, тези не ги трогва нищо.

229

Анонимен

преди 3 години

Аз от 12 новини на ден за Ковид напълно забравих за палаткаджиите в центъра.

228

Ахахахаха

преди 3 години

Само тпия българин сваля правителство повреме на пандемия.В СИ са въвели нова единица за тпота.Един българин

227

Анонимен

преди 3 години

Гледах по един стрийм. Малоуми пълни са тези протестъри.